• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

kadesa bende düşüncelerimi yazdım zaten. ne yaşadığımı bilsen de zaten bunları söylemezdin. sapık gibi birini düşün sürekli şikayet ettiğin ama seni bir türlü bırakmayan... aman neyse ya burası da zaten tartışma ortamı değil o beni sevmiyor bende onu sevmiyorum bu kadar

Evet simdi hanim ablayla ilgili konusucam :-) HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. , ben ilk onceleri tartisiyordum onunla siyasette, Saraylim Saraylim la da ayni sekilde. Ama bi baktim yaslari büyük. Utandim yani. Ondan sonra hic tartismaya girmedim. Büyük insanlara saygım var. Hanim ablayi severim, güzel öğüt veriyor goruyorum.
Saraylim Saraylim abla ile de bir derdim yok. Kendisi beni sevmeyebilir :-) ama olsun. kizi sevde_ sevde_ ye kanim cok isiniyor. Mantikli yorumlar yapiyor. Saraylim siyasetten cikmadigi icin tam bilemiyorum diger dusuncelerini bu sebeple.
Bdv'ye de bekleriz, cok merak ediyorum yorumlarini :KK70:

SUHAN SUHAN ay evet internetten de baktim o isimde birini de bulamadim. Ben de cok kotu oldum. Insallah o degildir. Allah korusun ben vefat etsem esim buraya girip hayatta bir sey yazmaz. Ya ne bileyim insallah kendisidir ilgi icin yapiyordur..

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. evet abla unutur muyum gelmistin seref vermistin topigimize:KK60:

Back