• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumda erkek üye avı!

Ben esimle gittim diyelim doktora ve o da oradan birinin fotosunu esimle bana gosterdi. Olay bu kadar basit. Bir erkek gordu mu, evet gordu.. asistanlardan ogrencilerden hic bahsetmiyorum bile..
veya birakin erkek gormesini caniniz istemedi foto koymadiniz. O zaman ben soyle soyliyim.. fotografini koymayan koymasin ama bunu bana aciklamasin. Bir sure sonra ben o kisiyi unuturum gider. Erkekler goruyo ya da esim izin vermiyo dediginizde.. valla erkekler beni gorebilir ohh hic problemim yok demisim gibi aliniyorum. Bu cumlelerden hoslanmiyorum yani benim sıkintim sadece bu.
Zaten bu forumda sıkıntı hep bu cumlelerden cikiyo. Yoksa foto eklemeyen bir uyeyi bulupta, bu kisi foto eklememistir vurun kellesine demiyoruz..
Hayir canim tabiki kimse istemez erkeklerin Gormesini oyle anlama canim lutfen Adi ustunde zaten buranin Kadinlar Kulubu ;) erkekler Disari lutfen :)En Büyük KK

Ole bi anlattin ki esini bende acayip tedirgin oldum haa:KK48: aman sen yeni kimseyi izlemeye alma.. bu siteye hep gizli sekmeden gir..
:KK19:yok canımm merak etme olmaz bişey inşallah:KK66:..işe güce çok düştü benle uğrasacak zamanı kalmıyor bu aralar..Kullanıcı adımı değiştirdim zaten..ama dediğin doğru yeni kimseyi eklemicem.bu arada insana deli cesareti geliyor.alışmış kudurmustan beterdir.:KK48:ameliyatımı eşim dısında kimse bilmediğinden kadın gözüyle görüp yorum yapmanız içimi rahatlatıyor.:KK37:hem gizli sekme ne ki bilmiyorum benn

:KK19:yok canımm merak etme olmaz bişey inşallah:KK66:..işe güce çok düştü benle uğrasacak zamanı kalmıyor bu aralar..Kullanıcı adımı değiştirdim zaten..ama dediğin doğru yeni kimseyi eklemicem.bu arada insana deli cesareti geliyor.alışmış kudurmustan beterdir.:KK48:ameliyatımı eşim dısında kimse bilmediğinden kadın gözüyle görüp yorum yapmanız içimi rahatlatıyor.:KK37:hem gizli sekme ne ki bilmiyorum benn
Chrome kullanıyorsan sağ üstte 3 çizgi var, oraya tıkla ve gizli sekmeye bas. O zaman kaydolmaz girdiğin siteler..

Back