Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

_MedceziR_ , selam abla :) Uzun zaman oldu sana yazmayalı.Niye araya bu kadar soğukluk girdi bilmiyorum..
Bir ara gerçekten çok sık muhabbet ediyorduk, sonra herkes bir yere dağılınca koptuk sanırım.Ama önemli değil..
Aklıma gelen çok şey var ama aklıma son gelen şey ; o şıkır şıkır neon ayakkabıların, kolyelerin , bileziklerin..
Sanırım en son bit pazarında denk gelmiştim sana, kk nın çarşısında. Tam meydan da ..

EnHarbiKiz , oltacı naber ya ? Dr.Harbiye , sağlık konularında çok muhabbetimiz var .Her konuda bilgili.. Elinden her iş geliyor maşallah.Çok iyi bir dinleyici bence . tabi vakti olursa haha :)

Dün gece taaaaa eski yılların konulara gittim ,aklıma gelen konuyu bulana kadar kollarım koptu , gözlerim yoruldu.

Aklıma durduk yere sen düşüverdin..
Nerden geldin aklıma bilmiyorum ama içime bir kurt düştü..

Bir bakayım dedim , o zamanlar ne için bu kızın üstüne bu kadar gidilmiş hatta bende gitmişim..
Ne diye bu kadar üstüne gitmişiz , üzmüşüz seni diye merak ettim.. Sonra çekip gitmişsin zaten siteden.. Üyelik kapalı.

Konunun başını biliyorum ama sonunu yıl geçmiş daha yeni öğreniyorum : ) Ne kadar da meraksızım.

Sonra hayatını okudum , sonra şok oldum

Sen bence şuan aramızdasın.Adım kadar eminim bundan.
Hatta benimle konuşuyorsun ara ara. Yanlış mıyım

Burada saymak isteyip de sayamadığım bir çok şeye kadar aynısın. Eşleşme tamamdır.

Ama hiç çaktırmıyorsun , bunu sana çok sormak istiyorum ama şimdi ''hayır ben değilim'' diyeceğini bildiğim için sormuyorum. Bir de şuan ki durumunu bildiğim için seni rahatsız etmeyeceğim: )

Ama fena yakalandın

Sana buradan selam olsun ..

@HayyaL , cıx o değil canım . Bahsettiğim konuda kib manyaklığı çok olmamıştır bence.. Yani ben öyle hatırlıyorum..
Hakaretlerin havada uçuştuğu bir konu değildi. Herkes birbirini sakin sakin dinliyordu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…