Forumumuzun sizce en güzel kızı kim?

gördüklerim arasından ilarzu, okypete, PİYANO, azeri güzel leyla (nickini tam hatırlayamadım), gksu ydu sanırım nicki genç bir arkadaşımız bir de. herkesi görmedim tabii ilk aklıma bunlar geldi

aybike zehra , sürmeli,dingiltere kraliçesi yani hacer, ilarzu, hürrem 2000,özlem,buşraa_ygt

Valla bunu söylemek çok zor çok tatlı insanlar var burda...
Görmediğim ama yazılarından dolayı kalplerinin güzelliğinin yüzüne yansıdığını düşündüğüm insanlarda var... Ben şunlar şunlar yazamıcam bi çok kişiyi beğeniyorum yani..

ya bu özlem benmiyimmmm :kedi:
umarım hemen üstüme alınmamışımdırda tabiiii:sinifsinif:

evet sensin tabiki evi mis gibi olan kalbi tertemiz rabbimden istediğin dileğin:ecrin_bebek::nazar:a.s. gerçekleşmesi için dualarımda adını andığım sensin kısaca bu topiğe üye olduğumdan beri sanalda olsa tanıdığım ilk ve özel kişilerdensin ve iyi haberlerini sabırsızlıkla beklediğim :emir_bebek:

evet sensin tabiki evi mis gibi olan kalbi tertemiz rabbimden istediğin dileğin:ecrin_bebek::nazar:a.s. gerçekleşmesi için dualarımda adını andığım sensin kısaca bu topiğe üye olduğumdan beri sanalda olsa tanıdığım ilk ve özel kişilerdensin ve iyi haberlerini sabırsızlıkla beklediğim :emir_bebek:

ahhh canımsın yaaa beni nasıl mutlu ettin inanamazsınnnnn:asigim:
çok ama çook teşekkür ederim bu güzel sıcacık sözlerin için..
inanki o kadar ihtiyacım vardıki tam yerinde oldu hayatım valla çok saol..:1hug:a.s.
rabbim hepimizin güzel dualarını kabul etsin inşallah:Saruboceq:Şeniz

aso yu tek tük kişi gördü...bana göre çok güzel bi hatun :icecream:
görmediğim ama tahmin ettiğim güzeller var elbet zemuszemus

en çirkini kim diye de ben mi konu açsam ne :roflol: direk kapanır gerçi

X