• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

Surrender Surrender , ama cidden komik geldi ya , Eses07 Eses07 yi ne zaman görsem sürekli hamur işlerini bir bir sayarken buluyorum , cümlenin sonunda gülmem gerekirken tutmadım kendimi başında güldüm hala da gülüyorum

iki akşamdır dibine vurdu pohaçaların böreklerin salataların falan filan ..

bu gidişle yapacak her şeyin bir ilki vardır sonuçta

bak yine o adam gibi gülüş attım ahahaha =D

KÖTÜ ADAM MARGARİKOTİN

KİBLEYİN LÜTFEN, ERKEK ÜYEYİM BEN :KK53::KK53::KK53:

durun ya yapmayın şakaydı o :110: yarın benimki girip , margayı beyin kanamasından kaybettik diye konu açacak.
cümlenin sonuna şu ifadeyi koyarsa =D bende olabilirim ona göre:KK53::KK53:

Dionee Dionee , sabahın 7 sinde beni ayağa diken tatlı meleğim benim. Bazen ne konuştuğunu anlamasam da , ''ne dedin anlamadım doğru anlat şunu '' diyişlerime hiç kızmadı. Ben senin yerinde olsam , benim gibi birini çekemezdim .
Sana o kadar alıştım ki , bir gün konuşamayınca deliriyorum artık. Hanımefendi , tatlı ve çok bakımlı bir üyedir kendileri = )

Kakao ve Ben Kakao ve Ben ve @____PAPATYA____

''İyi ki doğdun Marga '' pastaları yapan muhteşem marifetli ellere sahip olan iki arkadaşım.

Kakao ve Ben Kakao ve Ben , bana çılgın geliyorsun . Enerji dolusun , saf bir yanında var , içtensin ya (:

Değişik konularda deşiğik yorumlarına denk geliyorum bazen , bu bizim kakao olamaz dediğim zamanlarda oluyor açık söylemek gerekirse..

Mutfak konusunda harika sunumları olan , yemek yarışmasının olmazsa olmazlarından birisin benim için.

@____PAPATYA____ , şu aralar meşgulsün sanırım. Eskiden daha online oluyordun. Gece geyiğin dibine vuruyorduk seninle, en kısa zamanda aramıza temelli dönersin inşallah. İyi misin diye çok merak ediyorum.

Haberi olan biri bizlerle paylaşa bilir mi , vuslatım ses ver !

Back