Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)
Evet bir kızım var LlamelifAmine
, annesi evde de cımbızlı olmasın diye, sesi çıkmadan oturuyor yavrucak
Evle site iç içe geçtiğinden artık evde lakap Mune
MissCherryBlossom
yorumlarını ilgiyle takip ettiğim bir üyedir. kendisini missplayful
adlı üye sanıyordum uzunca bir süredir. miss kelimesinden dolayı sanırım. sonra geçmiş konularına falan baktım da o olmadığını öyle anladım. :) konuları okurken pro üye ve avatarı olmayan bir üye yazmışsa özellikle bakıyorum misscherryblossom mu değil mi diye. :) sevenler kavuşsun, aşk varsa uğraşmaya değer tarzı yorumlarını çok seviyorum.
office
yavrum , forum bile hoşlanmıyor senden.
Bir mesajını beğeneyim dedim
" beğenmek istediğinizden emin misiniz?"Dedi.
Evet dememe rağmen beğenmedi seni
eSmerimSin
bana ilk arkadaşlık isteği gönderen üyedir. konuları ilgimi çektiği için arada takip ediyorum kendisini. umarım iyisindir ve her şey yolundadır.
ve konularını taşıdığım için beni yolacak duruma gelen üyeler,
lütfen banada acıyın. kurallar böyle, konu taşırken geriliyorum resmen,ne laf yiyeceğim bu sefer bakayım diye
@Bilgece yok canım hiç araştırmadım ama herşeye açığım yani çok kötü böbreğim ağrıyor sanki artık yamukluktan dolayı kaburgam biyerleremi batıyor bilmiyorum aslında kilo vermem lazım ama şu anda yürüyemiyorum bile