- 18 Ağustos 2009
- 3.972
- 3
Sağol birtanem.Seni tam göremedim ya da kaçırdım sanırım ama tahminime göre sen de gayet alımlı,hoş ve güzel bir bayansın..Liya ve rouge kendi adıma söyleyebilirim çokkkk güzeller.
Lirik ise zaten tüm forumlarda güzelliği tescillenmiş gacı.
-tatlicadiarzu-
Ama gene de lirik hatunu merak edenlerdenim...
CADIARZU
Gördüm arkadaşım,maşallah ama yine de kesinlikle lirik çok daha güzelarkadaşım ben liriği felan bilmem bence bu kız çok güzel onunda güzelliği çok konuşuluyo ama göremedim kendisini daha resimlerini ekleyip kaldırmış göremedim o yüzdenKadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU - Efuli__ isimli kullanıcının Albümleri: Efuli__ nin Günlüğü:)) buda albumu ben çok beğeniyorum bu kızı
liyadora ne zaman koydu resmini kacırdım valla :umursamaz:
Efuli_ o arkadaşımıza ben de bayılıyorum cidden çok tatlı.
Liyadoracım; cidden beni görmediğin için şimdi yorum yapma neme lazım sizinle kıyas edilemem ki ben, seni beğendiğimi bil yeter.
opuyorumnanaktan
ruyamsın tşk ederim canım :kedi:Liya ve rouge kendi adıma söyleyebilirim çokkkk güzeller.
Lirik ise zaten tüm forumlarda güzelliği tescillenmiş gacı.
-tatlicadiarzu-
Ama gene de lirik hatunu merak edenlerdenim...
CADIARZU
ruyamsın tşk ederim canım :kedi:
bu arada liyadora ve ben birer genç kız değiliz...
30'lu yaşlarımızı yaşıyoruz...
ama forumda sıkça isimlerimiz vs var demek ki hala iş bitmemiş:1hug:
sevgiler...
yapma yaaa:sm_cool:Lirik de aynen kaydirigubbakcemile3
yapma yaaa:sm_cool:
bu arada arkadaşlar , sizden özel msjla bazı arkadaşlarımız merak edip resim koymamı istiyorlar...özel bir albümüm var..foruma resim acık olarak koyamıyoruz,biliyorsunuz sitede son yaşanan olaylardan sonra..(resim çalınması) o yüzden lütfen resim koymam konusunda ısrar etmeyin ...:1hug:a.s.
bak canım profilime karısık adlı albumun icine koydum :)
herkesin kendine göre güzelliği var ...ben burada çirkin bayan görmedim
EEE baktım ama yakışıklı erkek fotoğraflarından başka bir foto göremedim CADIARZU