Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

@Bilgece bana da annesinin karnında ağladığını iddia eden bir üye rastlamıştı, böyle bir şeyin biyolojik olarak mümkün olamayacağını, literatürde bulunmadığını anlatmama rağmen sen benim anneme yalancı mı diyorsuna bağladı... Kabahat kimde, hiç bir aslı astarı olmadığı, bilimsel hiç bir şeye dayanmadığı halde "anne karnında ağlayan bebek" haberleri yapan medyada tabii!!!

Arkadaşlar bazı uyeler var belli profiller onlarda kimlik gibi oturmuş. Değiştirince o hafızamızdaki uye değişiyo resmen.. Ornek mi
@Bilgece senin sayende profilindeki kadını araştrdım tanıdım :-) adını unuttum,şimdi
O okypete sana en çok yakıştrdığım profil şu elinde cigara olan abla :-)
cimcimegfb cimcimegfb maskeyle eşleşti artık
@Surrender o kızıl saçlı ablayla eşleştiydi hafızamda :-)
@Margarikotin şu şapkalı kardeş sen misin bilmiom ama sakın değişme profilini

sizin aklınızda boyle profil fotosuyla kalan kimse varmı bayanlar

kadesa kadesa başka üye ile mi karıştırıyorum acaba bilmiyorum ama, eskiden yorumları, düşünceleri benimle taban tabana zıt diye kalmış aklımda. Bir de şimdi bakıyorum, hemen hemen her düşüncemiz aynı, böyle sevgi pıtırcığı bir kişi. Belki de B12 vitaminlerime geri dönmeliyim.
KilicBaligi KilicBaligi ona boy denmez, metre denir :D Maşallah :nazar:
lavieenrose_ lavieenrose_ esprileri harikadır, inatla kapatılan geyik bölümü konumuzda ne inciler döktürmüştür. İkimiz de kaynana görümce eğitim fakültesi mezunu, elit insanlar grubundayız :KK30:

Bir isimsiz isyan da benden gelsin;

4 sene olmus uye olali, 10 binden fazla yorum yazmissin. Hadi bunlarin yarisi acilan konular olsa 5 bin kisinin hayatina burnunu sokmussun. Burada akil vermeye yonelik ahkam kesiyorsun ama bir tane bile konu acip 'akil almamissin'.

Uslubun kaba, dusuncesizsin ve ben senin gercek hayatinda cok mutsuz bir kadin oldugunu dusunuyorum. Burada insanlarin mutsuzluklariyla aklin sira kendini mutlu ediyorsun.

Allah senin gibilerini gercek hayatta karsima cikarsa keske de karabasan gibi ustune coksem.

kadesa kadesa hatırlatamam, miiiimkinatı yok :D
Zaten birebir ne atışmamız oldu ne konuşmamız; gözlem benimki. Dedim ya belki başkasıyla karıştırıyorum.

Alsimi Alsimi 26 yasimda, crazy cat lady gibi hissetmeye baslayinca degistirdim ahahahah. Ben de senin kullanici adinin kimyadan geldigini anlamamistim acikcasi, yorumlarinda gordum. Kesin Kuran'da geciyordur diye dusunmustum:KK22:

Ben de bir tane isimsiz yazmak istiyorum.

Bu tip huyları olmasa keşke insanların. 5 tane yorum yazmışsa 4 tanesi boşan, boşardım diyor. Neden insanları zorla boşatmaya çalışıyorsun? :110:Karıncanın ahından korkarken ben, sen nasıl başka insanların yuvasına göz dikiyorsun?

Back