Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)
Mmatmazeldepresif dün @Bilgece beni etiketlemiş ben de kapanan konunun ne oldugunu bilmeden evet dedim sırf @Bilgece istedi diye ama o bana kızdı biliyomusun alıntı yaptım diye
Zzipzip nolur dön yaa, ciddiyim.. senin her yorumuna ayri kopuyordum.. simdi attigin tripler bile komik geliyor sevimli birisin yani gozumde.. bunu da alay sanacaksin ama cidden gelmeni istiyorum
themis1990 sizi nedense cok varlikli bir aileden gelmis saygili sevecen iki cocuk annesi mutlu bir ailesi olarak hayal ediyorum galiba ben hayallerle yasiyorum
SSargoz ,teşekkürler,siyaset siyasette kalmalı. aynı düşünmek zorunda değiliz. önemli olan kindar olmamak. yine orada farklı düşünürüz,yine fikirler çarpışır, ama yine orada kalır.