Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)
Hiç kanım isinmadi sana. Bazı konularda iyi dilekte bulunuyorum içimden gelerek evet ama fazla yapmacıksın. Zoraki yazıyorsun gibi bazı şeyleri. İçinden gelmiyorsa yazma kardeşim zorlayan yok...
kadesa kaynaşmış 2 kişi arasına girmekten çekinirim çok. nasıl mutlu oldum bunu okuduğuma tüp bebek annesi olduğunu biliyorum. bu yüzden halimden anlarsın Allah razı olsun güzel dileklerin için
Genel olarak "cok sert yaziyosun, uslubun les, tavrin çöp, Allah belani verse de kurtulsak" falan falan gibi gerek ozel mesaj gerek alintiyla canima doyuran uyelere genel bir sesleniste bulunarak BIRTANEMM ZORLA MI OKUTUYORUZ MESAJLARI BIRTANEMM diyor ve tatava yapmamalarini goz ardi ete basip gecmelerini rica ediyorum cnmmm