• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

Kendisini biliyorum hatta kadın hali benden güzel :27:
Erkek hali de güzel, hiç gördün mü? Google'a adını yazınca çıkan resimlerini kastetmiyorum tabi, Rus hayranları bir sürü fotoğrafını paylaşmıştı 2010, 2011'de falan çekilen. Etik değil aslında o yapılan ama insanları durduramazsın. Adam hâlâ daha gayet güzel yani. Özel hayatında yakışıklı, sahne hayatında da güzel. Daha ne olsun? :)

kendisi konuyu her yere ceken, hatta kendince olmadik anlamlar uydurup ortami geren tipler, dini bi neden yazildiginda hoplamiyor mu, ifrit oluyorum :KK53:
hee bi de bunlarin şu modeli var, dini bisey oldu mu karsi cikmak icin asiri cosarak, cok harika yorum yapiyomus gibi itici itici konusanlar.. sadece taraftar toplama amaci var gibi hissediyorum..

Devam devamm

@MissCherryBlossom Yorumlarını beğeniyorum. Biliyor da konuşuyor işte diyesim geliyor.
@marilyn monroe cool ya valla
@Eses07 hep 3 satırlık koyu siyah yorum yapıyor. Resmen tarz yapmış ya şekiiillll :KK48:
@olivia kendisini yeni yeni görüyorum, siyasete 180le girdi dağıttı ortalığı valla helal
@Elif tartışmaların ortasına giriyor böyle kuşlar böcekler koyuyor gidiyor :KK70:
@shot güzel yazanlardan.
@bogurtlenkusu ne kadar da cinsellikli bir kadın :KK48:
O okypete tam yorum yapcam zart diye gelip konuyu kapatıyor cok bozuluyorum:KK48:
Kakao ve Ben Kakao ve Ben 75bucuk muhabbetinde cok gıcık olmuştum ama guzel yemek yapıyor:KK53:
@yamukprenses aşçı mıdır nedir bilmiyorum ama eli marifetli yemek yarısmalarının değişmez galibi
@Nevreste inanılmaz yardımsever biri. Hep böyle sevgi dolu konusuyor
gıcıkımmm gıcıkk..:KK53::KK53::KK53:ama tatlı bir hatunumm..sağol canımcımm:KK60::KK60:

Siteye 3 senedir her gün giriyorum. Nadir yorum yazarım bir kaç tane de açmış olduğum konu vardır o nedenle pek tanınmam :) Bu yüzden yazılanları hiç üzerime alınmadım alinsamiydim acep :KK57: Yakın zamana kadar evlenmeye çalıştığımdan ötürü evlilik çeyiz topiklerinde takılıyordum oradan çok güzel dostluk kurduğum arkadaşlarım var.
nehirnil111 nehirnil111 Benim güzel kalpli kendi güzel arkadaşım benim sırdaşım iyi ki var onu çok seviyorum :KK68:Çok da marifetlidir kendisi :kk77:
@lostbuthopeful İkizim olduğunu düşündüğüm hatun kişisi. Severim vesselam :KK15:
Özgem var bir de kendisi polis eşi şimdilerde anne adayı nickini yazmayı bir türlü beceremedim. Dobra hatundur kendisi çok da güzel canım arkadaşım.
@Sephoraa ve @CuteMom kendileri bana tez dönemimde çok yardımcı oldular çok sağolsunlar. @Sephoraa ayrıyeten yorumlarını çok gerçekçi bulduğum ve katıldığım bir ablam :) Forumda böyle kültürlü bayanların olması çok hoşuma gidiyor. O bilmese de onu seviyorum:KK200:
@nomunomuchua Bir konumda kendi derdiymis gibi benimle ilgilenmisti çok sevinmiştim sağolsun onu da seviyorum :KK200:
@buzmavileylak @alyaeylul çeyiz topiklerinde tanıdığım arkadaşlarım onlar da çok tatlılar :KK49:
Unuttuklarım varsa affola aklıma geldikçe yazarım :)

Kuzum bende seni çok seviyorum sırdaşım güzel yüreklim fıstık arkadaşım benim :KK19::KK15:Senin yerin bende her zaman çok çok ayrı KK ya bir kere daha dua ediyorum seninle beni tanıştırdığı için:KK36:

bi üye hakkında çok şey yazasım var, ama üyeliğini iptal etmiş, dedikoduya girer dimi? en iyisi susayım arkasından konuşmak gibi olmasın :)

@HayyaL inan konu daki ilk mesajımı tam okumuyorlarmı.orada belirtmiştim.,

mune yazdı,ben kaç kere yazdım. bir üstte yazım varalıntı yapmayın sohbet olmasın diye..
arkasından yine devam. yok artık diyorum.

Ben yazmayı çok sevdim büttüüünn üyeleri yazcam herhalde :KK48:
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. avatarı beni öldürüyor:KK48: Yorumlarını da begeniyorum.
@cryptic özledim kendisini bayadır banlı sanırım. Sevdiğim üyelerden.
sourapple sourapple cok yorum yapmasa da beğenileriyle yanımızda oldugunu hissettirir hep
Sare Lavinya Sare Lavinya kırmadan yorum yapabilen ender kişilerden. Düşüncelerimiz uyuşmaz ama üslubunu bozmaz ben görmedim en azından bozduysa da.
@azerinnn çok hamarat ya idol.
yercekimli karanfil yercekimli karanfil bana çok sevimli geliyor.
fetihce fetihce ve kardelen2780 kardelen2780 yorumlarını sevmiyorum. Öfke dolu birileri canlanıyor gözümde.
imagemaker imagemaker ütopik biri:KK48: Fikirleri güzel ama uygulanabilitesi en azından şimdilik yok
limoncu28 limoncu28 uzun uzun anlatmaya gerek yok, farklı :KK48:

ama ilk konuda yazıyor. konuma yazdım. konu mesajı. konuyu açarken ki mesaj. konu açarken yazdığım mesajın okunmaması mümkün mü

başlığa yazamam ki. konu başlığını değiştiremem. benim bölümüm değil. ama ilk açarken yazdım

Back