Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)
Cildin çok sağlıklı ve genç görünüyor, henüz çizgi yok ve nasolobial çizgilerden yana şanslı olacaksın @Bilgece Kız sen ne güzelmişsin sana da maşallah maşallah
O kezban ben miyim ya? Themis boşa alınmış Her şeye yorum atıyorum da. Ama boşluğumdan değil de yardımcı olmayı sevdiğimden.
Kezban denmişti bana da bir üye tarafından sonra kendisi mesajla özürler diledi
Bensem tanınmamışım keza çift dal okumaya çalışan ve uzun vadeli evlilik planı olmayan bir kezbanım
Muhattap olmusluğum yoktur sadece yorumları ilgimi çekiyor
MissCherryBlossom
Sıkı tartısmışlığımız olması haricinde kendisiyle konuşmadım ama yorumlarını genel anlamda begeniyorum tanısam severdim gibi geliyor ama o tanısa sevmezdi
KilicBaligi
canım ben solante pigmenta güneş kremi kullanıyorum krem olarak. Clinique tonigini la rosche posayin retinol içeren gece kremini ve temizleyici olarak da biodermanin ürününü kullanıyorum.
Siteye daha yeni üye oldum, eskiden de takip ediyordum sizleri ve de ne güzel bir ilişki kurulmuş ne tatlı anlaşıyorlar falan diyordum. Meğersem sandığım kadar masumane bir ortam değilmiş a dostlar...