Formda ve güzel kalmak için yaptıklarımız ?

Maritsa

Bazen sktri cekmek lazim
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
4.185
25
Kızlar formda ve güzel kalmak için neler yapıyorsunuz ?

Günlük bakım rutininiz nedir ,hangi ürünleri kullanırsınız spor yapıp, yediklerinize dikkat eder misiniz

Gelin burada güzellik sırlarımızı paylaşım

Zeytinyağlıları severim Egeli biri olarak.Haftada bir tavuk ,balık ve kırmızı et tüketirim.Ekmekle aram yoktur.Kg sorunum olmadı bu gune kadar.Yürüyüş yaparım,eliptik bisikletle çalışırım,minik dambıllarım var onlar da desteğim.Banyoda lif ile dairesel hareketler yaparım.Sonra bacaklarım için masaj aletim var.Immm ,başka fazla kremlenmem,o kremi,bu kremi kullanmam. :)) Makyaj yapmam,makyajım da allık ve parlatıcıdan ibarettir yaparsam da...Saçlarımı sık sık kestiririm.durulanmayan serum kullanırım saç için.

Ben yeni kesfettigim biseyi paylasmak istedim aslında uzun süredir duyduğum bir konu ama uyguladim bende basarili:)
Ben calisiyorum ve evim isime hayli uzak o yuzden öğle aralarimda yeme aliskanligimi zeytinyağlılar ile değiştirdim daha formda hissediyorum hazmı daga kolay ve o rehavetten eser yok tavsiyedir

E 3 beyazdan (her ne kadar çok seviyo olsam da) uzak durmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Bolca su tüketmeye çalışıyorum. Hareketsiz kalmaaya özen gösteriyorum. Kullandığım kremleri vs saysam bitiremem o konuya hiç girmiyorum o yüzden

KK okuyorum : )

Temizlik benim için cok onemli; her gün duş alıyorum güzelce kremlerimi, yağlarımı sürüyorum...Bıkmadan vücudumu yağlıyorum... Bana ıyı geliyor ... Favorim lavanta kokusu..

Düzenli tüy temizliği yapiyorum...

Spor salonuna gidiyorum...

Sürekli karnımı sıkılı tutmaya çalışıyorum.. Yarı nefes yaşıyorum yani...

Nane limon çayı içiyorum rahatlatıyor...

Mutfakta iş yaparken karnıma titreşimli kemer takıyorum...

Karatay diyetine alışmaya çalışıyorum... Artık ekmek yemiyorum...

Bugün masaj fırçası aldım...

Yanımdan : ruj, allık ve rimelimi eksik etmiyorum...

Gülümsüyorum : )

2 gündür de bu yakışıklıyla birlikteyim.... Yine aklıma gelirse yazarım : )

http://www.kadinlarkulubu.com/gunce...gobekten-kurtulma-garantisi.html#post25727898

düzenli olarak yaptığım tek şey banyo sonrası bebe yağı sürmek,çok kuru bir cildim var sürmezsem çatlıyor
bol su içmeye çalışıyorum ve 1 haftadır doğal ayva çekirdeği toniği sürüyorum yüzüme bakalım faydası olacak mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…