• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

Y yasakhayal kk ya ilk katildimda tanistim ilk dostum arkadaşım ablam sirdasim , genelde her konuda fikirlerimiz uyussada bazen ayri dusebiliyoruz ama bizi kimse ayiramz ki :KK200:

MELEKiim MELEKiim 2013 ekim yada eylul annelerinde takip ettim arkadasim , bazen hatta coklukla zit dussekde seninle tartsmalarimizi seviyorum:KK50:

E efecikim ne cektin be hicranim :KK43: bazen beni tanidina pisman oldunu dusunuyorum :eek: ama iyi ki varsn guzel hemsom cnm dostum sirdasim :KK74:

HAbibte HAbibte cok sert cikislari olsada hepimizn iyiligini istedini biliyorum. Alpinim habibgem:KK74:

nuarin nuarin o cnm ya goruslerine saygi duydum 2 yakisikli erkek annesi arkadasim :KK73:
:KK37:

EnHarbiKiz EnHarbiKiz nedense bu arkidesle hep ayni goruslerdeyiz anlasamadimiz bir konu yok iyiyiz boyleE ya:-)

pinkstrap pinkstrap oglumun durmadan telfnu tableti ele gecirdimi aradi kisi :63: cocumaaa naptin :63:
Goruslerini yazilarini severek okuyorum , hakli oldu konuda sonuna kadar mucadele eden adaletli arkadas:KK14:

@bebem-1221 kendisini topikimize getirene kadar neler cekmistik b. :63:
Bir cok konuda onaylamasamda cok severim kendisini . Gormedimmi gozlerim arar senio_O

@Pisi- kutsal bakirem canm bnm her konuda ayni fikirleri savunuruz:KK15:

-Piraye -Piraye cok asik cooookkkk:KK22:

minnakmimar minnakmimar sapikim benm . :KK15:

oglak_kadini oglak_kadini ogretmenlerin bu kadar yumusak oldunu ozelliklede fencilerin oldunu gosterdin icin bana tskler o_O
:KK5: Seksi ortmenim:KK8:

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. 3 hece 8 harfle anlatmak mumkundur kendisini Hip-noz-cu :63:
:confused:

Son düzenleme:
@Surrender niye özelde kız, genelde de bacım diyip bağrıma basmıyor muyum seni:KK48: burada olduğum müddetçe takipçinim bacım:KK54: ben de seviyorum seni maharetli, güzel anne:anneadayı::nazar:
(Alıntı yapmışım yanlışlıkla, hemen düzelttim:))

Son düzenleme:
Y yasakhayal kk ya ilk katildimda tanistim ilk dostum arkadaşım ablam sirdasim , genelde her konuda fikirlerimiz uyussada bazen ayri dusebiliyoruz ama bizi kimse ayiramz ki :KK200:

MELEKiim MELEKiim 2013 ekim yada eylul annelerinde takip ettim arkadasim , bazen hatta coklukla zit dussekde seninle tartsmalarimizi seviyorum:KK50:

E efecikim ne cektin be hicranim :KK43: bazen beni tanidina pisman oldunu dusunuyorum :eek: ama iyi ki varsn guzel hemsom cnm dostum sirdasim :KK74:

HAbibte HAbibte cok sert cikislari olsada hepimizn iyiligini istedini biliyorum. Alpinim habibgem:KK74:

nuarin nuarin o cnm ya goruslerine saygi duydum 2 yakisikli erkek annesi arkadasim :KK73:

EnHarbiKiz EnHarbiKiz nedense bu arkidesle hep ayni goruslerdeyiz anlasamadimiz bir konu yok iyiyiz boyleE ya:-)

pinkstrap pinkstrap oglumun durmadan telfnu tableti ele gecirdimi aradi kisi :63: cocumaaa naptin :63:
Goruslerini yazilarini severek okuyorum , hakli oldu konuda sonuna kadar mucadele eden adaletli arkadas:KK14:

@bebem-1221 kendisini topikimize getirene kadar neler cekmistik b. :63:
Bir cok konuda onaylamasamda cok severim kendisini . Gormedimmi gozlerim arar senio_O

@Pisi- kutsal bakirem canm bnm her konuda ayni fikirleri savunuruz:KK15:

-Piraye -Piraye cok asik cooookkkk:KK22:

minnakmimar minnakmimar sapikim benm . :KK15:

oglak_kadini oglak_kadini ogretmenlerin bu kadar yumusak oldunu ozelliklede fencilerin oldunu gosterdin icin bana tskler o_O
:KK5: Seksi ortmenim:KK8:

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. 3 hece 8 harfle anlatmak mumkundur kendisini Hip-noz-cu :63:
:confused:
:KK200::KK200::KK200::KK200:

M matmazeldepresif hep iyi anımsadım
sanırım en büyük eleştirim kendime isim özürüyüm isimleri hep unuturum kim ne dedi diye ondandır yılın enlerinde bugüne kadar kimse hakkında yorum yapmadım, yapmak istesemde
yrım yıl not tutumam gerekir uzun imce iş yani birde vaktim yok sanırım

Back