Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

Bir kaç işi bir arada yapıyorum @Bilgece , kısmen tıp, kısmen kimya, kısmen öğretim üyesi, kısmen öğrenci :KK48: Karıştırma yani :KK48: Sözün özü bir baltaya sap olmaya uğraştım, gel görki balta başı çok olunca tek sapla hepsine yetişmek zor oluyor...

Vallahi kızmayacağım şöyle bir düşündüm, eğer düzelme yolları tükendiyse benim için en kestirme yol bitirmek/bırakmak/ayrılmaktır... Yapmadım mı yaptım, nikahıma 1 gün kala terk ettim eski nişanlımı. Hala KılıçKılıç diye dolaşır garibim. Adam olsaydı bırakmasaydım ama ne yapayım... Bibibella Bibibella

kadesa kadesa Hayir bir de vur-kac yani. Isim vermeme sebebim cekindigimden degil, bundan bile kendini yuceltecek bir sey bulur adami sinir eder. Polemige sokar.

Kuyuya bir tas atip milleti birbirine dusurme uzmani.

KilicBaligi KilicBaligi hiç alakası yok :) Ben sizi genelde saçla ilgili, ürünlerle ilgili cevaplarla biliyorum. Zaten son cevap yazan sizseniz hem-men damlıyorum konuya n'olmuş ne yazmış diye. Nur topu gibi "stalker"ınız oldu :KK53:
Dipçe: Ah keşke İngilizce kelime hiç kullanmasak, ama şu kelimenin karşılığını ve anlamını cuk diye veren bir kelime yok dilimizde. Sapık basit kaçıyor, takipçi zaten olmuyor. Hımmm sapık takipçi olabilir. :KK58:

Back