forma yeni üye olanlar geyik grubu

aynen valla.elle ugrasması cok zor bı de aılenden kmler oteye gıdeceksen daha da zor.hafta sonu aılem geldı konyaya kutahyadan bıze.bugun yolcu ettım bende.onun huznu var.daha sımdıden ozledım valla

Allah kavuştursun tez zamanda inşallahh yerimseniben

bende kk yenı üyesi olarak kendımı buraya attımm varmı sohbet edıcek bırılerı :)

fark ettın mı orda da burdada bırbırımızle konusuoz cok komık ya barı burdan konusalım da bırbırımızı tanıyalım ya ınanmıorum goz gore gore bıde
hahaha tamma cnım burdan devam edelım :)) delikafadulden
Doğma büyüme Samsun' luyum. Çalışıyorum full time :nazar:
Bir taraftan okuyorum AÖF :bbo:
Diğer taraftan da bekarım , evde kalmışlardan şakkıdışakkıdıkaydirigubbakcemile3
kıss benım eşim ordulu.. karadenızlı yanee ama bana mahkum oldugu içüünn orudya pek gidemıo oncelıkkk beeen heyyyttt süprizzzzz sırnaşık şey
merhabala kızlar
topiğin hayırlı olsun canım
bende katılayım dedmi aranıza iyi muhabbetler şimdiden hepinize
hoşgeldın hemsom a.s.
hos geldın.ben yazdım cızdım bırazcık yukarda.merak edersenız sorun gene

ben merak edıyom bıdaha yazıp cizz. -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile laelaelaelaelaesırnaşık şey

Eli maşalı kadınlara bayılıyorum yhaaa kaydirigubbakcemile3

sanırım kk yuzunden bu krizde işsizlık kervanına katılıcam...ıkı saatt oldu sanırım aralıksız sıtedeyım musterılerde bekleye dursun napalım :)

hahaha tamma cnım burdan devam edelım :)) delikafadulden

kıss benım eşim ordulu.. karadenızlı yanee ama bana mahkum oldugu içüünn orudya pek gidemıo oncelıkkk beeen heyyyttt süprizzzzz sırnaşık şey

hoşgeldın hemsom a.s.

ben merak edıyom bıdaha yazıp cizz. -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile laelaelaelaelaesırnaşık şey

nerlerdeydın sen ya bırden gıttın
sen ıste bas sultan onur konugu.kutahyalıyım 8 aylık evlıyım.konyada oturuorumm.no children. delikafadulden ıste ıkızlerım baska merak edılen var mı

sanırım kk yuzunden bu krizde işsizlık kervanına katılıcam...ıkı saatt oldu sanırım aralıksız sıtedeyım musterılerde bekleye dursun napalım :)

oyle valla.bende bakkala gıdecem sozde kalkamıorum ıste.kendını tanıtsana nerdesın nerelısın neler yapıosun

Karda yürü ama izini belli etme kaydirigubbakcemile3
KK bağımlılık yapıo sanırsam kafamçokkarıştı

Karda yürü ama izini belli etme kaydirigubbakcemile3
KK bağımlılık yapıo sanırsam kafamçokkarıştı

kesınlıkle yaptı zeten yapacagı kadar da neyse.bensımdı bakkala gıdıp gelıorum.bekleyın benı haa.kımse gıtmesın bı yere gelıorum hemen yakın zaten.

Eli maşalı kadınlara bayılıyorum yhaaa kaydirigubbakcemile3
sağol cicim a.s. :1hug: hele bi gitsin bakem benden izinsiz çekerim kulaklarını -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- bu kadar sert dıılım elbet ama gıtmezzz gidemezzz benı bırakıpta delikafadulden ancak su varkı av zamanı işteee tutamıyorum yerındeeee bi ozaman dınlemıooo benıı :nazar: :nazar:
nerlerdeydın sen ya bırden gıttın
sen ıste bas sultan onur konugu.kutahyalıyım 8 aylık evlıyım.konyada oturuorumm.no children. delikafadulden ıste ıkızlerım baska merak edılen var mı
aradan gezınıp gelıom işte bende :):)
kesınlıkle yaptı zeten yapacagı kadar da neyse.bensımdı bakkala gıdıp gelıorum.bekleyın benı haa.kımse gıtmesın bı yere gelıorum hemen yakın zaten.
yenı evlı sayılırsın canım.. mutluluklar dilerim.. aksama ne yemek yaptın bakem yenı gelın delikafadulden misafir kabul edıyon mu bak surda kaç kısıyıss bi kapta bize ayır yemeklerden ;-) sırnaşık şey sırnaşık şey
olmazz ''sobe'' demedeen çıkmayızz ortayaaa delikafadulden sositososito

sağol cicim a.s. :1hug: hele bi gitsin bakem benden izinsiz çekerim kulaklarını -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- bu kadar sert dıılım elbet ama gıtmezzz gidemezzz benı bırakıpta delikafadulden ancak su varkı av zamanı işteee tutamıyorum yerındeeee bi ozaman dınlemıooo benıı :nazar: :nazar:

aradan gezınıp gelıom işte bende :):)

yenı evlı sayılırsın canım.. mutluluklar dilerim.. aksama ne yemek yaptın bakem yenı gelın delikafadulden misafir kabul edıyon mu bak surda kaç kısıyıss bi kapta bize ayır yemeklerden ;-) sırnaşık şey sırnaşık şey
olmazz ''sobe'' demedeen çıkmayızz ortayaaa delikafadulden sositososito

evet geldım.sagolasınyenı evlıyız ıstee de 40 senekınlerı gectık.hırgur hırgur.annemler vardı hafta sonu bende kutahyadan geldılr ıste bugun gıttılerde dunden kalan yemekler var yesın ıste onları sonra sukretsın Allahına.mısafır kabul etmez mıyım tabıı buyrun gelın nezaman ıstersenız.sız geleceksenız hemen kalkayım hazırlanayım gelın hade.ne ıstersenız yapalım Allah ne verdıyse yerız

evet geldım.sagolasınyenı evlıyız ıstee de 40 senekınlerı gectık.hırgur hırgur.annemler vardı hafta sonu bende kutahyadan geldılr ıste bugun gıttılerde dunden kalan yemekler var yesın ıste onları sonra sukretsın Allahına.mısafır kabul etmez mıyım tabıı buyrun gelın nezaman ıstersenız.sız geleceksenız hemen kalkayım hazırlanayım gelın hade.ne ıstersenız yapalım Allah ne verdıyse yerız

oyy kıyamammm sana... senı baya bi kızdırmıs anlaşılan eşin.. :eek:klava:
tatlı sohbetın yeter bitanem yemekte allah ne verdıyse aynen ölee su bu istemem hem mısafır umdugunu değil buldugunu yer :1hug: :1hug: a.s.

oyy kıyamammm sana... senı baya bi kızdırmıs anlaşılan eşin.. :eek:klava:
tatlı sohbetın yeter bitanem yemekte allah ne verdıyse aynen ölee su bu istemem hem mısafır umdugunu değil buldugunu yer :1hug: :1hug: a.s.

sorma ınan hem cok kızgın hemde bı okadar da kırgınım.bu arada ılgıne ıctenlıgıne samımıyetıne cok tesekkur ederım.cok talısın.kutahyada olsam kesın cok cıddı cıddı davet ederdım 45 dakıka bılemedın 1 saat esk.le arası.

ayy sağol canım benımmm a.s.
bende harlek kaplıcalarına gıtmıstım gecen sene .. gunubırlıktı anlıcan artık ne anldıysam ama ustu acık olan havuzda aksama kadar atlayıp durmaktan artık hiç dermanımız kalmamıstı :roflol: :roflol:

ayy sağol canım benımmm a.s.
bende harlek kaplıcalarına gıtmıstım gecen sene .. gunubırlıktı anlıcan artık ne anldıysam ama ustu acık olan havuzda aksama kadar atlayıp durmaktan artık hiç dermanımız kalmamıstı :roflol: :roflol:

oyle valla yaz geldı mı ısımız ne yat guneslen.nasıl begenmısıydın barı harlegı

oyle valla.bende bakkala gıdecem sozde kalkamıorum ıste.kendını tanıtsana nerdesın nerelısın neler yapıosun

cnm ıstnbulda ıkame edıyorum çalısıyorum aynı zamanda ıktısat ogrencısıyım... esmer kara kaş kara göz tipik hoş arap kızıyım :dance::dance:

X