Neyse ben dedikodumu yazicam. Bdv olarak. Ust katimin tuvaleti akıyordu tuvaletime. Soyledigimde biz her gelen için yaptiramayiz daha önceki kişi için adam çağırdık demişlerdi. Sonra derz cektik dedi bende boyayi yaptirdim taşındım. Olduğu gibi aktı. Tuvaletiniz akıyor dedim. Bizden olduğu ne malûm belki sizdendir dedi.
İsyeri tesisatcisi geldi keşif için onlarin yuzundenmis gelmisken de yaptı gitti.
Ben tekrar boya yaptirdm. Adam asla bir sey demedi.
Ustumde tepiniyorlar her gün. Ogullari batmıyor bana ama adam 2 metre ve gol gol diye bagiriyo sürekli. Pes fln oynuyorlar herhalde. Mesela cumartesi sabah7de evi süpürüp gezmeye öyle gidiyorlar. Onlar uyandi ya biz uyansakta olur.
Bugünde balkonumun üstüne halı atmışlar
Bende firsat bu firsat fotofrafini cekip ortak gruba
üstüme hali silkelemeye bi son verin lutfen yazdım.
Silkeleme yok. İslak halı kuruması için asıldı yazmis.
Ama L balkon. Bi kapinin önü oturma alani olan kısım direk oraya atmislar. Yan taraf olsa boylu boyunca oturulmaz kullanilmaz alan biliyorlar.
Yani insan olan insan düşünür. Yana atıyım der. Ama bunlar aslaaa düşünmuyor altta insan mi varr ahır mi var.
Bende yine ortak gruba yazdım. Kusura bakmayın deyip halıyı yer değiştireceginize hala almamissiniz. Alt kat komsunuza saygi gösterin, sürekli sizinle alakalı sorun yaşıyorum yazdım. O rutbeli. Gruptaki rutbelilerden korkar daaa cesarette alabilir
Bakalm ne olacak