- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Kaçırdım neyi beğenmiş anlamadımO fotoları beğenmesi benim de gözümden kaçmadı.
Bana yahu siz hep beraber toplanıp buluşmuyormusunuz hiç? Böyle vir organizasyon yapın,banada haber verin geleyim demiştiEvet ben de yeni fark ettim. O yorumu yok artik o fotoda . Ben cevap yazmamistim , garibime gitmisti bu ameliyati olmus biri nasil bilmez o memenin katlanmiyacagini , o sekilde durmayacagini diye dusunmustum . Benden birkac kez foto istedi eski hallerinini ve bir kac foto daha. Hatta ismimi ve facebook adresimi sordu.
Bulusma dedinde aklima geldi seni bir ankete almislar haberin varmi :)) en cok kimi gormek istersiniz gibi biseyBana yahu siz hep beraber toplanıp buluşmuyormusunuz hiç? Böyle vir organizasyon yapın,banada haber verin geleyim demiştiFace adresi falanda sordu bana.Ama buluşmalar yapıyoruz biz ,sesleseydik dipten köşeden bizimki dikizleyecekti hayet yani..
Bayan galip dervisumarim reklam icindir. Insallah en kisa zamanda ortaya cikar durum. Benim de kafami karistiriyor. Ama sende de cok iyi bir dedektif olurmus:)
o konu silinmiş mi? mesela berattinin bir fotoğrafına yorum yapmış... memen hep böle dik mi durur, katlanmıyo mu demiş? yani bu kişiler ya gerçekten cahil, ya da salak numarası yapıyolar
Forumda herkese açık seksi fotoğraflar paylaşan bir üyenin fotograflarini tek tek beğenmişti.Kaçırdım neyi beğenmiş anlamadım
OhaaaaaBana yahu siz hep beraber toplanıp buluşmuyormusunuz hiç? Böyle vir organizasyon yapın,banada haber verin geleyim demiştiFace adresi falanda sordu bana.Ama buluşmalar yapıyoruz biz ,sesleseydik dipten köşeden bizimki dikizleyecekti hayet yani..
Nerde o anket.. paylassana bi linki canim.. diger uyeleri bilmem ama arzum acik ara onde giderBulusma dedinde aklima geldi seni bir ankete almislar haberin varmi :)) en cok kimi gormek istersiniz gibi bisey
Paylasamiyorum canim telefonumla ama tikkabella nin yazdiklarinda var anket diyeNerde o anket.. paylassana bi linki canim.. diger uyeleri bilmem ama arzum acik ara onde gider
Dün akşamBulusma dedinde aklima geldi seni bir ankete almislar haberin varmi :)) en cok kimi gormek istersiniz gibi bisey
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/en-tanisilmak-istenen-kk-ueyesi.774774/page-5Nerde o anket.. paylassana bi linki canim.. diger uyeleri bilmem ama arzum acik ara onde gider
Paylaştım şimdi canımPaylasamiyorum canim telefonumla ama tikkabella nin yazdiklarinda var anket diye
Paylaştım şimdi canım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/en-tanisilmak-istenen-kk-ueyesi.774774/page-5
Linkin üzerine basılı tut ve kopyala yapıştır yap
Dün akşamTikkabilla yazdı özel mesajla.Valla kim aday göstermiş bilemiyorum ama pek kimse merak etmiyor zaten Bir tek Tikka beni görmeyi merak etmiş
Ilk oy senden gelince aklıma gelmişti aslında ama birşey demeyince acaba demiştim.Şimdi emin oldum bak :)Hehe ben aday gostermistim bayağı oldu yalnız..
Olur mu ben de merak ediyorumDün akşamTikkabilla yazdı özel mesajla.Valla kim aday göstermiş bilemiyorum ama pek kimse merak etmiyor zaten Bir tek Tikka beni görmeyi merak etmiş
Gordum canim oyumu kullandim bile..minnos26 burda link canim arzum buldu :)
Anketten pek fazla kişinin haberi olmuyor yoksa bence sen açık ara farkla alırsın bunuIlk oy senden gelince aklıma gelmişti aslında ama birşey demeyince acaba demiştim.Şimdi emin oldum bak :)
Dünya küçük,belki tanışırız bellimi olur
Bir keresinde şey demiştim, dışarıda yüzünüzü görsem tanımam ama memelerden hepinizi tanirimGordum canim oyumu kullandim bile..ya ben aslinda hepinizi merak ediyorum yaa hani sadece kafadan asagi paylaşıyoz ya daha gizemli oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?