Form Macunları

Ben bu macunu bir arkadaşımdan duymuştum ailece zayıflıyoruz demişti.
Birkaç ay öne aktardan 10 liraya almıştım.Tadından ötürü ben de çekiniyordum nasıl bir şeydir acaba diye ama ilginçtir ki ben tadını çok sevdim.
Nar ekşisini çok severim belki ondan. 1 hafta kadar yedim "amannn bi işe yaramıyor." diye bıraktım.Nasıl aceleci davrandığımı şimdi görüyorum.
Daha kavanoz duruyor bu akşam hemen başlıyorum ve zayıflayana kadar da bırakmıyorum.3-5 kilo versem yeter de artar bile.

benım aldıgım urun bu
ıcındekıler
nar eksısı sınamekı funda ısırganotu kıraz sapı bıberıye mersın yapragı rezene papatya kerevız tohumu kusburnu hıbıskus mısır puskulu portakal kabugu kırkkılıt keten tohumu fasulye kabugu lımon kabugu anason avakado yapragı nane kekık bogurtlen yapragı ogul otu

böyle yazıyor uzerınde sızınkıyle aynısı degıl mı ? satan adam bana aynısı dedi

Hayır canım,o ürün değil.Diğer sayfalarda da yazmıştım ille de mindivan olacak diye.İlk başladığım zamanlarda mindivan yok şunu verelim,bunu verelim dediler,aldım ve hiç faydasını görmedim.O yüzden özellikle mindivan olmalı.Bakın arkadaşlar almış ve resmini koymuşlar...İnşallah yardımcı olabilmişimdir

Resimler çıkmadı sanırım ama tek tek açarsan görürsün canım:)

Son düzenleme:

evet evet oo ürün işte mindivan olucak illaki,kazıklanmışsın niye inanıyorsunki adama deseydin mindivan yoksa almıyorum diye

canım yaa kimseye söyleme şimdilik sakın bakalım haftaya işe yarıycakmı tartıda faydasını görürsem söylerim ben sen susnolur çaktırma şimdi kimseye söyleme küserim bakkk(ciddiyim)

evet evet oo ürün işte mindivan olucak illaki,kazıklanmışsın niye inanıyorsunki adama deseydin mindivan yoksa almıyorum diye

Aynen canım,İlk aldığımda sesimi çıkarmamıştım baktım ki faydası yok,mindivan var mı diye soruyorum,yok derse direk çıkıyorum artık:)

canım yaa kimseye söyleme şimdilik sakın bakalım haftaya işe yarıycakmı tartıda faydasını görürsem söylerim ben sen susnolur çaktırma şimdi kimseye söyleme küserim bakkk(ciddiyim)

Bilemem artık...Takımda doping yapmak yasak Söylemem gerek

ama bilmiyodum beeennnnnapcaz şimdi vazmı geçem:97:ama canım sen kaynak oldun senin yüzünden mindivanı araştırırkene gördüm ne gösteriyon ozamanay editöre yumruk atmakta yasaktır şimdi pardon

[SUB][/SUB] kızlar bugün aldım ben de ama resimdekinin aynısı değil nolur acil cevap atn ona göre değiştiricem. mindivan form nar ekşili macun yazıo üstnde. içinde papatya tozu biberiye tozu sinameki tozu funda yaprağı tozu ve nar ekşisi var. ayrıca 100 gr 305kcal. doru mu kızlar bunu mu kullanmam gherekio?

Kutusu farklı olabilir canım.

Fakat üzerinde mindivan nar ekşili form macun yazıyorsa ve kıvamı yoğunsa doğrudur...

kızlar ben mindivan bulamadım akzerin nar ekşili form mix macununu aldım içeriği aynıdır dedi kadın ama değilmiş nse belki buda işe yarar yarın başlıyorum size gelişmeleri aktarıcam

hamilelik sonrası bana yadigar kalan 7-8 kg kadar fazlalığım var.dünden beri 5i bir arada çay içiyorum.ayrıca dün akşam bölgesel zayıflama için biberiye yağı ve streç uygulamasına başladım,gün içindede titreşimli kemer kullanmayı düşünüyorum umarım zayıflayabilirim.
macun baya ilgimi çekti,kullandığım form çayı 10 günlük sonrasında bu macunu denemeyi düşünüyorum.bu yaz tombiş geçti ama kışa bari çıtı pıtı girebilsemhazır eşimde şehir dışındayken fıstık gibi bir hatun olsam hiç fena olmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…