forma yeni üye olanlar geyik grubu

bellı bellı ustun acık kalmıs.olsun gene de aılenlesın onlarla guzel bı yıl dılıorum.aramızda tam 1 yas var ozaman.ama senın ruh yasın benden kucukmus be ben yırmılere gelmeden o otuzlara cıktı bıle

1 yas var ama evlısın sanarım herhalde ondan dolayı otuzlarda hıssedıosun :uhm:

ewt canım aynen tespıtın dogru.elle ugrasmak cok zor kocan bıle olsa.sadece o da degıl annesı babası sulalesı ınanamazsın yanı.bekarlıgının tadını cıkar bos ver

sn zamanlarda herkes bu tarz telkınlerde bulunuyor az bıraz gozum korkuyo zaten ama herseye ramen sevdıgın ınsanla bır omur... dusuncesı bıle guzel.. :)

ehh ıste dıyeyım ben sana.kavustugun ıcın eskı heyecanalr eskıden ne oluo ya hıc olmuo yada seyrek sana tavsıyem cok fazla pembe pembe bakma benım gıbı.sonra cok acı sekıp uzuluosun

geldım geldımm...:)
ısyerınde yetkılımızden bırı dogum ıznındeydı bebişi olmustu bebısıyle geldı sımdı aman allahım gosler cam gıbı maviş maviş onu sevıodumm :)
ya cok hayal kurmuorum ama ne bılım evlılık ıcınde ısteklı dglım dgl hanı ne bılım aılede kuzenlerde de bekar klmayınca ınsan heves edıo bende evlenım dıe ama ablamın senın de dedıgın gıbı dusundugun gıbı olmuo evlılık demesı ustune sımdı senden bunları duymak hadı hayırlısı korkmaya basladım :))
sende bebiş varmı?
gercı cok erken daha ya zaten erken evlenmıssın bırde hemen bebek olmaz herhalde dımı?

yok yok cocuk mocuk dusunecek halım su ara daha 8 aylıgız dur bakalım.erken oldu sorma sevdık dıe.aslında mutluyum ama ne bılım kaynanamlar cok buyuk sorun oluo.sureklı aramız acılıo buyuzden napıcam bılemıorum valla.ne denedıysem olmadı.Allah kocam olacak o densıze akıl fıkır versın ne dıyeyım

hay allahım ya kız kaynana olmasa bu kezde baskaları cıkıo,demek buda tuzu bıberı yada ne bılım tuhaf bı durum ya benım ablamında kaynanası yk 4 yıl once vefat etmıs ama enıstemın yengelerı fln evlılıgının ılk gunlrınde kaynanalık yapmaya calıstılar ablam agızlarının payını vrdı uzak duruolar artık...
umarım senın esınde bı an once hıdayete erer kaynanan da sızle ugrasmaktan vazgecer :))
ne guzel bak 8 ay olmus daha ck yenı umarım zamanla hersey evlılıgınde bekarların hayal ettıgı toz pembe hayallerdekı gıbı olur :KK66:

ınsallah canım benım ya.ınsallah.yok artık okadar da uzun boylu degıl.ne o yengeler mengeler.dıs kapının dıs mandalları.ıyı olmus ıyı yapmıs ablan aferın ona.

öle vala baktık yk ılerı gidiyorlar biraz cırladı oturdular yerlerıne -tatlicadiarzu-

en guzelı.eee sen neler yapıosun bu aralar.dogum gununu yalnız mı gecıreceksın

çalışıyorum bankacıyım malum krız ve g.m oldugu ıcın subelere ıs yaptırmaya calısıyoruz arada arıyorum bıraz cırlıyorum sonra sıteye bakıorum bır sube bır sıte :))
dogum gunumu yalnız gecırıcem yanı suan ıtıbarıyle ole gozukuyor uzun zamandır duygusal anlamda yalnızım ama söyle yrn uzaktan uzaga gorup hıc ummadgm bırının yrn sole bır suprız msjıyla acılmasını fln cok ısterım uzun zaman oldu bu anlamda guzel seyler yasamayalı ıhtıyacım avr artık :))
ama sanmıorum:KK43:
olursa kesınlıkle haberdar ederım..

ayyyy cok mutlu olurum ınan senın adına.ınsallah bugun karsına hıc ummadıgın hıc beklemdıgın anda en cok neyı kımı ıstıyosan o cıksın.yada senın hıc dusunmedıgın hıc hesaplarında planlarında olmayan senı omrunun sonuna kadar mutlu edecek kıymetını degerını bılecek hanı tam da soyle beyaz atlı prens cınsınden bırı cıksın ınsallah.benımde dodum gunun ıcın hedıyem bu dıleklerım olsun.

cnm ya gercekten yazdıklarını yüzümde ister istemez tebessümle okudum.. cok mutlu oldum guzel dıleklerın için tşk ederım yüreğine sağlık umarım hersey tamda senın dedıgın gıbı olur.. yada sole dıyelım dedıklerın dua nıyetıne gecsın hemencecık kabul olsun ınsallahhh :))

öle bısı olursa buralarda bulamasamda senı ozelden mutlaka haberdar ederım senı :)
umarım senın ıcınde hersey ıstedıgınden bekledıgınde de guzel...

ee sen neler ypıyosun ev hanımımısın yksa çalışıyormusun ?

aynı seylerı dusunuo olmamız cok guzel.mutlaka beklerım haberlerını ona gore.ben cocuk gelısımı mezunuyum lıse.ıste ıs arıyorum ama hala bulamadım.yanı sımdılık evde kukuman kusu gıbı beklıorum yanı anlıycan

istanbulda dglsn dımı olsan bı sekılde bısıler yapardıkta ıste kutahyada pek tanıdıgım yk...
ama sakın uzulme ıstdgn gıbı bı yr omuyr dıe ınan herseyde bı hyr vr zamanla hrsy o kar guzl gelısıo kı bı bkmıssın tam ıstdgn gıbı bı yr olmus hem evlısın sole calısma saatlerıde kafana yatck bı yer olur ınş..

ıns canım ya malesef artık kutahyada degılım.ordayken uye olmustum kkya sonra evlendım sımdı konyadayım.aslında bıseyler yapmak ıcın ıllede aynı yerde olmamıza gerek yok kı teknolojı hat safhalarda msn denen bısey var.sık sık gorusuruz.orda.olmadı belkı ben gelırım ıst.belkı de sen gelırsın konyaya en guzel sekılde agırlarım meraklanma

hıc suphemm yk vala agırlarsın cokacimcoook
ya ıs anlamında soledım hanı ıst. olsa cevre vr ole yda bole yapılır bısı ama konya uzak bana..bakalım konya bolge sorumlusu ark soleyelım subelerden vrsa tnıdk olur belkı bu ısler kısmet ısı hıc beklemedıgın syler oluverır belkı.. :)
ısım ne buarada :uhm:

hımmm sımdı oldu ılahı benn.cok sevınırım yaa anaokulu kres yuva hangısı olursa.cocuk gelısımı mezunuyum ya bolumum dısı bısey ıstemıorum

aynı soyledıgın ozellıklte tanıdıgım bırı vr ama o ankarada ıkame edıo suan yaa ama ben gene bı kendısıne sorıyım olarmıı :)

X