• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

o zaman elife rica edelim.
Elif Elif ,rica etsem konu başlığının sonuna alıntı yapmayınız diye ekler misin?
bu arada etiketleme yapılmayabilir. zaten isteyen nick yazıyor isteyen yazmıyor. etiketlemeden nickini yazsada olur

Taaa ben uye olmadan önce de girdiğimde gördüğüm bazı uyeler vardı

gurbaa prenses gurbaa prenses tırnağını zımbayla delip küpe takmıştı ayy nasıl hosuma gitmişti ya ben de denedim sonuç hüsran tabi :KK48:
zebani zebani vardı muhteşem yuzyıl topiğinde yorumlarına cok guluyordum hurreme reyiz falan derdi:KK53:
Lady Lady evil gibi bir nick daha vardı onun sayesinde japon style kıyafetleri keşfetmiştim taaa kaç yıl öncesi

@Bilgece Yaşından çook daha olgun, pozitif ve hiç görmediğim halde sanki en az 10 yıldır tanıyormuş gibi ruhumun ısındığı gencecik bir şeker.

@KotuKediSerafettin orjinal, yalansız dolansız, fıstık gibi bir hatun

millan millan matrak, dobra, hazır cevap ve özgürlüğüne çook düşkün

Cui Bono Cui Bono çok latif, temiz kalpli, ince ruhlu, zengin bir iç dünyası olan narin bir çiçek

Bu bayanların hepsi zehir gibi zeki, hayatta sağlam duruşları olan güçlü bireyler. :KK73: :KK52:

@Bilgece Yaşından çook daha olgun, pozitif ve hiç görmediğim halde sanki en az 10 yıldır tanıyormuş gibi ruhumun ısındığı gencecik bir şeker.

@KotuKediSerafettin orjinal, yalansız dolansız, fıstık gibi bir hatun

millan millan matrak, dobra, hazır cevap ve özgürlüğüne çook düşkün

Cui Bono Cui Bono çok latif, temiz kalpli, ince ruhlu, zengin bir iç dünyası olan narin bir çiçek

Bu bayanların hepsi zehir gibi zeki, hayatta sağlam duruşları olan güçlü bireyler. :KK73: :KK52:
alinti yapmak yasak ama bu kez hosgor O okypete : ))
oyle mutlu oldum ki, senin gibi bi insandan bunlari duymak cok onore etti.. KK'ya ilk uye oldugumdaki zor gunlerimde verdigin destegi, hele o muhtesek Hz. Yusuf ornegini hic unutmadim.. gozumde sefkatli, akilli, guclu, prensipli bi kadin canlaniyor Samsonn Samsonn deyince..

minnakmimar minnakmimar bı sapıklı kou actı tum bdv yı geyık muhabbetını bırbırıne kattı :KK70:
herkes sapıkmış zaten ben ortaya çıkardım :KK70:

@Dombik severim cana yakın içten bir dost çok tatlı mı tatlı Betüşü var

minnakmimar minnakmimar accık yaramaz bir kız çevre tarafından sapık olduğu düşünüyor:KK53:

ben öyle düşünmüyorum seviyorum bu kızı yorumları da güzel

Kajmery34 Kajmery34 eskiden bol sohbetimiz olurdu samimi içten bulduklarımdan kafa yapısı uyuştuklarımdan
ay aynen öyle şekerim nasıl da güzel anlatmışsın beni :KK70:

EnHarbiKiz EnHarbiKiz kadının hası sarışınların baştacı :KK53:
oglak_kadini oglak_kadini bitanedir ya yüklü olmasına rağman mükemmel burnu ile çekiciliğini hala koruyor :KK70:
-Piraye -Piraye sık sık kocaya kaçmasıyla tanınır pek severim kendisini :confused:

Kajmery34 Kajmery34 gerçek dosttur işte her derdini anlat yani o derece :KK36:

themis1990 themis1990 akıl hocası oğlan anası :KK8: o kadar mantıklı fikirleri var ki akıl hocalığı yapmalı bence :KK19:
Dionee Dionee zaman zaman karşılaşırız pek de severim kendisini :KK28:
tatlibikiz tatlibikiz insan nicki ile bu kadar mı uyuşur :KK60: hakikaten pek tatlı bi arkadaşımız :KK60:
office office bu office bambaşka birşey yahu hem komik hem de çok aklı başında maşallah :KK19:
cimcimegfb cimcimegfb hökardır kendileri haremi falan da var herhalde :KK70: pek severim ben onu :KK60:
@Margarikotin nasıl tatlı birşey bu böyleee :KK53:
:KK60::KK60:

@Dombik oldukça matrak bir arkadaşımız ama kılıcı var bizi koruyor dikkat edin :p

KarKralicesi KarKralicesi atarlar kraliçesi canım benim bitanedir gerçekten ama accık atarlı işte:KK70:

Ben yazmayı çok sevdim büttüüünn üyeleri yazcam herhalde :KK48:
@HanimKelesimiGetir avatarı beni öldürüyor:KK48: Yorumlarını da begeniyorum.
@cryptic özledim kendisini bayadır banlı sanırım. Sevdiğim üyelerden.
@sourapple cok yorum yapmasa da beğenileriyle yanımızda oldugunu hissettirir hep
@sare_sare kırmadan yorum yapabilen ender kişilerden. Düşüncelerimiz uyuşmaz ama üslubunu bozmaz ben görmedim en azından bozduysa da.
@azerinnn çok hamarat ya idol.
@yercekimli karanfil bana çok sevimli geliyor.
@fetihce ve @kardelen2780 yorumlarını sevmiyorum. Öfke dolu birileri canlanıyor gözümde.
imagemaker imagemaker ütopik biri:KK48: Fikirleri güzel ama uygulanabilitesi en azından şimdilik yok
@limoncu28 uzun uzun anlatmaya gerek yok, farklı :KK48:
aslında uygulanabilitesi var var da sosyal faktörler ,din vs.bunlara engel.
:)

Cui Bono Cui Bono canım benim o senin güzel bakan yüreğin.

Aslında insanları yüzüne karşı övmeyin derler ama sana burada denk gelince hep Audrey Hepburn'un çok daha iyi bir versiyonu canlanıyor gözümde. Sadece zerafetin değil ruhunun zenginliği de yansıyor çünkü. Etrafındaki insanlar gerçekten şanslı.

Back