• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

Cok sevgi dolu olmus burasi biraz negatif enerjiye ihtiyac var gibi:KK53:

Her konuyu dine cekiyorsun ve insanlari yargiliyorsun. Sirf seninle ayni fikirde degiller diye uzattikca uzatiyorsun hadisler sureler yaziyorsun.. Her konuda namus bekciligi yapmaktan vazgec! Sirf kendini hakli cikarmak icin eski konulari hortlatip durma. Dindar bir insan baskasini yargilamaz bunu unutmamalisin..

W Wurstria ayni sekilde bana da bagiriyormussun gibi geliyor. Mesela o muzik sesi konundan dolayi benim profilime baya agir seyler yazmistin ama ben agir oldugunu anlamayip :KK70::KK70: begenmis bi de yorum yapmistim. :KK70::KK70: Ama sonra anlastik
Ya o gün ben çok pis bi ruh hali içindeydim Allah bir daha yaşatmasın da. Ne bileyim, daha önce hiç başıma gelmemişti o tarz bi olay, sen müzik sesi geliyor diye polisi ara, ertesi gün müziğin altından tacizli tecavüzlü bişey çıksın. :KK48: Yani gülünecek bişey değil aslında bu, bakma güldüğüme ama ben o olayda direkt alkol alıp son ses müzik açtıklarını düşünmüştüm. Bir de sana yazdığım şeyin altına birisi gelip bu ne korkaklık, iki adımlık yere sen gidip uyarsaydın demişti, ben şok üstüne şok geçirmiştim, KK beni ilk kez o kadar şaşırtmıştı yani. :)

marilyn monroe marilyn monroe vay be ne güzel ifade ediyor kendini dediğim insandır
Mavi Terlik Mavi Terlik arada sırada özelde görüştüğüm nadir kişidir...hem çok içten hem eğlenceli ...seni çok merak ediyorum doğrusu tipini yani :)
hımm başkaaa...
Samire tmv Samire tmv ...ay yani hem bu denli gidik hem bu denli sakinlik zarar...fakemisin çok merak ediyorum...eğer değilsen...keşke olsan

aynen ben de bağırdığını düşünmüştüm bir kere :))))
sanırım cümle sonuna koyduğu ünlemlerden öyle geliyor:) W Wurstria
Genellikle koymuyorum cümle sonlarına ünlem ama pek smiley falan da koyamuyorum. :) Telefondan yazınca sitedeki smiley şeyleri gözükmüyor bende, bilgisayardan yazınca sıkıntı yok tabi. Neyse, alt tarafı bir kere düşünmüşsün zaten, o da kesin absürd bir konuda denk gelmiştir. :KK48:

Genellikle koymuyorum cümle sonlarına ünlem ama pek smiley falan da koyamuyorum. :) Telefondan yazınca sitedeki smiley şeyleri gözükmüyor bende, bilgisayardan yazınca sıkıntı yok tabi. Neyse, alt tarafı bir kere düşünmüşsün zaten, o da kesin absürd bir konuda denk gelmiştir. :KK48:
ama bu sadece yazı; görüntü yok ses yok
ben gülümserim ağlarım burda coşarım kimse anlamaz:)
dert etme yani :)

K kararsiz_2013 beğeniyorum kendisi saygılı bilgili görgülü

nasıl desem tartışsa bile seviyeli tartışır çizgisini bozmaz

@olivia ben onu öyle pek tanımıyorum da siyasette karşılaşıyoruz bu aralar

onun içinde art niyet olmayan samimi biri olduğunu düşünüyorum

Utandirdin beni themis o_O

Bazen cizgiyi bozmak istiyorum fakat deger degil diye düsünüyorum. Sonucta sanal ortam ve baze insanlara en saglam kaynak sunsan bile, en güzel sekilde konussan bile ikna olmuyorlar, sohbet bir yere gitmiyor. Sadece iki taraf sinirli oluyor ve o zaman iste birakiyorum.

ama bu sadece yazı; görüntü yok ses yok
ben gülümserim ağlarım burda coşarım kimse anlamaz:)
dert etme yani :)
Kesinlikle. Gerçek hayatta tanışsak gülmekten konuşamayız bile, bunun garantisini veriyorum.
Ve ben çok az konuda garanti verebilen bir insanım :KK59:

Dark_Paradise Dark_Paradise cvp vermiyeceğim dedim ama fena halde damarıma basıldı bu sondu zaten o şahısa verdiğim cvp

ne etiketledim nede alıntı yaptım karşılıklı tartışma uzamasın diye bir daha yazarsa da görmezden gelip yok sayacağım

M matmazeldepresif

siyaset topiğinde bir yorum yapmış saygılı olun olmak zorundasınız diye

buna itafen onun hakkındaki düşüncelerimi buraya yazdım

o da geldi buraya yazdı

neyse uzatmaya gerek yok bura yeri değil siyasette bölüşürüz kozlarımızı

T Tweety berree berree cimcime1991 cimcime1991
xenforo-smilies-kk15.gif
Sizi çok seviyorum..

Madem geldim, yazayım: benim bu forumda özellikle hoşlanmadığım kimse yok. Gerçekten yok. Mesajları okurken üye adlarına çok dikkat etmiyorum ama bazen dikkat ettiğimde, bir konuda fikrini çok saçma sapan bulduğum bir üyenin başka bir konuya yazdığı yorum çok mantıklı olabiliyor. İnsanları da tanımadığım için genel anlamda x adlı üye çok itici ya da ne bileyim, x'in yorumlarını hiç beğenmiyorum diyebileceğim bir üye yok. Hepsini seviyorum, herkes hakkında olumlu düşünüyorum, fikirler her konuda uymak zorunda değil biliyorsunuz ve sanal ortamın çok ciddiye alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Kalbini kırdığım birileri varsa af diliyorum ayrıca. Bilmiyorum beni ciddiye alıp da kalbi kırılan var mıdır, yoktur bence.

Bu arada konularda yazdığım mesajlar için "beğen"e tıklayan bütün üyelere teşekkür ediyorum. :KK45:

Back