Forumda erkek üye avı!

Ya bende mi olsam bu pro üyelik??

Avantajlari ne ???

Sana kırmızı çok yakışır ki.. Ya valla pek bir özelliği yok, kırmızı oluyorsun işte, bir de yazı rengini, fontunu falan değiştirebiliyorsun. Forumdaki bazı alanlara mesaj yazma yetkin oluyor falan filan..

kimse kusura bakmasında öyle herkesin aylarca fotolarına bakıp fikir alıp sonradan ben eklemiycem kımse kusuura bakmasın isteyen silsin demek hiç hoşuma gitmiyor ..amaç burada yardımcı olmak ki fotoğraf görmek bi doktorun iyi olduğunu duyupta yaptığı işi ayrı görmek daha iyi karar vermeyi sağlıyor.. aksi halde çok emin olunmuyor ayrıca burada genellıkle herkes kendi doktorunu iyi olduğunu soyluyor sonuçtan memnun kalınca! fakat herkesin iyiyse fotoğraf görmek burada daha önemli oluyor..! sonuçta onun begendıgını ben begenmeyebılırım mesela..herneyse ben artık cok sıkıldım soguyorumda ıkı haftadır doğru düzgünde gırmıyorum okuyup çıkıyorum yorum bıle bazen yapmak ıstemıyorum bı ara listemı temizlemiştim... benımle muhattab olmayan ve fotoğrafı olmayan kişileride listeme eklemeyecegım..bu düşüncede olan kimse varsa da listemde ekliysede silecegım ..nasıl rahatsız olduğundan kımse koyamaycaksa benide bu durum rahatsız ediyor.. esmeraldam seni de silecegım cnm malum fikrin böyleyse fıkrımde böyle.. sedece fotoları görmeyız tavır almıyorum almayacagım da forumdan devam ederiz artık.

Tavrına şaşırmadım, nedenini zaten biliyorum. Sileceğinide biliyordum. Hiç önemli değil. Burda bi üye sizi fişkeliyor bunun bilincindeyim. Forumu takip eden biliyor zaten kim kimden destek bulduğunu ve kim kimin dediğini yaptığı. Üzülmedim, önemi yok. Şimdiye kadar olan paylaşımların için tskler. Sağolun.

valla şekerim kimse beni fişeklemiyor zaten beni tanısaydın böylede düşünmezdin asla ! tabiki üzülecek bi durum yok senın acından.. benımde bu sn yeden sonra yok.. foto önemli değilse izlemekte önemli değil o vakit.. burada kimseye saldırmayıp sevıyelı şekilde fıkır alışverışı ve yardımcı olmaya devam etmek gerek daha yürekli bir şey.. rica ederim.

Doğrudur cnm. Forumu takip eden herşeyi bilir ve anlar zaten.

askkitabi bende sende bunun kurbanı oldum. Sen yanlış yerlere beğendi yapıyorsun. Gözlerini aç biraz cnm.

Nasıl yaaa Dr un asistanı falan mıymış ne ucuz bi numara... en güzel reklam ortaya güzel sonuçlar çıkarmaktır bence

Bunu 6 yıllık üyeliğim neticesinde yazıyorum ameliyat öncesi herkes foto görmek istiyor yardım istiyor özel mesaj ya da forum içerisinde benim gibi ev hanımı vakti bol olanlarda yardım etmeye çalışıyor... gel gelelim bu köprüyü geçene kadar oluyor .. Ameliyat olunca siteye bir daha uğramayan çok kişi var ha uğramak zorunda değil ben çok yardım aldım bende yardımcı olayım diye burdayım.. herkes yardımsever olmak zorunda değil bu o kişinin karakteri ile alakalı... fikir aldın sonuç gördün bu şekilde bi karara vardın eee sana yardımcı olana allah razı olsun demekle yetinebiliniyorsa bu o kişinin düşüncesi karakteri ortada harcanmış bir vakit var emek var.. sonra Dr muhabbeti yapılmasın ay sen o Dr a ameliyat oldun övüyorsun yok ya sonuç ortada dikiş izime kadar yaşadığım aksaklık varsa onuda yazıyorum.. bana ne ki Dr dan aklı fikri olan araştırır içine sindiği güvendiği Dr a ameliyat olur.. her şey bu kadar net

Dip not.. herkes çıplak foto eklemiyor giydiği bikini ile ekleyen çamaşırı ile ekleyen var ki zaten bu kişi plajda bikini giyiyor bu durumu sakınmanın amacı nedir? ben kapalı bir kadınım eklememesi gereken varsa benim eklememem lazım evinde benim fotomu kime gösterdiklerini bilemiyorum ama yüzüm gözükmüyor sokakta biri beni görse mememden tanıyacak da değil..

@fazlanazlı evet sendende cevap geleceğini bekliyordum, her konuda hak veriyorum ama bende resim paylaştım biliyorsun, şu an korktuysam niye bukadar üstüme geliniyor anlam veremedim. Sanmayınki burda aylaaaarca hergün oturup resimlerinize bakıyorum. Başkaları yorum yaptığında yada yeni resim yüklediğinizde yorum yaptım. Meme sapığı değilim. Niye benim fikrime saygı duyulmuyor? Izlemeden sil gitsin.... açıklamaya gönül kırmaya gerek yok!

Ben burda sağlık sorunum var yazdığımda kaç kişi geçmiş olsun neyin var diye sordu? Yada doktorum geçen hafta vefat ettiğinde, hangi biriniz esmeraldam neoldu napacaksin dediniz? Bi resim koymicam dedim hemen yorum üstüne yorum. Bukadar önemlimi bu resim? Çok teşekkür ederim ilginiz için. (Sen ilgilendin fazlanazlı, sözüm okuyup okuyup geçenlere)

O kadar kisi var resim eklemeyen ve hala izlemeden alinmadan bunlarin arasinda neden sen goze battin ? Bunu biliyosun zaten ! bosversene bi ara de @aslcem de aynisi yapildi kadinin yuvasi yikilacakmi ne olacak hic dusunce olmadi onun icin kimseye aciklama yapma zorunda degilsin
Bu cok uzadi teker teker her zaman ayni kisiler birbirini tutup yaziyorlar
Bir resim icin bu kadar kalp kirmaya gerek yoktu
Toplasan bende en fazla 4 kisi resim eklemis hani bu forumdaki protez taktiranlar nerdee?? Onlara da aynisi yapin o halde!
Yok yok bitmez onun icin canim sen gorme duyma ameliyati rahat bir sekilde gecir kafani da agritma. Ben oyle yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…