Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

O son msjlar dan sonra kaldırdım zaten merak etme.benim en korktuğum şeydir. ayrıca ne işi var ayol biri görse ne dicem.
Belki para kazanırım diye seddirdim:KK69:
Aklın kalmasın, silindi çoktan. .
@Bilgece

Bibibella Bibibella şu an dediğim gibi kozmetik sektörüne girdi hammadde olarak, ama içeriğinde argireline bulunan, büyük firmalara ait ürünler ülkemiz iç piyasasına ne zaman girer bilemiyorum. Size kulak dolgunluğu olması açısından yazdım... Görünce bu arginine saç için kullanılmıyor muydu diye şaşırmayın, bu argireline başka bir madde...

kavun kokusu kavun kokusu :KK8: ah bebegim ne günlerdi
hakkimda yazdiklarin icinde ayrica tesekkür ederim, bilirsin okudugumuz bölüm bulundugumuz ortamlar felan.... herkes kaldiramaz. üst tabakadan insanlarla muhatap olmak ne hos, ne güzel

Herkesçikler hakkında yazdım da şu konuya kavuşmamızın öncüsü hakkında yazmadım ya, tü bana.
Bibibella Bibibella henüz tanış ve de kaynaş değiliz, ancak patilisi var evde, demek ki sevilebilecek bir insan. Hayvan seven kimseye zarar vermez patili bir cana sataşan yoksa.

Back