- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Oyumu Sarıgül e vereceğim ay dur yanlış olduDün akşam Tikkabilla yazdı özel mesajla.Valla kim aday göstermiş bilemiyorum ama pek kimse merak etmiyor zaten Bir tek Tikka beni görmeyi merak etmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyumu Sarıgül e vereceğim ay dur yanlış olduDün akşam Tikkabilla yazdı özel mesajla.Valla kim aday göstermiş bilemiyorum ama pek kimse merak etmiyor zaten Bir tek Tikka beni görmeyi merak etmiş
Teşekkür ederim, biraz renklenmek istedim :)
İyi yapmışsın vallaTeşekkür ederim, biraz renklenmek istedim :)
Teşekkür ederim, biraz renklenmek istedim :)
Oyy kuzum sanada kirmizi cok yakisacak eminim :))
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ar-kuluebue-pro-ueyelik-ve-kart-hakkinda.888/Ya bende mi olsam bu pro üyelik??
Avantajlari ne ???
Pro uyenin fazla avantaji yok ama 30 tl verip bir cocugun okumasina yardimci olmaya yariyor ben bu yonden bagis yaptim canim yoksa oyle aman aman bir ozelligi yokYa bende mi olsam bu pro üyelik??
Avantajlari ne ???
Pro uyenin fazla avantaji yok ama 30 tl verip bir cocugun okumasina yardimci olmaya yariyor ben bu yonden bagis yaptim canim yoksa oyle aman aman bir ozelligi yok
Ya bende mi olsam bu pro üyelik??
Avantajlari ne ???
Beni şahsen bu damlag olayı kafamı kurcaladı resmen. Özel resmim yok hatta damlag'ı izlemiyordum. Ama canı isteyen ve can sıkıntısından siteye üye olup güven sağlayan biçok kişi burda izleyebilinir buna herkes kanabilirki, bende kesin olmaz demesin kimse. Ben şahsen özel foto paylaşımına hiç sıcak bakmıyorum artık. Bunuda böylelikle bildirmek istiyorum. Beni izlemekten silmek isteyen rica ederim silsin, ben amelyatımdan sonra ilerde paylaşmicam, sonra kızmayın bana, biz sana gösterdik, sen bizimle niye paylaşmıyorsun diye. Sürecimi ve yaşadıklarımı paylaşırım ama foto yüklemem. Benim güvenim sarsıldı açıkcası. Kazen erkekmiş diye demiyorum, kesinlikle, ve munenin dediklerine inanıyorum ama benim görüşümde bu.
Tavrına şaşırmadım, nedenini zaten biliyorum. Sileceğinide biliyordum. Hiç önemli değil. Burda bi üye sizi fişkeliyor bunun bilincindeyim. Forumu takip eden biliyor zaten kim kimden destek bulduğunu ve kim kimin dediğini yaptığı. Üzülmedim, önemi yok. Şimdiye kadar olan paylaşımların için tskler. Sağolun.kimse kusura bakmasında öyle herkesin aylarca fotolarına bakıp fikir alıp sonradan ben eklemiycem kımse kusuura bakmasın isteyen silsin demek hiç hoşuma gitmiyor ..amaç burada yardımcı olmak ki fotoğraf görmek bi doktorun iyi olduğunu duyupta yaptığı işi ayrı görmek daha iyi karar vermeyi sağlıyor.. aksi halde çok emin olunmuyor ayrıca burada genellıkle herkes kendi doktorunu iyi olduğunu soyluyor sonuçtan memnun kalınca! fakat herkesin iyiyse fotoğraf görmek burada daha önemli oluyor..! sonuçta onun begendıgını ben begenmeyebılırım mesela..herneyse ben artık cok sıkıldım soguyorumda ıkı haftadır doğru düzgünde gırmıyorum okuyup çıkıyorum yorum bıle bazen yapmak ıstemıyorum bı ara listemı temizlemiştim... benımle muhattab olmayan ve fotoğrafı olmayan kişileride listeme eklemeyecegım..bu düşüncede olan kimse varsa da listemde ekliysede silecegım ..nasıl rahatsız olduğundan kımse koyamaycaksa benide bu durum rahatsız ediyor.. esmeraldam seni de silecegım cnm malum fikrin böyleyse fıkrımde böyle.. sedece fotoları görmeyız tavır almıyorum almayacagım da forumdan devam ederiz artık.
valla şekerim kimse beni fişeklemiyor zaten beni tanısaydın böylede düşünmezdin asla ! tabiki üzülecek bi durum yok senın acından.. benımde bu sn yeden sonra yok.. foto önemli değilse izlemekte önemli değil o vakit.. burada kimseye saldırmayıp sevıyelı şekilde fıkır alışverışı ve yardımcı olmaya devam etmek gerek daha yürekli bir şey.. rica ederim.Tavrına şaşırmadım, nedenini zaten biliyorum. Sileceğinide biliyordum. Hiç önemli değil. Burda bi üye sizi fişkeliyor bunun bilincindeyim. Forumu takip eden biliyor zaten kim kimden destek bulduğunu ve kim kimin dediğini yaptığı. Üzülmedim, önemi yok. Şimdiye kadar olan paylaşımların için tskler. Sağolun.
Doğrudur cnm. Forumu takip eden herşeyi bilir ve anlar zaten.valla şekerim kimse beni fişeklemiyor zaten beni tanısaydın böylede düşünmezdin asla ! tabiki üzülecek bi durum yok senın acından.. benımde bu sn yeden sonra yok.. foto önemli değilse izlemekte önemli değil o vakit.. burada kimseye saldırmayıp sevıyelı şekilde fıkır alışverışı ve yardımcı olmaya devam etmek gerek daha yürekli bir şey.. rica ederim.
Nasıl yaaa Dr un asistanı falan mıymış ne ucuz bi numara... en güzel reklam ortaya güzel sonuçlar çıkarmaktır benceHatırlıyor musunuz ilk cümlesi neydi ? Reklam olmasın diye doktorumun adını vermiyorum .....
Sonra doktorun adını verdi
İnternette X bir doktorun da adını verebilirdi fakat o doktorun tükkanından(!) bağlanınca kendini ele verdi ...
lakin bekleyelim ... Bunları okusa uyanacağını da sanmıyorum zira aynı hatayı 2 sene öncede yaptı bu siteden yaka paça attım. Çok ağır şeyler yazdım ama yok akıllanmamış ...
Dedim ya sakın doktor adı telafuz etmeyin...
O kadar kisi var resim eklemeyen ve hala izlemeden alinmadan bunlarin arasinda neden sen goze battin ? Bunu biliyosun zaten ! bosversene bi ara de @aslcem de aynisi yapildi kadinin yuvasi yikilacakmi ne olacak hic dusunce olmadi onun icin kimseye aciklama yapma zorunda degilsin@fazlanazlı evet sendende cevap geleceğini bekliyordum, her konuda hak veriyorum ama bende resim paylaştım biliyorsun, şu an korktuysam niye bukadar üstüme geliniyor anlam veremedim. Sanmayınki burda aylaaaarca hergün oturup resimlerinize bakıyorum. Başkaları yorum yaptığında yada yeni resim yüklediğinizde yorum yaptım. Meme sapığı değilim. Niye benim fikrime saygı duyulmuyor? Izlemeden sil gitsin.... açıklamaya gönül kırmaya gerek yok!
Ben burda sağlık sorunum var yazdığımda kaç kişi geçmiş olsun neyin var diye sordu? Yada doktorum geçen hafta vefat ettiğinde, hangi biriniz esmeraldam neoldu napacaksin dediniz? Bi resim koymicam dedim hemen yorum üstüne yorum. Bukadar önemlimi bu resim? Çok teşekkür ederim ilginiz için. (Sen ilgilendin fazlanazlı, sözüm okuyup okuyup geçenlere)