Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

bella-donna bella-donna
Genelde bdv de görüyorum seni. Çok tanımlamakta birlikte anı ve sivri çıkışların mevcut seninde. Kendini tutamam sendromu diyorum ben bizimkisine:KK50:
Allah sonumuzu hayr etsin. Ocak kovasiysan devasız illete yakalamışsın bilesin..

27.01 27.01 Şubat kovasıyım tatlım, 3 Şubat. Genelde bdv de takılıyorum Haklısın :KK16: çenemi tuttuğum gün dünyayı kurtarma planlarına başlayacağım :KK45:

bdv de her kocasıyla ilgili konuya boşan diyen arkadaşlar yapmayın etmeyin,bir yuva kolay kurulmuyor,sizin klavyenizden saniyelik çıkan bir yazı çok şeyi değiştirebilir,etkileyebilir:KK43: şiddet ve hakaretler istisna tabiiki.

bir de sevgi pıtırcığı kardeş kendini farklı göstermeye çalışmaktan yorulmuyormusun.

herşeye sen beni kıskanıyorsun,fesatsın diyen arkadaşlar,söyleyin neyinizi kıskanıyoruz sizin?bizden fazla neyiniz var:KK48:sizler kıskanıyor olmayasınız.

oy ister gibi heryerde beni izlesene modundaki arkadaşlar milleti rahat bırakın,niye kendinizi zorla izletiyorsunuz,hayır sizi izleyen çok olunca ne oluyor,burada vaavvvv çok popülermiş mi diyoruz:KK64:

Son düzenleme:
kavun kokusu kavun kokusu evet şu anda kucağımda uyumakta annesinin kuzusu :21:ben seni bi kaç zamandır biliyorum ve nickin çok hoşuma gidiyor çok severim kavun kokusunu :KK24:
Patililere sataşanlara savaş açmış durumdayım içimdeki saklı canavar bir öyle çıkıyor :KK62:

Bibibella Bibibella burun üstünden severim onu ben, bir de kulaklarına masaj yapılsın yerime. Kavun ablasından bir masaj :) İsmimle ilgili kışın ne yapıcaz ne edicez diyenler oldu, neredeyse tepem atıyordu ve b.k kokusu diye değiştirecektim :D
İsmimi beğenler olunca hoşuma gidiyor, teşekkürler. :KK23:

Aslında kullanma kılavuzuna gerek yok, kova esasında idare edilmesi kolay bir burç.

Sıkıp kısıtlamaya kalkma, çok yönlü ol, boş konuşma, kişisel alanını suistimal etme, yalnız kalmak istediğinde yalnız bırak, sürekli gereksiz sorular sorma, angarya işler yükleme, görünmeyenin arkasındakileri görmeye çalış, orjinal fikirlere açık ol... 27.01 27.01 Haksız mıyım?

Ya aceleden konusamadik 27.01 27.01 senin tayfadan ozellikle @Sephoraa yi ayri severim. Ya dedigim gibi benim sulalemde zilyon tane farkli gorusten insan var bu onlari sevmeyecegim anlamina gelmez ki :KK66: bana genelde herkes gicik oluyomus. Beni sevenler bi elin parmagini gecmezmis diyorlardi kkdakiler icin ama burda goruyorum insanlar beni seviyor cok mutlu oldum :-)
Ayrica @Elysionight icindekileri tutamiyosun bi kere beni de bozmustun cok gicik kapmistim sana ama kin tutmadigim icin unuttum. Simdi dedin ya kimse beni sevmiyo boyle icime bi sey oldu, ben de seni seviyorum kiz farklilik iyidir :KK66:

KilicBaligi KilicBaligi benmde arkadaşım olur musun:KK53: şu forumda burcumu çok bilmeden bikaç msjim dan beni süper analiz eden bir arkadaşım oldu , genel anlamda tipik bir kovayı idare edip , sınırlarını çok iyi analiz eden birsen oldun . Ne deyim süpersin valla.. Senden mutlusu olamaz ozman.budediklerini yaptıktan sonra sırtın yere gelmez :KK76:

@Bilgece sep le oynasmalariniz zaten dikkatimi çekmişti. Bende severim kendilerini.yakin zamanda görüşürüz zati sahnesiyle. .:KK53: Valla yalan yok gıcık oluyordum arkadaşım :oops:

kadesa kadesa ya özel mesaj atmak istedim, atamadım. Sanırım listesi haricinde kabul etmiyor. :110:Bu kişiye özel mesaj gönderilemez diyor.
KilicBaligi KilicBaligi başına nasıl bir dert açtığını bilmiyor, saç osssun, krem osssun, vitamin mineral ossssun bu kavun kokusu nasıl meraklı onlara nasıl nasıl nasıl :KK24:

Olurum tabii neden olmayayım. :KK48: Esasında dediğim gibi ben de kova etkisinde olduğum için karşı taraftan ne bekliyorsam öyle davranıyorum, sorun yaşanmıyor bu sayede :KK48: 27.01 27.01

@Bilgece hain domdom beni kullandin nerde benim hakkimda yapacagin iyi yorum :KK14:

Herkesin-bana gore- negatif yonlerini yaziyorum.
Forumda cogunlukla yorumlarini begenmedigim arada mantikli buldugum uyeler;
elysionight - fazla atarli
saraylim- siyasi ve dini meseleler,
Kararsiz_2013 fazla feminist (yorumlari yapici degil)
imagemaker- fazla kamu oyu yoklamasi yapiyor :KK70:
ema1, olaylari genellikle farkli anliyor, hep ayni yorumlari yapiyor ve ayni mesaji 3-4 kere gonderiyor
Karmakarisik-karmakarisik
Gulay- yorumlarimi saptirdi bi kac kez.
Limoncu-ayri dunyalarin insaniyiz.

Daha vardir da simdi aklima gelenler bu kadar
Yorumlarini genellikle begendigim uyelerin bana gore negatif yanlari
Kazen - elestiriye acik degil
Office ve Adam_olacak_kiz fazla sert
Sephoraa - fazla ozgur
Bilgece- dedigim dedik
Milenajesenka- uzun zamandir gozukmuyor
Idrakyollari- cok fazla eksisozluk okuyor

Cogunlukla yorum yapis tarZlarini(yorumun icerigine katilmiyor bile olsam) begendigim, diger uyeler ise
1sen, chess, time traveller, bogurtlenkusu, nomunumuchua, attreante, kadesa,millan,adeninannesi, justholdmetight, sprckntz, nevreste,efser ve Mune :)

Aklima geldikce yazmaya devam edecegim.

Is bu mesajda kullanici adlari hatirladigim kadariyla yazilmistir. Yapilan eksikliklerden dolayi ozur dilerim .
Eger bu mesajimi okuyup kalbi kirilan olduysa ozrumu de dilerim. :ssz:

E o halde o başlıklarda yazdıklarımı oku kuzum... Gerçi artık eskisi kadar derin bilgi vermiyorum yüzeysel geçiyorum çünkü anlaşılmıyorum ama merak ettiğin bir şey olursa seve seve cevaplarım tabii. kavun kokusu kavun kokusu

Son düzenleme:
fahri konsolos fahri konsolos tuh ya ne cabuk unuttum seni de mi? Her sey evet diyene kadardi :-) :-) saka saka. Ben seni begeniyorum ama bazen ne demek iatedigini anlayamayabiliyorum onun disinda anladiklarimi begeniyorum sorun yok ya dedigim dedik o kadar :KK70::KK70::KK70::KK70:

Back