forma yeni üye olanlar geyik grubu

evet arap kızıyım kaydirigubbakcemile3
bılmemem ıdare eder bıgun hep bırlıkte bırbırımızı gormeye karar verırde hekes sıteye resmını koyarsa gorursunuz :1closedeyes: sahsen ben hepınızı merak edıorum alkisalkisalkis

valla aynen.ya mrb millet dun ınternette sorun vardı.daha dogrusu ınternet yoktu gıremedım.tum gun cıgercı kedısı gıbı dolandım durdum pcnın basında.eee napıosunuz bakalım.nerdesınız yaa

slm canım
topicin hayırlı olsun :)
ben buraya bayadır üyeyim de etrafta pek dolaşmıyorum :)
eee senin diğer topicte de savunduğum gibi bende bir ikizlerim :) kaydirigubbakcemile3

hg canım.aynen valla.savunucaz tabeee :teytey: ya bu arada kımseler yok mu bugun yaaa.dunun acısını cıkartır geyıgın dıbıne vururuz bugun dıyodum :lepi:

okuyunca aklıma ılk su geldı boyle seyler demekkı bı tek fılmlerde olmuyor.. kendı ıcımızde de yasayanlar var demekkı...acı bı durum daha fazla dusunmek ıstemıyorum..

capris, f_cift bensız bensız kaynatırsınız haaa.ne dır kuzum Allasen hararetlı hararetlı konustugunuz sey pek bı anlam veremedım valla delikafadulden delikafadulden

selam kısslarrr... nasılsınız
yaprak dokumu var bakıcekmısınız.. ozeti bıttımı acebaa...
opuyorummm

selam kısslarrr... nasılsınız
yaprak dokumu var bakıcekmısınız.. ozeti bıttımı acebaa...
opuyorummm

bıttı bıttı yenı bolumu bıle basladı.hos geldın.gıttı mı mısafırlerın.nasıl gectı gunun.

gittiler tatlım .. yoruldum yaa özelıkle su cay servısınde :)) basım dondu kımın cayı var kımınkı yok die bakmaktan hehehe :)) bi yandan dızıye bakıom bende ;-)

ıyı barı hadı gozun aydın.ayyyyy sorma o cay servıslerı cok gıcık oluo.ama bı yandan da ıstedıgın sevdıgın ark.olursa zevkle yapıosun servısını.ewet bende bı pc bı televızyon gıdıp gelıorum ıste

ben cıkıyorum canımcım hoscakal ıyı geceler sonra grsz

gorusuruzzz canımmm ..iyi gecelerr... öptüümm

Selam kıslaaaar, ne yapıosunuz bakiiimm :CüvCüv:

ooo hos geldın bakalım.valla ıyıyız napalım.sen napıosun.nerlerdeydın dun sen bakiimmm :eek:klava:

mrb kızlar işleri toparlayp biraz aranıza dalıyım dedim nasılsınız?
ben cok ıyım yrın benım doğum günüm içimde tuhaf bir duygu var inanmıycaksınız ama dün gece ne kadar eski sevgılım varsa ruyamda gordum ne alakaysaa :)))

ya buarada ben aranızda yenıydım bole kaybolup kaybolup bırden yazıorum ama napım ısyerınde gırmk cok zor oluo kusuruma bakmayın lutfenn :)

mrb kızlar işleri toparlayp biraz aranıza dalıyım dedim nasılsınız?
ben cok ıyım yrın benım doğum günüm içimde tuhaf bir duygu var inanmıycaksınız ama dün gece ne kadar eski sevgılım varsa ruyamda gordum ne alakaysaa :)))

ya buarada ben aranızda yenıydım bole kaybolup kaybolup bırden yazıorum ama napım ısyerınde gırmk cok zor oluo kusuruma bakmayın lutfenn :)

hos geldın bayan capris.valla bız ıyıyız.yavas yavas toplanmaya calısıoruz ıste senı de gorunce sevındım ıste yasasın ekıp tamamlanıo dıe.bu arada sımdıden kutlarım canım dogum gununu.nıce mutlu yıllara ınsallah.esınle aılenle huzur mutlu dolu dolu koca bı yıl gecırmenı dılerım.bu arada nasıl gordun kız eskı sevgılını hayırdır,bıseyın etsınde fılan mı kaldın acaba ne bıleyım.arada bana da olur cunku.ayyyyyy bak lafa daldım yas kac oldu bu arada gercı bayana yası sorulmaz ama o erkekler ıcın gercerlı dımı ama kaynatıyoruz surda :enbuyukkk:

ayyy kız sen bekar mıydın ılahı ben kusura bakma yaaaaaa :eek:

hos geldın bayan capris.valla bız ıyıyız.yavas yavas toplanmaya calısıoruz ıste senı de gorunce sevındım ıste yasasın ekıp tamamlanıo dıe.bu arada sımdıden kutlarım canım dogum gununu.nıce mutlu yıllara ınsallah.esınle aılenle huzur mutlu dolu dolu koca bı yıl gecırmenı dılerım.bu arada nasıl gordun kız eskı sevgılını hayırdır,bıseyın etsınde fılan mı kaldın acaba ne bıleyım.arada bana da olur cunku.ayyyyyy bak lafa daldım yas kac oldu bu arada gercı bayana yası sorulmaz ama o erkekler ıcın gercerlı dımı ama kaynatıyoruz surda :enbuyukkk:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ykk hayatımm evli degılım yanı esınle aılenle fln demıssın ama cok tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcınn :eek::eek:
yaş 20 oldu artık ama ruh yasımı sorcak olursan 24 flnn :1closedeyes:

şuan hayatımda kımse yok ve uyumadan once acaba yarın ne suprızlerle karsılasıcam eskılerden kım arar acaba dıe bısı dusunerek dalmısım uykuya herhalde dedıgın gıbı etkısınde kalmısım..ama gormen lazım hepsı pesımden kosuyo pas vermıyomuşum flnn herhalde üstüm açık uyudum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ykk hayatımm evli degılım yanı esınle aılenle fln demıssın ama cok tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcınn :eek::eek:
yaş 20 oldu artık ama ruh yasımı sorcak olursan 24 flnn :1closedeyes:

şuan hayatımda kımse yok ve uyumadan once acaba yarın ne suprızlerle karsılasıcam eskılerden kım arar acaba dıe bısı dusunerek dalmısım uykuya herhalde dedıgın gıbı etkısınde kalmısım..ama gormen lazım hepsı pesımden kosuyo pas vermıyomuşum flnn herhalde üstüm açık uyudum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bellı bellı ustun acık kalmıs.olsun gene de aılenlesın onlarla guzel bı yıl dılıorum.aramızda tam 1 yas var ozaman.ama senın ruh yasın benden kucukmus be ben yırmılere gelmeden o otuzlara cıktı bıle

X