- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
alinti yapmak yasak ama bu kez hosgor O okypete : ))@Bilgece Yaşından çook daha olgun, pozitif ve hiç görmediğim halde sanki en az 10 yıldır tanıyormuş gibi ruhumun ısındığı gencecik bir şeker.
@KotuKediSerafettin orjinal, yalansız dolansız, fıstık gibi bir hatun
millan matrak, dobra, hazır cevap ve özgürlüğüne çook düşkün
Cui Bono çok latif, temiz kalpli, ince ruhlu, zengin bir iç dünyası olan narin bir çiçek
Bu bayanların hepsi zehir gibi zeki, hayatta sağlam duruşları olan güçlü bireyler.
ay kim o
herkes sapıkmış zaten ben ortaya çıkardım
ay aynen öyle şekerim nasıl da güzel anlatmışsın beni@Dombik severim cana yakın içten bir dost çok tatlı mı tatlı Betüşü var
minnakmimar accık yaramaz bir kız çevre tarafından sapık olduğu düşünüyor
ben öyle düşünmüyorum seviyorum bu kızı yorumları da güzel
Kajmery34 eskiden bol sohbetimiz olurdu samimi içten bulduklarımdan kafa yapısı uyuştuklarımdan
aslında uygulanabilitesi var var da sosyal faktörler ,din vs.bunlara engel.Ben yazmayı çok sevdim büttüüünn üyeleri yazcam herhalde
@HanimKelesimiGetir avatarı beni öldürüyorYorumlarını da begeniyorum.
@cryptic özledim kendisini bayadır banlı sanırım. Sevdiğim üyelerden.
@sourapple cok yorum yapmasa da beğenileriyle yanımızda oldugunu hissettirir hep
@sare_sare kırmadan yorum yapabilen ender kişilerden. Düşüncelerimiz uyuşmaz ama üslubunu bozmaz ben görmedim en azından bozduysa da.
@azerinnn çok hamarat ya idol.
@yercekimli karanfil bana çok sevimli geliyor.
@fetihce ve @kardelen2780 yorumlarını sevmiyorum. Öfke dolu birileri canlanıyor gözümde.
imagemaker ütopik biri Fikirleri güzel ama uygulanabilitesi en azından şimdilik yok
@limoncu28 uzun uzun anlatmaya gerek yok, farklı
Umarim iyisindir artık .Hahahaha niye kızÇok şaşırdım ama sevindim bak birileri beni düşünüyor kıyamam
Hımmm bu arada bu topikten yeni haberim oldu ama bende yorumumu yapayım
themis1990 ,@Bilgece ,@Sephoraa ,@BenIpek ,@eLmayRa ,@MissCherryBlossom ,@DonukPudra , millan ennnnnnnnn sevdiklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?