• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumda erkek üye avı!

Doğrudur cnm. Forumu takip eden herşeyi bilir ve anlar zaten.

@askkitabi bende sende bunun kurbanı oldum. Sen yanlış yerlere beğendi yapıyorsun. Gözlerini aç biraz cnm.
aşkkitabı sana sormalı öylemi begeni yapmalı acaba benim cvbıma katılmış olabilir ki kendisiyle hıc bir sorunum yok ayrıca cok şeker lütfen böyle teşvikler yapma.

@fazlanazlı evet sendende cevap geleceğini bekliyordum, her konuda hak veriyorum ama bende resim paylaştım biliyorsun, şu an korktuysam niye bukadar üstüme geliniyor anlam veremedim. Sanmayınki burda aylaaaarca hergün oturup resimlerinize bakıyorum. Başkaları yorum yaptığında yada yeni resim yüklediğinizde yorum yaptım. Meme sapığı değilim. Niye benim fikrime saygı duyulmuyor? Izlemeden sil gitsin.... açıklamaya gönül kırmaya gerek yok!

Ben burda sağlık sorunum var yazdığımda kaç kişi geçmiş olsun neyin var diye sordu? Yada doktorum geçen hafta vefat ettiğinde, hangi biriniz esmeraldam neoldu napacaksin dediniz? Bi resim koymicam dedim hemen yorum üstüne yorum. Bukadar önemlimi bu resim? Çok teşekkür ederim ilginiz için. (Sen ilgilendin fazlanazlı, sözüm okuyup okuyup geçenlere)
Sana alıntı yapmadım bu konu ortaya bak profil yazıma dahi yazdım.. sırf bu erkek olaylarını önleyebilmek adına.. senin eski halini gördüm bu yüzden listemdesin.. görmediğim kişileri sildim.. Çünkü amaç yardım etmekti ancak bunu başka şeylere çekenler var.. iyilik yapıp sonra kötülük etmekle suçlanmakta var.. kim hak ediyor bunu.. Serap o ben çıkarmadım listemden ilk önce o çıkardı sonra ben beni çıkaranı çıkarmak hakkımdır.. benim bahsettiğim uzun bir süreç eski başlıklara bak o konu sahipleri ortada yok insan düşünüyor çocuk doğursam sorun olur mu diye arada biri çıkıyo doğurdum sorun yaşamadım diyo ve insan rahatlıyo.. Çünkü biz bunu ömürlük olsun diye yaptırıyoruz insan Merak ediyo kilo alsak ne olacak versek ne olacak diye.. şunu çok net söylüyorum eğer ki foto görmemiş olsam ben bu ameliyatı olmazdım.. Özellikle gizeml yi cünkü onunda dokusu azdı.. aşağı yukarı bendeki sonucu kestirebiliyordum..
senin üstüne gelen yok bence sen kendin alınganlık yapıyorsun..ben sana özel mesaj atacaktım Dr un vefat haberinden sonra düşündüm kime olacak diye ama inanki yanlış anlaşılacağıma emindim daha önce hasan beye foto yolladığını konuştuğunu bildiğim için en mantıklı olanın hasan bey olacağını söyleyecektim ama yine Dr u övüyor kendi Dr una yönlendiriyor gibi algılayacağını düşündüm çünkü bunu başka sayfada söylemiştin hasan bey olsa yapmazdın diye Hayır yapardım yaparım da.. foto altında sordum ameliyat olacakmışsın ama sonra cvp vermedin.. hayırlısı olsun herkes için kim hayırlısı ise ona ameliyat olun.. bak sağ memem ağrıyor allah korusun ama belki önemli bir şey çıkacak belki sorun protez belki benim bedenimle ilgili belki de bir şey yok.. bunu yazıyorum ki bi başkası da yaşarsa bilinçli olsun.. ben bu ameliyatı olmak için o kadar çok bekledim ki ve sonuç umduğumdan iyiydi ha protez elime geliyor ama bu yine memesizlikten oldu.. sevincimi yaşadığım şeyi paylaşıyorum belki bi ay sonra girmem yada arada girerim çünkü bu iş hobi den çıktı bir sürü soru bi sürü mesaj bunlara vakit ayırmak zor gözden kaçan oluyor vs fazla vakit alıyor ve genel olarak önce arkadaşlarımın etkinlikleri kısmına bakarım genel olarak konuları o şekilde takip ediyorum.. Ameliyat olduktan sonra belki kendin koymak isteyeceksin fikir almak için bunu zaman gösterecek.. başka bir yerde demiştim baştan böyle bir şey dense sorun olmazdı benim için bi başkası için bilemem .. neyse çok uzattım her şeyin hayırlısı olsun hepimiz için..

O kadar kisi var resim eklemeyen ve hala izlemeden alinmadan bunlarin arasinda neden sen goze battin ? Bunu biliyosun zaten ! bosversene bi ara de knicknack knicknack de aynisi yapildi kadinin yuvasi yikilacakmi ne olacak hic dusunce olmadi onun icin kimseye aciklama yapma zorunda degilsin
Bu cok uzadi teker teker her zaman ayni kisiler birbirini tutup yaziyorlar
Bir resim icin bu kadar kalp kirmaya gerek yoktu
Toplasan bende en fazla 4 kisi resim eklemis hani bu forumdaki protez taktiranlar nerdee?? Onlara da aynisi yapin o halde!
Yok yok bitmez onun icin canim sen gorme duyma ameliyati rahat bir sekilde gecir kafani da agritma. Ben oyle yapiyorum
Serap benim listemde şu an sonucu ya da öncesini görmediğim kimse yok.. ben seni bile listemden çıkarmamıştım sen çıkarana kadar çünkü ben sözümün arkasındayım sonucu ya da öncesi gördüğüm kişiyi listemde tutacağım ama sileni silerim bu kadar net.. senin suizanlarından inanılmaz sıkıldım kimsenin kimsenin arkasını tutmaya ihtiyacı yok hadi artık bi şeyleri ima etmeyi bırak oturup dua et çünkü çok günah alıyorsun.. ve sakın bir şey yazma

Kızlar ben herhangi bir fişekleme, dolduruşa gelme/getirilme olduğunu düşünmüyorum. Kimse tek bir kişinin etkisinde kalarak böyle bir karar vermez ki.. Bu tamamen kişisel bir karardır. Bence boşuna tartışıyorsunuz. Ben de şahsen fotoğraflarıma bakıp fikir edinen, faydalanan birinin kendi sürecini takip etmek isterim. Ama fotoğraflarıma bakıp, he tamam ben göreceğimi gördüm, kararımı verdim deyip foruma bir daha uğramayan, görsel paylaşmayan kişileri listemden çıkardım. Bundan sonra da böyle olacak çünkü ben listemi sınırlı tutmak istiyorum kendi güvenliğim açısından, bu kesinlikle karşıdakine güvenmemek değil, zamanla izlediğim kişiler sürekli artıyor ve geri dönüp baktığımda bu kişileri forumda tekrar göremiyorum. Hatta fotoğraf paylaşmış ama forumu aktif kullanmayanları da çıkardım listemden.. Burdan da anlayabilirsiniz karşı tarafa güvensizlikten olmadığını.. Bence bunda kırılıp darılacak bir durum yok, herkes birbirinin fikrine saygı duymalı diye düşünüyorum. Ben fotoğraf paylaşmayana saygı duyarım ama benim de bu fikrime saygı duyulmasını beklerim.

Sana alıntı yapmadım bu konu ortaya bak profil yazıma dahi yazdım.. sırf bu erkek olaylarını önleyebilmek adına.. senin eski halini gördüm bu yüzden listemdesin.. görmediğim kişileri sildim.. Çünkü amaç yardım etmekti atavurlarl başka şeylere çekenler var.. iyilik yapıp sonra kötülük etmekle suçlanmakta var.. kim hak ediyor bunu.. Serap o ben çıkarmadım listemden ilk önce o çıkardı sonra ben beni çıkaranı çıkarmak hakkımdır.. benim bahsettiğim uzun bir süreç eski başlıklara bak o konu sahipleri ortada yok insan düşünüyor çocuk doğursam sorun olur mu diye arada biri çıkıyo doğurdum sorun yaşamadım diyo ve insan rahatlıyo.. Çünkü biz bunu ömürlük olsun diye yaptırıyoruz insan Merak ediyo kilo alsak ne olacak versek ne olacak diye.. şunu çok net söylüyorum eğer ki foto görmemiş olsam ben bu ameliyatı olmazdım.. Özellikle gizeml yi cünkü onunda dokusu azdı.. aşağı yukarı bendeki sonucu kestirebiliyordum..
senin üstüne gelen yok bence sen kendin alınganlık yapıyorsun..ben sana özel mesaj atacaktım Dr un vefat haberinden sonra düşündüm kime olacak diye ama inanki yanlış anlaşılacağıma emindim daha önce hasan beye foto yolladığını konuştuğunu bildiğim için en mantıklı olanın hasan bey olacağını söyleyecektim ama yine Dr u övüyor kendi Dr una yönlendiriyor gibi algılayacağını düşündüm çünkü bunu başka sayfada söylemiştin hasan bey olsa yapmazdın diye Hayır yapardım yaparım da.. foto altında sordum ameliyat olacakmışsın ama sonra cvp vermedin.. hayırlısı olsun herkes için kim hayırlısı ise ona ameliyat olun.. bak sağ memem ağrıyor allah korusun ama belki önemli bir şey çıkacak belki sorun protez belki benim bedenimle ilgili belki de bir şey yok.. bunu yazıyorum ki bi başkası da yaşarsa bilinçli olsun.. ben bu ameliyatı olmak için o kadar çok bekledim ki ve sonuç umduğumdan iyiydi ha protez elime geliyor ama bu yine memesizlikten oldu.. sevincimi yaşadığım şeyi paylaşıyorum belki bi ay sonra girmem yada arada girerim çünkü bu iş hobi den çıktı bir sürü soru bi sürü mesaj bunlara vakit ayırmak zor gözden kaçan oluyor vs fazla vakit alıyor ve genel olarak önce arkadaşlarımın etkinlikleri kısmına bakarım genel olarak konuları o şekilde takip ediyorum.. Ameliyat olduktan sonra belki kendin koymak isteyeceksin fikir almak için bunu zaman gösterecek.. başka bir yerde demiştim baştan böyle bir şey dense sorun olmazdı benim için bi başkası için bilemem .. neyse çok uzattım her şeyin hayırlısı olsun hepimiz için..
Tskler fazlanazlı, ben uzatmak istemiyorum. Herkes silsin önemli değil ama yorum yapmasına gerek yok. Evet yorum yaptim önce bilinseydi eklenmezdi gibi, bu yüzden yazdım burda zaten, bilin ve silin diye. Ben sözümün arkasında duruyorum. Ama ben resim hiç yüklememişim gibi tavurlarla karşılaşıyorum. Burda erkek felan geziyo diyosunuz, bende bu forumun ne gibi olaylar yaratabileceğinden anca uyandım ve ürktüm bukadar basit. Ben nasil saygi duyuyorsam herkesde bana saygi duysun.

Serap benim listemde şu an sonucu ya da öncesini görmediğim kimse yok.. ben seni bile listemden çıkarmamıştım sen çıkarana kadar çünkü ben sözümün arkasındayım sonucu ya da öncesi gördüğüm kişiyi listemde tutacağım ama sileni silerim bu kadar net.. senin suizanlarından inanılmaz sıkıldım kimsenin kimsenin arkasını tutmaya ihtiyacı yok hadi artık bi şeyleri ima etmeyi bırak oturup dua et çünkü çok günah alıyorsun.. ve sakın bir şey yazma
Kim dua edip etmiyecegini allah bilir benim icinmi biliyormus gibi konusma lutfen! Ve yazip yazamiyacagimi ben karar veririm bana emir vaki yapma rahatsiz olan varsa kara liste diye bisey var oraya tikla canim :KK66:

aslında hiçbişey söylemeyecektim ama adım geçtiği için konuşmak istiyorum.eskiden benim için konuşulanları da biliyordur çoğu kişi.resim paylaşamıyorum diye herkes üzerime gelmişti.kimse anlamamıştı.(bikaç kişiyi tenzih ediyorum)kırılmıştım gerçekten çünkü kadın kadının halinden anlar diye düşünüyordum.üzerime gelen arkadaşlar haklıydı ama yaklaşım biçimleri gerçekten kalbimi çok kırmıştı.bazı korkular vardır ki herşeyden çok ağır basar.ama insanlar bu durumu farklı yerlere çekince gerçekten kendime yediremedim .ben daha önce de demiştim bazı nedenlerden dolayı facebook, twitter vs.hicbirinde hesabım yoktur.tel nomu herkese veremem vs.internette hangi sitelere girmişim, telde kimle konuşmuşum vs kontrol edilir.haa şikayetçimyim değilim çünkü alıştım.ama burda arkadaşların resimlerine bakıp bakıp ben koyamıyorum demek gerçekten etik olmuyor çünkü hak geçiyor..kul hakkı bu da bi nevi.işin öbür boyutunu düşününce resimlerimi koymaya karar verdim.kk üyeliğimi iptal ettim kullanmıyorum diyorum kafam rahat.

aslında hiçbişey söylemeyecektim ama adım geçtiği için konuşmak istiyorum.eskiden benim için konuşulanları da biliyordur çoğu kişi.resim paylaşamıyorum diye herkes üzerime gelmişti.kimse anlamamıştı.(bikaç kişiyi tenzih ediyorum)kırılmıştım gerçekten çünkü kadın kadının halinden anlar diye düşünüyordum.üzerime gelen arkadaşlar haklıydı ama yaklaşım biçimleri gerçekten kalbimi çok kırmıştı.bazı korkular vardır ki herşeyden çok ağır basar.ama insanlar bu durumu farklı yerlere çekince gerçekten kendime yediremedim .ben daha önce de demiştim bazı nedenlerden dolayı facebook, twitter vs.hicbirinde hesabım yoktur.tel nomu herkese veremem vs.internette hangi sitelere girmişim, telde kimle konuşmuşum vs kontrol edilir.haa şikayetçimyim değilim çünkü alıştım.ama burda arkadaşların resimlerine bakıp bakıp ben koyamıyorum demek gerçekten etik olmuyor çünkü hak geçiyor..kul hakkı bu da bi nevi.işin öbür boyutunu düşününce resimlerimi koymaya karar verdim.kk üyeliğimi iptal ettim kullanmıyorum diyorum kafam rahat.
Eşim kullanıcı adımı biliyor demiştin, ya bu yazdığını okursa? Hak felan diye görmüyorum. Burda yardım eden kendi isteği ile yardım eder, ben sadece Allah razı olsun diyebilirim.

Size açıklayıcı başka bir olayı anlatmak istiyorum, belki anlayan anlar.

Lazer lipo bölümünde bir tane üye benim doktorumda amelyat olduğunu ve sürecini yazmış. Benim amelyatım yaklaştı diye zaten bi garib hislerdeydim bu üyenin yazmasına çok sevinmiştim. Hemen daha çok bilgi edinmek istedim ve özelden yazışmaya başladık. Çok teşekkür ederim yinede kendisine çünkü gerçekten çok bilgilendirdi beni, bana birkere bile "siz ne yaptıracaksınız ve neden" diyede soru sormadı. Hiç şüpelenmedim. Kendisinden resim istedim, çok yeni amelyat olmasına rağmen yolladı bana. Resimleri açmamla birlikte mideme sanki kocaman bi taş düştü, ERKEKMIŞ. Şok oldum, yani bu olaylar olmadan bir hafta önce ben ilk sefer uyandım, dedim erkek benimle bukadar basit irtibata girebiliyor. Iyiki izlememişim dedim. Hemen albümümü sildim ve o şoktan iki gün çıkamadım. Allah'tan artniyetli biri değildi bundan eminim ama başka şekildede olabilirdi. Üyeliği iptal edildi.

Demek istediğim burda iyi yada kötü niyetli insanlarda var. Kimse kimseden emin olamaz gözle görmedikten sonra, dikkatli olun!

Eşim kullanıcı adımı biliyor demiştin, ya bu yazdığını okursa? Hak felan diye görmüyorum. Burda yardım eden kendi isteği ile yardım eder, ben sadece Allah razı olsun diyebilirim.
kullanıcı adımı biliyor.ama artık uğraşmıyorum dedim inandı.yanında da hiç girmiyorum kk.ya.siliyorum son girilen yerleri.onunda işleri çok yoğun bu aralar benle uğraşacak hali yok.zaten anlamaz siteyi..bir kere neymiş bu site diye girmiş.seni buldum kullanıcı adından dedi.21 ekim diye konu açmıssın aferin sana diye kızdı.buralarda resim mi yüklüyorsunuz öyle yazmışlar "foto görebilirmiyim" diye yazmışlar dedi.o yüzden korkmuştum işte.göreceğinden değilde normal forumdada foto hakkında yorum yapılıyor.neyse artık..ben neyle uğraşırsam eşim onu benden kıskanır.burayla uğraştığımı bilmiyor artık.

Eşin anlattığın kadar varsa bence tehlikeli bir iş yapıyorsun. Tamamen çıplak fotograflarin, babydoll lu fotoğrafların var. Benim korkacak kimsem olmadığı halde ben çıplak fotoğraf koymadım hiç.. Bu konuda cesaretlisin. Yine de dikkat et bence, kıskanç adam her şeyi bulur.

Canim bi yandan kul hakki diyosun ama baska yandan da esine yalan soyluyosun ?
Neyse uzatmak istemiyorum inan ben kirginligi kuslugu ne bilim hic sevmiyorum:(

Ben gerçekten anlamıyorum yaa resim koymayız laf edilir koyarız laf edilir..komik gerçekten herkes söyleyecek laf buluyor yani.ben burdaki arkadaşların fotolarına baktığım için kendimi borçlu hissettim foto koydum..koymadığım zaman kötü şeylerle suçlandığım için.. anlatabiliyormuyum?ha eşime girmiyorum dedim yalan söyledim kapattık gitti.şimdide eşime yalan söylediğim mi size sıkıntı oldu.herkes yalan söyler..ben söylemem diyemezsiniz..bunun da bırakın ben düşüneyim sonuçlarını kimseyi ilgilendirmez yani.foto koydum mu ?koydum..üstümdeki vebali attım mı burdaki arkadaşlara karşı?biraz empati yapalım lütfen..burdaki tartışmanın odağı ben değilim ayrıca.adım geçtiği için konuşma gereği duydum sadece..

Ben gerçekten anlamıyorum yaa resim koymayız laf edilir koyarız laf edilir..komik gerçekten herkes söyleyecek laf buluyor yani.ben burdaki arkadaşların fotolarına baktığım için kendimi borçlu hissettim foto koydum..koymadığım zaman kötü şeylerle suçlandığım için.. anlatabiliyormuyum?ha eşime girmiyorum dedim yalan söyledim kapattık gitti.şimdide eşime yalan söylediğim mi size sıkıntı oldu.herkes yalan söyler..ben söylemem diyemezsiniz..bunun da bırakın ben düşüneyim sonuçlarını kimseyi ilgilendirmez yani.foto koydum mu ?koydum..üstümdeki vebali attım mı burdaki arkadaşlara karşı?biraz empati yapalım lütfen..burdaki tartışmanın odağı ben değilim ayrıca.adım geçtiği için konuşma gereği duydum sadece..
Haklisin canim o senin gunahin vebalin ben karisamam senin adin gectigi icin ozur dilerim ama senin olayindada cok kizmistim uzerine gelen kisilere
Tartismayalim seninle hic bir derdim yok canim

Canım bir iki tane sütyenli fotoğraf koyabilirdin mesela vebali kaldırmak için, bence öncesinde bu kadar tedirgin olan birinin bu tarz fotoğraflar paylaşması keyfi geliyor bana.. Ayrıca eşin seni yine kullanıcı adından bulabilir, burda senin fotoğraf koyduğun muhabbeti dönüyor, ondan diyorum temkinli ol diye, ya da kullanıcı adını değiştirebilirsin.

Back