- 5 Nisan 2012
- 1.391
- 124
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo itiraf.com bayılırım
Ne oldu ki müdürüm çok mu safımSessiz sedasızım ama sitedeyim, bu topiğin karışacağını biliyorum, baştan söyledim çünkü, karışmaya devam ederde din, siyaset buraya sıçrarsa, kavga çıkarsa toplu kıyım yaparım, bu kadar net.
Isim vermeme gerek yok, bu mesaj herkese...
kiyma bizeSessiz sedasızım ama sitedeyim, bu topiğin karışacağını biliyorum, baştan söyledim çünkü, karışmaya devam ederde din, siyaset buraya sıçrarsa, kavga çıkarsa toplu kıyım yaparım, bu kadar net.
Isim vermeme gerek yok, bu mesaj herkese...
seni ayri seviyom benCui Bono kendisini çok sevmekle birlikte geyik yapmayı seviyoruz ve ayrıca avatarı çok hoşuma gidiyor oymuş gibi sanki
asude_bahar kendiai genelde sert yorumlar yapar ama beğenirim hoş geçen bi konuda beni pek şaşırttı
@2KediAnnesi ve 1 köpüş onu sevmemek ne mümkün hayvam seviyor ilk başta az benim gibi çılgın
![]()
Geyik yapmak bizim işimiz sonrada ban yemekseni ayri seviyom benbirlikte koptugum KK arkadasim; ozellikle geyigin basini elele cektigim
avatarimdaki yuz ifadesi bana ait cano; tınn modu
ama audrey ben kadar guzel deel
![]()
daha banlanmadim kiz geyikten, profesyonel geyikci lavanta-bibiGeyik yapmak bizim işimiz sonrada ban yemekaudrey de kim miş
![]()
Sefiyom![]()
canim cok tesekkur ederim.. mutlu oldum : ) sen de cok akli basinda ve duzeyli, bi okadar icten geliyorsun bana.. Rabbim bahtini acik etsin.. ve istedigin kiloya da saglikla mutlulukla inmeni nasip etsinyorumları okuyunca aklıma geldiCui Bono sakin ve hanımefendi yorumlarıyla hayran oldugum biridir.
Bibibella cılgın ve sivrilmeyi başaran Yorumlarını severek takip ediyorum bide
apranxx var yorumlarına mutlaka katıla katıla gülerim
![]()
Mune seni ve cımbızını anlatacak kelimeler o cahil lügatimde yok, o cımbızı bi yiyen bide yemeyen pişman
hastasıyız ustaaaa
Kim kardashian çakması basenimimi kıskanıyorsun ya al senin olsun tatlımbella-donna senide yakalamışken yazayım çıtır olduğu halde zayıflamak isteyen ve pek kıskandığım kişi
yorumlarınıda pek seviyorum benim gibi genelde gece takılıyor
apranxx ver bi apranax diyorum anlaşıyoruz
![]()
Ve bi okadar atraksiyonlu en sevdiğimdenKim kardashian çakması basenimimi kıskanıyorsun ya al senin olsun tatlımgece daha bi sakin buralar
![]()
Amin tatlım inşallahcanim cok tesekkur ederim.. mutlu oldum : ) sen de cok akli basinda ve duzeyli, bi okadar icten geliyorsun bana.. Rabbim bahtini acik etsin.. ve istedigin kiloya da saglikla mutlulukla inmeni nasip etsin![]()