forma yeni üye olanlar geyik grubu

cnm ıstnbulda ıkame edıyorum çalısıyorum aynı zamanda ıktısat ogrencısıyım... esmer kara kaş kara göz tipik hoş arap kızıyım :dance::dance:

hadı ya arap kızımı guzelsındır de sen sımdı?

evet canım çook guzel harlek ve musaozu gölü :))
ben cıkıyorum iyi aksamlar dilerim.. annem benı burda gormesın ascıkta elişi yapem yaww.. :))
opuyorum goruszzz yinee a.s. a.s.

evet canım çook guzel harlek ve musaozu gölü :))
ben cıkıyorum iyi aksamlar dilerim.. annem benı burda gormesın ascıkta elişi yapem yaww.. :))
opuyorum goruszzz yinee a.s. a.s.

hoscakal talı sohbetın ıcın tesekkur ederım.sızede ıyı aksamlar bende cıkıorum.sonra grsmk uzere

hadı ya arap kızımı guzelsındır de sen sımdı?

evet arap kızıyım kaydirigubbakcemile3
bılmemem ıdare eder bıgun hep bırlıkte bırbırımızı gormeye karar verırde hekes sıteye resmını koyarsa gorursunuz :1closedeyes: sahsen ben hepınızı merak edıorum alkisalkisalkis

Günaydınnnnn Kızlaaar a.s.
Bugün nasıl keyifler ??

işler bıraz yogun... bıde sabah sabah sevdıgınden ayrılanların grubu dıye acılan baslık altındakı yazıları okudum ıcımkarardı...
sen nasılsın bakalım bıraz geyık ıyı gelır dıe dusunuyorum

işler bıraz yogun... bıde sabah sabah sevdıgınden ayrılanların grubu dıye acılan baslık altındakı yazıları okudum ıcımkarardı...
sen nasılsın bakalım bıraz geyık ıyı gelır dıe dusunuyorum

Aslını sorarsan benim içim daha kararmış durumda, feci halde :a015:
Ne olacak bilmiyorum başlıklı konuyu oku :a015::a015:
Felaket ötesi felaket :a015: İçin iyice kararacak ama :1no2:

çok ılgınc bır durum ya allah yardımcısı olsun...!

slm canım
topicin hayırlı olsun :)
ben buraya bayadır üyeyim de etrafta pek dolaşmıyorum :)
eee senin diğer topicte de savunduğum gibi bende bir ikizlerim :) kaydirigubbakcemile3

okuyunca aklıma ılk su geldı boyle seyler demekkı bı tek fılmlerde olmuyor.. kendı ıcımızde de yasayanlar var demekkı...acı bı durum daha fazla dusunmek ıstemıyorum..

okuyunca aklıma ılk su geldı boyle seyler demekkı bı tek fılmlerde olmuyor.. kendı ıcımızde de yasayanlar var demekkı...acı bı durum daha fazla dusunmek ıstemıyorum..

Evet.. Maalesef öyle, her anne yüreği bir değil :a015::a015:senağlama

merhaba kısslarrr gununuz guzel olsun a.s.

mrb abba umarım güzel gün olur gercı bıtıo az kaldı aksama ama olsun :)

X