Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

KilicBaligi

Bilmiyorum ne düşündügünü pek sevildiğimi dusunmuyorum ama ben tartissamda kimseye kinli degilim :)) cidden ters gelen üyeleride görmezden geliyorum zaten oda tartismaktan dolayı değil ..

KilicBaligi yoksa yoksa yoksaaaaa cilt bakımı hakkında da mı bilgiler var o 183cm vücudun baş bölgesinin içinde?
Time Traveler sonradan, sen diyerek mesaj yazdığım için utandığım, siz demeye başlarsam da sanki araya mesafe koymaya çalışıyormuşum gibi görünmekten çekindiğim, 2 arada 1 derede ben şimdi nasıl hitap etsem diye düşündüğüm çok düşünceli zaman gezgini

Doğru seçimler, yalnız retinol bitince ha (hyaluronik asit )içeren bir ürüne geç, o bitince yeniden memnun olduğun retinole dön... Vichy'nin Liftactive HA lacivert tüpte ki gece kremi sana uygun. @Bilgece

@Bilgece bu tipik te ilkkez tanımadığım biri hakkında yorum yapıcam. Oda sen
Genelde siyasette karşılaşıyoruz ve taban tabana zıttız. Doğal olarak hoşlanmazdım senden. Sonra bibaktim benim ahbaplar seni cçok seviyo ana dedim. Merak ettim seni. Demekki iyi hatun kişi dedim
Sonra gizli gizli burayı okurken bibaktim çatal kaslı kadın yok güzel bir bağyan resmi. Tıklıyorum tekkas hatun. Ekran fotosu çektim sana yollayayım bişeyler oluyo diye.taki busayfayi görünce anladım geçici olarak koymuşsun oda bana denk geldi..
İsteyenlere belli bir ücret karşılığı satabilirim ekran fotomu
Yada tlf dan silmeyi istersen eğer belli bir ücret karşılığında anlaşabiliriz

İnsan/hayvan vucudu biyolojisi/fizyolojisi ve kimya ile alakalı bir çok şey o kafacığa dahil ve eksikleri dahil edilmek için hala uğraşıyorum kavun kokusu

Size bir ödev...

Argireline denen maddeyi araştırın... Türkiye'de henüz pek bilinmiyor ama dünyada botox yerine kullanılan ama enjekte etmek yerine direkt cilt üzerine kullanılmasıyla etki eden bir madde... Kozmetik endüstrisine giriş yapalı bir süre oluyor in vitro testler çok başarılı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…