Forumda erkek üye avı!

Bana yahu siz hep beraber toplanıp buluşmuyormusunuz hiç? Böyle vir organizasyon yapın,banada haber verin geleyim demişti Face adresi falanda sordu bana.Ama buluşmalar yapıyoruz biz ,sesleseydik dipten köşeden bizimki dikizleyecekti hayet yani..

Pes ya ! Y a her yer meme ,burda ne işi var bunların?Kadınlara rahat yok bu erkeklerden...

Bulusma dedinde aklima geldi seni bir ankete almislar haberin varmi :)) en cok kimi gormek istersiniz gibi bisey

o konu silinmiş mi? mesela berattinin bir fotoğrafına yorum yapmış... memen hep böle dik mi durur, katlanmıyo mu demiş? yani bu kişiler ya gerçekten cahil, ya da salak numarası yapıyolar

Sanırım onun tüm konu ve mesajlari silindi.

Kaçırdım neyi beğenmiş anlamadım
Forumda herkese açık seksi fotoğraflar paylaşan bir üyenin fotograflarini tek tek beğenmişti.

Ohaaaaa pes yaa bu kadarina da.. bu isi abartmis iyice

Ilk oy senden gelince aklıma gelmişti aslında ama birşey demeyince acaba demiştim.Şimdi emin oldum bak :)
Dünya küçük,belki tanışırız bellimi olur
Anketten pek fazla kişinin haberi olmuyor yoksa bence sen açık ara farkla alırsın bunu Hatta bence en yardımsever üye kategorisinde de olmalıydın :) Akşama yayarım ben bu anketi :kk70:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…