• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumda en begenilen evler....

bence de konuyu açan kişiye haksız yüklenilmiş konuyu nerelere çektiniz:olmaz: insanlar çocuklarının resimlerini bile yarıştırıyorlar çocukdan daha kutsal ve önemli bir şey olabilir mi. neden bu yarışmalara tepki koyulmadı da bu arkadaşabu kadar yüklenildi size en çirkin ev hangisi mi diye sordu karşılaştırma mı yapın dedi çok gereksiz yerlere getirdiniz konuyu. ben karakom mu yanlış hatırlamıyorsam ismini yanlış telafuz ederek kırmak istemem çünkü ama tam hatırlayamadım o kişinin evini çok beğenmişdim :lepi:renkler salon hepsi çok güzldi şimdi ne oldu diğer arkadaşlara haksızlık mı ettim. evlerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler ederiz ama Allah hepsine yuvalarında huzur versin ama bu başlıkla bu arkadaşlara saygısızlık edilmiyor bence

ne kadar doğru soylemıssın aprıl78 bence.sana güzel gelen bana gelmeyebılır o arkadsra beğenılerınızı soruyor zaten.güzel bır konu acmıs ama deger gormemıs...

bence de konuyu açan kişiye haksız yüklenilmiş konuyu nerelere çektiniz:olmaz: insanlar çocuklarının resimlerini bile yarıştırıyorlar çocukdan daha kutsal ve önemli bir şey olabilir mi. neden bu yarışmalara tepki koyulmadı da bu arkadaşabu kadar yüklenildi size en çirkin ev hangisi mi diye sordu karşılaştırma mı yapın dedi çok gereksiz yerlere getirdiniz konuyu. ben karakom mu yanlış hatırlamıyorsam ismini yanlış telafuz ederek kırmak istemem çünkü ama tam hatırlayamadım o kişinin evini çok beğenmişdim :lepi:renkler salon hepsi çok güzldi şimdi ne oldu diğer arkadaşlara haksızlık mı ettim. evlerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler ederiz ama Allah hepsine yuvalarında huzur versin ama bu başlıkla bu arkadaşlara saygısızlık edilmiyor bence
Sonuna kadar katılıyorum vereliniortak Konu sahibi arkadaşa neden yüklenilmiş? Cevap çok basit; yeni üye olduğu için..
Adım gibi eminim, aynı konuyu Gülsüm Sultan veya Saruboceq, ya da Talin, Songül (Herkes tarafından bilinen üyeler) açsaydı, kesinlikle aynı tepkileri almazlardı..(İsimler örnek amaçlı verildi)

Sonuna kadar katılıyorum vereliniortak Konu sahibi arkadaşa neden yüklenilmiş? Cevap çok basit; yeni üye olduğu için..
Adım gibi eminim, aynı konuyu Gülsüm Sultan veya Saruboceq, ya da Talin, Songül (Herkes tarafından bilinen üyeler) açsaydı, kesinlikle aynı tepkileri almazlardı..(İsimler örnek amaçlı verildi)

Vallahi bravo size sonuna kadar katılıyorum..Konuyu açan arkadaş isim yapmış biri olmadığı için eleştirildi..Gerçi konu bana göre çok gereksiz...Çünkü gecekonduda yaşayanda var, villada yaşayanda var..Burada evi bakımsız, eşyaları eski arkadaşlara haksızlık edilmiş olur..Sonuçta tabiki içine milyarlar harcanmış, zevkle döşenmiş evler daha güzeldir..Ama şuda varki villada yaşarsınız eşyalarınız son modeldir ama belki çok daha kötü eşyalarla döşenmiş bir evdeki huzur sizde yoktur...Konu gereksiz belki ama tanıdık isimler bu konuyu açmış olsaydı eminim yorumlar çok daha farklı olurdu..Konuyu açan arkadaş yorumları okuyordur ve oda konuyu açtığı için pişman olmuştur bence...

yeni üye diyemi bukadar serzeniş yüklenme.
yılın evi seçilirken neden o kategoriye tepki gösterilmedi herkesin evi kendine güzel bütçesi olmayan yapamaz tabi.. vs diye.
yeni üye ya vur gitsin döv gitsin.
bütçe olabilir tabi. ama az bütçeyle güzel şeyler alalnlarda var
tamamen zevk işi aynı giyimdeki gibi
tepki gösterenler yüzünden zaten topik rezil olmuş ellerinize sağlık

Bende karaokumun evini cok begenmistim zemuszemus
Cok zevkli dösemis bence....

Bide Aydii diye bir kullanici vardi. Onunkini cok begenmistim...

ben kenyaa nın evini beğendim salonunu aynısını alcam bulabilirsemama kahverengisini alıcam inşallah

arkadaşım zaten evlerının resmını koyan arkadaşların resımlerıne bakıp begenıp begenmedıgınızı soylemıuormusunuz bende içlerınden en begenılen evlerı sormak amacı ile actım konuyu tabıkı herkes bütcesıne gore evını doşemek zorunda resımlere baktıgımızda begendığinizi ve hatta bakarken begenmış oldugunız baska kişinin adını verıosunuz onunkı de begendım diye buda hoş degıl o zmn ... neden o zmn 2009 ın en begenılen evını sectınız siz karsit yorum yapan arkadaşlar sizin düşünceelrınıze gore oda sacma o zmn begendıgınız evlerın isimlerını verıyosunuz evlerın resımlerıne bakarken buna cook sahit oldum bırdada da versenız aynı degılmı??

ne kadar doğru soylemıssın aprıl78 bence.sana güzel gelen bana gelmeyebılır o arkadsra beğenılerınızı soruyor zaten.güzel bır konu acmıs ama deger gormemıs...

tesekkür ederım cnm saol anlamana sevındım. herkes kımın evını begendıgını soylüyor zaten acıkca resımlere bakınca burda bı baslık altında toplansa ne olur.

ben kenyaa nın evini beğendim salonunu aynısını alcam bulabilirsemama kahverengisini alıcam inşallah

saolo tatlım burda acıklamana sevındım karsit olanlara inat . bak acikca begendıgını soylemıışın ne gzl hem sana da fıkır olmuş esyalarını almanda saol cnmm

Bende karaokumun evini cok begenmistim zemuszemus
Cok zevkli dösemis bence....

Bide Aydii diye bir kullanici vardi. Onunkini cok begenmistim...

tesekkür ederım cnm fıkrini beyan ettiğin için bende karaokumun evını begenmıştımm gercekten şoyle bişi var tabıkı herkesın evı kendı bütcesıne gore olucaktır ama yenı evlenıcek olan arkadaşlara evını doşerken fıkır olması acısından bu konu açılmıştır

hakkaten ya bu ne yuklenme gereksiz goruosanızda gereksiz bence zaten yılın ewi secilmişti deyin gecin nie bu kadar yuklendinz anlamadım... yılın ewini secerken o anketi acan kişiyede bu tepkileri werdinz mi acabaa yoksa oymu kullandınız merak ettimm

saoll cnm benı anlayan ve benım adıma anlamadan yorum yapanlara cvb verduğin için saol herkes evının resımlerını koyanlara yerlı yersız yorum yaparken iyi en begenılen evi sordugumuzda kotu olmışız baksana herkesın evı kendıne gzldır herkez evını kendı bütcesıne gore doşer tabiki biri evının resımelrını koydugunda bakıp begenıp begenmedıgınızı söyleniyorr ama bıırda konu farklı yerlere kadar tasınmış o zmn neden 2009 ın en begenılen evını sectınız karsi cıkan arkadaslar neden bakıp resımlerın altına begendıgınızı soyledınız

niye bu kadar geliyorsunuz konunun ve konuyu açan arkadaşın üzerine, herkesin kendine göre beğenisi olabilir.Arkadaş evleri yarıştıralım dememiş ki herkes kendi tarzına zevkine en uygun evi seçsin demiş.

güzell bi cvb cnm saolllzemuszemus

MERHABA . eski bir üyeyim ancak yorum yazmadan sadece okumakla yetiniyorum(dum).. ve eminim benim gibi düzenli olarak siteyi takip eden ancak sessiz kalmayı tercih eden pekcok bayan vardır. onlara burdan el sallıyorum gülümseyerek göz kırpıyorum. içten bir merhaba diyorum :) ben 11 yıllık evli bir bayanım artık iyice sıkıldığım ev eşyalarımı değiştirmeye başladığım bir zamanda evim güzel evim bölümünü incelemeye başladım burası eşya seçimimde gerçekten çok yardımcı oldu bana.bu nedenle unutmadan bütün herkeze evinin resimlerini bizlerle paylaştığı için gerçekten teşekkür ediyorum.. en güzel ev mevzusu göreceli tabi.. mesela en çok beğenilen karakom un evini ben beğenmedim. neden beğenmedim.? belli ki maddi olarak epeyice harcama yapılmış. objelerde güzel seçilmiş alınıp eve yerleştirilmiş...ama ruhu olmayan bir duygusu olmayan yaşanmışlığı olmayan bir ev çıkmış ortaya..sanki dersin ürdün kralı ağırlanacak o evde.. bir şaaşaa.. bir gösteriş..mobilya kataloğu için düzenlenmiş gibi.. çocuk odası bir çocuk odası gibi değiiiiil. yatak odası hakezaaaaa.. ben beğenmedim. ev sahibi lütfen yanlış anlamasın gerçekden güzel dekore edilmiş ama bana hitap etmiyor.....o eve konuk olsam o salonda çok rahat edebileceğimi düşünmem...şimdi bunu şunun için yazıyorum. forum sahibi sormuş : en beğendiğiniz ev hangisidir?. (açıkçası yılın evini seçen üyelerin bu forumu küçümseme hakkını kendilerinde görmelerine şaşıyorum.) e ben sitenin en beğenilen evini beğenmedim. yani demek oluyorki en güzel eşyalara sahip ev herkez için en güzel en beğenilen ev olmuyor.. herkeze güzel bir gün diliyorum..

Son düzenleme:
Back
X