• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

Bibibella Bibibella Favori üyem diyebilirim. :KK70: Yorumlarını çoğu zaman özel olarak dikkatle okuyorum. Acayip bir sempatim var kendisine burdan itiraf ediyorum. :KK53:

Eses07 Eses07 Çoğu zaman avatarına ayrıca bakıp da geçmeden edemediğim kişi. Seviyorum avatarı. Bir de sanırım hemşeriyiz. :KK50:
Ooo itiraf.com bayılırım :KK53: çok sevindim ya :KK49: teşekkür ederim canım:KK19:

Sessiz sedasızım ama sitedeyim, bu topiğin karışacağını biliyorum, baştan söyledim çünkü, karışmaya devam ederde din, siyaset buraya sıçrarsa, kavga çıkarsa toplu kıyım yaparım, bu kadar net.

Isim vermeme gerek yok, bu mesaj herkese...
Ne oldu ki müdürüm çok mu safım o_O

Ayrıca seni yazacaktım bak unutmuşum kendisini pek severim hele o güzelim cımbızı yokmu :eek::KK49:pamuk gibi bi kalbi olduğunu çok iyi biliyorum :KK60:

Cui Bono Cui Bono kendisini çok sevmekle birlikte geyik yapmayı seviyoruz ve ayrıca avatarı çok hoşuma gidiyor oymuş gibi sanki :21:
asude_bahar asude_bahar kendiai genelde sert yorumlar yapar ama beğenirim hoş geçen bi konuda beni pek şaşırttı :KK70:
@2KediAnnesi ve 1 köpüş onu sevmemek ne mümkün hayvam seviyor ilk başta az benim gibi çılgın :confused:

Cui Bono Cui Bono kendisini çok sevmekle birlikte geyik yapmayı seviyoruz ve ayrıca avatarı çok hoşuma gidiyor oymuş gibi sanki :21:
asude_bahar asude_bahar kendiai genelde sert yorumlar yapar ama beğenirim hoş geçen bi konuda beni pek şaşırttı :KK70:@2KediAnnesi ve 1 köpüş onu sevmemek ne mümkün hayvam seviyor ilk başta az benim gibi çılgın :confused:
seni ayri seviyom ben :KK8: birlikte koptugum KK arkadasim; ozellikle geyigin basini elele cektigim :KK5: avatarimdaki yuz ifadesi bana ait cano; tınn modu :KK53: ama audrey ben kadar guzel deel :KK53:

yorumları okuyunca aklıma geldi Cui Bono Cui Bono sakin ve hanımefendi yorumlarıyla hayran oldugum biridir. Bibibella Bibibella cılgın ve sivrilmeyi başaran Yorumlarını severek takip ediyorum bide apranxx apranxx var yorumlarına mutlaka katıla katıla gülerim :KK50: Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. seni ve cımbızını anlatacak kelimeler o cahil lügatimde yok, o cımbızı bi yiyen bide yemeyen pişman :KK53: hastasıyız ustaaaa

yorumları okuyunca aklıma geldi Cui Bono Cui Bono sakin ve hanımefendi yorumlarıyla hayran oldugum biridir. Bibibella Bibibella cılgın ve sivrilmeyi başaran Yorumlarını severek takip ediyorum bide apranxx apranxx var yorumlarına mutlaka katıla katıla gülerim :KK50: Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. seni ve cımbızını anlatacak kelimeler o cahil lügatimde yok, o cımbızı bi yiyen bide yemeyen pişman :KK53: hastasıyız ustaaaa
canim cok tesekkur ederim.. mutlu oldum : ) sen de cok akli basinda ve duzeyli, bi okadar icten geliyorsun bana.. Rabbim bahtini acik etsin.. ve istedigin kiloya da saglikla mutlulukla inmeni nasip etsin :KK53:

bella-donna bella-donna senide yakalamışken yazayım çıtır olduğu halde zayıflamak isteyen ve pek kıskandığım kişi :63: yorumlarınıda pek seviyorum benim gibi genelde gece takılıyor :KK45:
apranxx apranxx ver bi apranax diyorum anlaşıyoruz :KK70:
Kim kardashian çakması basenimimi kıskanıyorsun ya al senin olsun tatlım :KK70: gece daha bi sakin buralar :KK73:

Back