• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

Oky bu bu nedir bu?

Orçun vakası sonrasi daha kk ya tövbe ettim evimin kadını çocuklarımın anası olmaya karar verdim kk beni bozuyor anacim :KK70:

Bir uye var aklımda yermek istediğim. kendisi bence ne yaptığını ne dediğini ne yazdığını bilmiyor keşke siyasetten elini çekse de onu görünce cin çarpmisa dönmesem.

Övgü kısmına gelince isim vermeye gerek yok siz kendinizi biliyonuz gı :KK53:

@Bilgece Canım çok teşekkür ederim utandırdın beni:oops: sende çok tatlısın, yorumlarını beğendiğim için sohbet topiğine katıldım, gerçi sık sık giremiyorum ama:KK48:

Son düzenleme:
themis1990 themis1990 sen beni tanımazsın ama :) siyasi düşüncelerimiz pek uymasada bir çok konuda yorumlarını beğendiğim, görmeden kanımın ısındığı bir insansın, sebebini bende bilmiyorum:)

upload_2015-8-10_11-4-38.jpeg

O okypete
:KK70: güldüğüme bakma sinirden gülüyorum ,haline üzüldüm cidden çok yoruldun emek verdin

Cok taninmadigimdan daha dogrusu zayflama yarismasindan cikamadigimdan tombik oldugumdan :KK45: benden hic bahseden olmamis tum sayfalari tek tek okudum belki biri benden bahsetmistir diye sanki bahsetse bildirim gelmicek umut dunyasi iste napcan :-) oncelikle sevgi pitirciklari sizi cok kiskandim ortalik kapl falan dolmus cok ozenilesi bidurum :KK23: sonra sevindim.en azindan kimse kotu bahsetmrmis en azindan :-)
@Bilgece senin yorumlarini yaklasimlarini cok begeniyorum :KK66:

Bide cok eglenceli yorum yapan biri vardi nickini hatirlamiorum:KK35:

Tanidigim sevdigim kisiler yol arkadaslarim 6. Takimin citir adayi hatunlari:-):-)
Sweetdimple Sweetdimple sevgili kaptanimiz yolumuza isik tutan bitanemiz:KK36:
RengarenkNesli RengarenkNesli enerjisi cok hosuma giden neslimm:KK36: @45derya45 deryama neden bilmem kanim cok isiniyor her sorumu icten hemen cevapladigi icinde ayri seviyorum :KK37: @Bulbul-e Bismil abla demesindeki samimiyet cok hosuma gidiyor bulbulumun :KK68: @battaniye1 :KK68: @baldandane :KK68: @makres76 takimizin 4 cocuklu citiri idolum :KK25:
:KK68:
@Dark_Paradise yani tanistik ama hemen sevdim :KK68: @oynakbasi34 uzun mesajalrina cok ozeniyorum nesesine enerjisine:-)
:KK36::KK36:

Unuttuklar varsa ozur dilerimm kizlarr :KK73:
sağol bitanem duygular karşılıklı. ama ben isim vermicem birini unutur incitirim diye. ama hepsinden ayrı köşede olan Sweetdimple Sweetdimple me olan sevgim bambaşka. iyi varsın kadınlarklubu sevgi pıtırcığı tüm üyeleri. iyiki tanıdım hepinizi

Nego Nego sanki yabancı gelmedin gözüme

siyasi düşüncelerimizin farklı olmasının önemi yok ,benim böyle bir sürü arkadaşım var yeter ki birbirimize saygılı olalım

çok teşekkür ederim güzel düşüncelerine

seninde bir oğlun var sanırım bu yüzden yakın bulmuş olabilirsin

Back