Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

MissCherryBlossom MissCherryBlossom yorumlarını ilgiyle takip ettiğim bir üyedir. kendisini missplayful missplayful adlı üye sanıyordum uzunca bir süredir. miss kelimesinden dolayı sanırım. sonra geçmiş konularına falan baktım da o olmadığını öyle anladım. :) konuları okurken pro üye ve avatarı olmayan bir üye yazmışsa özellikle bakıyorum misscherryblossom mu değil mi diye. :) sevenler kavuşsun, aşk varsa uğraşmaya değer tarzı yorumlarını çok seviyorum. ;)

eSmerimSin eSmerimSin bana ilk arkadaşlık isteği gönderen üyedir. konuları ilgimi çektiği için arada takip ediyorum kendisini. umarım iyisindir ve her şey yolundadır. :KK54:

@cryptic diye bi arkadaş vardı uzun süredir yok heralde üyelik iptali yapdı :KK64:kısada olsa sohbet ettik noldu acaba :KK57:

@Bilgece yok canım hiç araştırmadım ama herşeye açığım yani çok kötü böbreğim ağrıyor sanki artık yamukluktan dolayı kaburgam biyerleremi batıyor bilmiyorum :27: aslında kilo vermem lazım ama şu anda yürüyemiyorum bile :KK51:

Back