- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
- 163
- Konu Sahibi atessizprenses
-
tok mu tutuyo
süpermiş gerçi ben bi macun denememde boğuluyodum
boğazıma yapışıp kaldığı için
pütürlü ve tadı kötü olunca geçmemişti boğazımdan
ateşsizim canım edim çok pütürlü mü
böyle kumlu gibi değil inşallah
bakayım ona göre bizim aktarda var mı
Arkadaşlar merak edip ürünün içeriğini inceledim içinde sinameki ve sanıyorumki yoğun miktarda var 2.sırada yazılmış çünkü bu yüzden wc.ye çıkıyorsunuz.Bu bitkiyi uzun süre kullanmak bağırsak mukozasını etkiliyor yarralı bakterileri öldürüyor önerilmiyor bu bilgiyi vermek istedim.uzun süre kullanırken dikkatli olun.
Fıstığım,balım benim...Maalesef ki kumlu bir tadı var ama sonuçları harika.Ben de yerken çok zorlanıyorum fakat elimde suyu hazır tutuyorum,yer yemez hopp suyu içiyorum...Sonrasında uzun süre yemek yemişim gibi midem dolu oluyor hem bağırsaklarım düzene giriyor,hem de sağlıklı zayıflıyorummm:) Yalnız unutma ki ille de mindivan olacak...
Evet canım sinemaki var içinde ve olmak zorunda zaten..Dediğin konu da tüm bitkiler için geçerli.Fakat onu da araştırdım her yerde var bu konuda bilgi.Tek başına bile bir bitkiyi çay gibi içeceksek demlemeliyiz,yani asla kaynatmamalıyız...Kısacası çeşitli bitkilerin karışımı bu macun ve zarar verecek cinsten değil.Yaklaşık 6-7 senedir ara vererek te olsa kullanıyorum.Ne zaman kilo alsam hemen macunuma koşuyorum,kilo verdirmekten başka henüz bir zararını görmedim
hmmm acaba tadı nasıl
belki benim denediğim kadar kötü değilir
yine de denmeye değer
hem bitkisel bi de işe yarıyo madem
kullanmaya çalışca
sağol kuzum
4 gün oldu alalı sadece 1 gün kullanamadım
ama iştahı bastırma konusunda inanılmaz faydalı
bunu kullanıpta kabızım diyemez kimse
içinde müshil mi var ne varsa
bağırsak sistemim deli gibi çalışıyo
Aynen canım. Ben ilk yedim yok artık dedim.Yoksa hala kimyasal ilaç kullanmaya devam ediyor olacaktım
bu ürünle beni tanıştırdığın için çok teşekkür ederim canım
Aynen canım. Ben ilk yedim yok artık dedim.Yoksa hala kimyasal ilaç kullanmaya devam ediyor olacaktım
canımya iiki bakmışım açtığın konulara,nasıl merak ettim bilemezsin macunu,neyseya şu sinemaki olayını bende bikaç yerde okuduydum ama sen 7senedir kullanıyorsan sorun olmuyor demektirr güvenebilirim,çok istiyorum almayı burda aktarda varmıdırki,kullanmaya başlamak istiyorum kilo veririmim yavaşladı sağolsun iştahımdada bildiğin üzre artış söz konusu,oyüzden yemek istiyorum :84:de korkmam için bişey yok sanırım dimi
kesinlikle almak istiyorum sinemakiye gelince olması gerkiyor her çayın her ilacın içinde devar vc ye nasıl çıkacaksın yoksa bende ilaç almayı düşünüyordumçoktandır zayıflamaürünlerrini araştırıyorum hamileliğimden sonra kilolarımçoğaldı önceden de vardı ama inşallah işe yarar hepimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?