Forumda erkek üye avı!

Hatırlıyor musunuz ilk cümlesi neydi ? Reklam olmasın diye doktorumun adını vermiyorum .....

Sonra doktorun adını verdi

İnternette X bir doktorun da adını verebilirdi fakat o doktorun tükkanından(!) bağlanınca kendini ele verdi ...

lakin bekleyelim ... Bunları okusa uyanacağını da sanmıyorum zira aynı hatayı 2 sene öncede yaptı bu siteden yaka paça attım. Çok ağır şeyler yazdım ama yok akıllanmamış ...

Dedim ya sakın doktor adı telafuz etmeyin...

Yok kiz silmeyiz merak etme..zaten benim doktora pek ameliyat olmak isteyen olmadigi icin zaten benim resimleri merak etmiyorlar..
Yok kız korkmuyorum, yanlız biliyorum bu konuda madurum ve arkadaşlar beni eklesinde damla nasılmış yuvarlak nasıl duruyormuş diye bende çok yalvardım. Arzum haklı, bende görmeseydim hala damla diye tutturmuştum, burda sağolun resimlerini gösteren arkadaşlar! Tüm samimiyetimle söylüyorum bunu, izlemeye alınınca nasıl seviniyordum. Belki fikrimi değiştiririm şu an olaylar daha çok yeni ve beni baya etkiledi.

Ben seni anliyorum canim..bu olaylar insani tabiiki korkutuyor..sen hele bir ol ameliyatini , resim konusunu sonra karar verirsin...ama ben meraktan catlarim kiz

Bende onu anlatmaya çalışıyorum işte.Bende ameliyat olana illa fotolarımı göreyim demem.Yani amaç sadece merak oluyor sonrasında.Ana ameliyat olmadan önceki meraktan farklı bir durum.Gine duruma bakarak yardımcı oluyoruz bu esnada! .Ama ay yok gösteremem diyincede insana bir kal geliyor anlatabiliyormuyum?
Tabiki senin bileceğin birşey,ister paylaşırsın ister paylaşmazsın.Bizim bileceğimiz şey işte

Gösterenlerden allah razi olsun ne diyeyim..yoksa ben kendi kafama göre damla takiracaktim

Evet haklisin cnm simdi anladim ne demek istedigini

Bu arada photoshop yapılıp değiştirilmiş bir fotonun orjinalini bulmak için.. TİNEYE adlı siteye girebiliriz. Bir ara resimli gösteririm. Şimdilik sadece adını yazayım kalsın.
Foto gösterme, göstermeme mevzusuna gelince.. ben fotoğrafları koyarken, bir erkeğin de o fotoğrafları görebilme ihtimalini göze alarak koydum. Söylediklerim tuhaf gelebilir size ama durum bu.. Bunu göze aldım, çünkü ne yaparsam yapayım, karşımdaki kişiye %100 güvenemezdim. Ama ya hiç foto koymayacaktım, ya da bunu göze alacaktım. Ben koymayı tercih ettim, hem fikir almak, hem yardımcı olmak için. Zaten hiçbir fotoğrafta yüzümüz yok. Yüzün olmadığı bir fotoğraf kimsenin bir işine yaramaz.
Damlag olayına gelince... sadece reklam amaçlı olduğunu düşünmüyorum. kafam karıştı ama bekleyip görücez. Eğer bu kişi bir sapık değilse, neden Beratti'den başka fotoğraflar göndermesini istedi? Forumda sürekli s...i fotolar paylaşan birinin neden hiç üşenmeyip her fotoğrafını beğendi? Forumda o kadar albüm varken, neden sadece o? tabi benimkiler sadece bir kuruntu, yöneticiler gözle görülür şeyler araştırıyor ama taşları yerine oturtamadım desem yeri var..

O fotoları beğenmesi benim de gözümden kaçmadı.

Arkadaşlar fotonun gerçekten çok buyuk etkisi oluyor , ben sadece kulaktan dolma bilgilerle damla derken sizlern fotoları sayesnde yuwarlakta kesnlestm ,kesinlikle yuvarlak yaptırcm terch meselesi ama iyiki foto gorupte bu dusuncem degismiş diorm smdi.. bu olaylar can sıkıcı ama sadece yazılanları okumak , sorular sorup cewap almak bi yere kadar oluyor, gorup karar wermek daha etkili oluyor diye dusunuyorum.

O fotoları beğenmesi benim de gözümden kaçmadı.
o konu silinmiş mi? mesela berattinin bir fotoğrafına yorum yapmış... memen hep böle dik mi durur, katlanmıyo mu demiş? yani bu kişiler ya gerçekten cahil, ya da salak numarası yapıyolar

o konu silinmiş mi? mesela berattinin bir fotoğrafına yorum yapmış... memen hep böle dik mi durur, katlanmıyo mu demiş? yani bu kişiler ya gerçekten cahil, ya da salak numarası yapıyolar
Evet ben de yeni fark ettim. O yorumu yok artik o fotoda . Ben cevap yazmamistim , garibime gitmisti bu ameliyati olmus biri nasil bilmez o memenin katlanmiyacagini , o sekilde durmayacagini diye dusunmustum . Benden birkac kez foto istedi eski hallerinini ve bir kac foto daha. Hatta ismimi ve facebook adresimi sordu.

ameliyat olmasa da bilmesi lazım. ama ben şüphelendikten sonra baktığım için, çok garipsemedim. sonuçta karşımızdaki kim bilir kim..senin facebook unla ne işi varmış hem? sen ameliyat olup geçmişsin..yani sanki sadece reklam için burdaymış, başka amacı yokmuş gibi de düşünemiyorum. Ne bilim işte

umarim reklam icindir. Insallah en kisa zamanda ortaya cikar durum. Benim de kafami karistiriyor. Ama sende de cok iyi bir dedektif olurmus:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…