- 25 Mart 2008
- 1.782
- 23
- 358
- Konu Sahibi atessizprenses
-
Bahsettiğiniz ürün aynısı mı bilmiyorum?Ayrıca bu macun kesinlikle mide bulantısı,kusma yapmaz.Bitkisel çaylardan hangisi mide bulantısı yapıyor ki,bu üründe aynı içerikli.Siz yerken rahatsız olmuşsunuzdur macun kıvamından,ondan dolayı mideniz bulanmıştır.Bu ürünü tanıyan en az 50 kişi tanıyorum,kimsede böyle bir şikayet olmadı....
Eki Görüntüle 231938
arkadaşım şişesi bu, sadece aktarlarda satılan bir ürün, editör arkaaşımın dediği gibi içinde yeşil çay biberiye kiraz sapı mısır püskülü gibi bitkiler var
ben yıllar önce zayıflama ilacı içmiştim allah muhaffaza neredeyse ölüyordum dolayısıyla insanlar zayıflatan ürünlere karşı korku yaşıyorlar ama bu macunda bilmediğimiz bir bitki yok hiçbr zararını da görmedim
Eki Görüntüle 236005
Eki Görüntüle 236006
Eki Görüntüle 236004
kızlar macunu buldum sonunda yani sağ olsun eşim buldu
tadı çok ekşi ama yenmeyecek gibi değil
daha ilk kullandım galiba psikolocik açlığımı bastırdı
7 liraya almış eşim merak edenler için
söyleyeyim
Eki Görüntüle 240648
benım aldıgım urun bu
ıcındekıler
nar eksısı sınamekı funda ısırganotu kıraz sapı bıberıye mersın yapragı rezene papatya kerevız tohumu kusburnu hıbıskus mısır puskulu portakal kabugu kırkkılıt keten tohumu fasulye kabugu lımon kabugu anason avakado yapragı nane kekık bogurtlen yapragı ogul otu
böyle yazıyor uzerınde sızınkıyle aynısı degıl mı ? satan adam bana aynısı dedi
Hayır canım,o ürün değil.Diğer sayfalarda da yazmıştım ille de mindivan olacak diye.İlk başladığım zamanlarda mindivan yok şunu verelim,bunu verelim dediler,aldım ve hiç faydasını görmedim.O yüzden özellikle mindivan olmalı.Bakın arkadaşlar almış ve resmini koymuşlar...İnşallah yardımcı olabilmişimdir
Resimler çıkmadı sanırım ama tek tek açarsan görürsün canım:)
evet evet oo ürün işte mindivan olucak illaki,kazıklanmışsın niye inanıyorsunki adama deseydin mindivan yoksa almıyorum diye
canım yaa kimseye söyleme şimdilik sakın bakalım haftaya işe yarıycakmı tartıda faydasını görürsem söylerim ben sen susnolur çaktırma şimdi kimseye söyleme küserim bakkk(ciddiyim )
merhaba canim..faydasini gördünmü bu macunun..bilgilendirirsen sevinirim..
Aynen canım,İlk aldığımda sesimi çıkarmamıştım baktım ki faydası yok,mindivan var mı diye soruyorum,yok derse direk çıkıyorum artık:)
Bilemem artık...Takımda doping yapmak yasakSöylemem gerek
kızlar bugün aldım ben de ama resimdekinin aynısı değil nolur acil cevap atn ona göre değiştiricem. mindivan form nar ekşili macun yazıo üstnde. içinde papatya tozu biberiye tozu sinameki tozu funda yaprağı tozu ve nar ekşisi var. ayrıca 100 gr 305kcal. doru mu kızlar bunu mu kullanmam gherekio?
2 kez gitti
Kendimi tebrik ediyorum
2 kez gitti
Kendimi tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?