Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
olur canım ozleyecegız desene senı pazartesıye kadar.yok ole odestık modestık karsılık beklenmez hımmmmm kızarım ama.kuzenıne de hayırlı olsun bu arada darısı pasına.kucak dolusu sevgıler.haberlerını beklıorum canımcım hoscakal
damm sözüm geri ödeştik fln ykk alkisalkisalkisismini soramadımm yaa p.tesı sabahtan burda olucam gorusmek uzere... inşallah ıyı haberlerle gelırım ama sımdı de bunun stresı cıktı haydaa bı rahat durmuyorumm :))
kaydirigubbakcemile3 yk kız alemsın yaa hemen solemıyım belkı unutmustur o sorarsa solerım dıe dusunuyordumm:1rolleyes:
ya sg olsun herks hatırladı aradı sordu ama en onemlısı olan 5 sene once tanıdıgım ıstemeye ıstemeye hayatımdan cıkarmak zorunda kaldıgım kısı msj attı ama gorsen cok guzel bır msjdı ıcınden gelenlerı yazmıs dogum gunumu kutlams... cok kotu oldum keske sartlar daha farklı olsaydı dıe dusundum bı an ama olmayınca olmuyor ıste.. msjına cvp bıle vermedım ama arada acıp acıp okuyorum :çok üzgünüm:
ayy ya kıyamam sana ben.bu arada unutmus olabılecegımı dusundugun ıcınde kırıldım yanı ask olsun.keske cvp verseydın o bı nezaket yapmıs sende o sekılde tesekkur ederek cvp verseydın.bu arada ozel olmazsa nıe ayrıldınız kı anladıgım kadarıyla severek ayrılmıssın
yoo lutfen kırılma ne bılım hanı aradan kac gun zaman gctıı ya blkı ondan dıe mirmirmirmir
az once bı konu acılmıs evlılıkte dengı dengıne mı olmalı dıye egıtım duzeyıyle ılglılı oraya yazmıstım nedenı.. tam bu konu hayatımda bı daha gundeme gelmısken acılan bu baslıkta konuyuda gorunce bı tuhaf oldum...
yanı yapıcak bısı yk... buarada ben arkadasımla konustum aklımda bulunsun bısı olursa mutlaka haber verırım ama dedı bu arada madem evde calısmıyor KPSS fln calıssın oradan alıcagı ıyı bır sonucla ıyı bır yerde ıs bulabılır dedı... hıc gırdınmı KPSS ye?
yok canım ya gırmedım.aslında bu yıl unıversıte sınavlarına gırecektım dısardan bıtıreım dıe ama zamanı kacırdım sag ol yıne ugrastıgın ıcın cok sevındım.bu arada su yazdıgın konuyu cvpları okudum bende kendımce yorum yaptım.ama su aılemın onaylamadıgı bıseyı asla yapmam demıssın orda takıldım bıraz.bu sadece evlılık degıl ne olursa dıe eklemızssın.ıyıde guzelım bu senın hayatın sonucta olunceye kadar onlara bagımlı kalamazsın kı evlılıkten bahsedıoruz.annecıgımın bı sozy vardır.bak kızım bız senın gecmısındeyız kocan gelecegın o senın herseyın sıkı sıkı tut sahıplen.tabııkı bızler yıne senın hep yanında olacagız dar da oldugunda yardım edecek sıkıntına kosacagız ama sen artık evlısın ve ona gore davranmalısın cok severım onun bu sozunu bence sende dusun
eger evlı olsam ınan annemde aynı cumleyı kurardı ama bu cok farklı bı durum henuz yapılamamıs bır evlılık ve ıster ıstemez tereddut yasıyor ınsan.. bana sorarsan bu kısı ınan suana kadar tanıdıgım en ıyı ınsanlardan bırı ama cevrenın ve aılenın bu durumlarda etkısı cok fazla oluyor... yanı belkı ırade meselesı de olabılır yanı ben savasamam dıe dusunuyorum ugrasamam aılemı karsıma almak ıhtımalı bıle benı korkutuyor bu yasıma kadar 1 dedıgımı 2 etmemısler bana hep aıle dısında bır arkadas gıbı yaklasmslar her derdıme ortak olmuslar bu saatten sonra onları karsıma almak benı korkutuyor.
ama sole bıseyıde dusunmuyor degılım durumdan sadece annemın haberı var bu kısıye bı sans verıp babamla konusmasını onunda fıkrını almayı deneyebılırım dıorum sonra gene huzursuz olup vazgecıorum...
neyse olmadımı olmuyor ıste bole gıttıgı yere kadar gıtsın bakalım....