Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Fondotenlerin fiyatlarini yazarmisiniz

• Konu Sahibi selmaizmirli
Ya kızlar bnde artk doğru düzgn şöle ciltteki renk farklılıklarını,pürüzleri,kızarıklıkları kapatan iyi bi fondöten almak istiyorum.Ama biz Mustafa Kemal Paşa'da oturuyoruz bizim burda doğru düzgün kozmetik yok.Hafta sonu Bursa'ya gidicez.Sizce nereden alabilirim iyi bi fondöten Bursa'da?Zafer plaza'da falan bulabilirmiyim iyi bişeyler?

slm kızlar aranıza yeni katıldım.benim cildimde güneş lekeri var hangi fondöteni tavsiye edersiniz

vichy eczaneden alıyorum 50 ytl
bide estee nin kullandım 56 ytl

slm ben de la-roche posay Toleriane kullanıyorum özellikle akneye eğilimli ciltler için çok uygun eczanelerde satılıyor fiyatı 50 ytl

wichy dermablend yüksek kapatıcı fondoten alıcam birazdan. online alışverişi olan bi eczaneden 47 küsür fiyatı. 50 ytl üzerine kargoda ücretsizmiş..

canım ben maxfoktor kullanıyodum,,color adapt ama fıyatı 45...suan orıflame uye oldum..fıyatlar oldukca uygun hemde cok kapatıcı

ben de vichy dermanlend kullanıyorum,beyaz tenliyim .25 numarası

bütün iyi markaların fondotenlerini denedim en iyisi "estee luther"
güzel kapatıyo.. pundrasını da tavsiye ederim. yanlız nemlendiricisini begenmedim..
fondoten 75 pudra da 75

arkadaşlar kesinlikle bi markayı kötülemek için yazmıyorum ciltten cilde değişebilir tabi ama kesinlikle avonu tavsiye ETMEM :1no2:
ben kendimde temsilciyim ama inanın fondötenleri de dahil olmak üzere hiçbir ürününden fayda görmedim belki fiyatını görünce şu marketlerde satılanlardan pahalı dolayısıyla daha kaliteli diye düşünebilirsiniz ama hiç de öyle değil en son ışıltı veren fondoteni kullandım çenemde bir tek sivilce yokken şimdi bariz şekilde sivilcelenmiş bir cildim var.Tecrübeyle sabittir arkadaşlar.senağlama
..................................BİR DOST...........................................

kesinlikle dogru bir bilgi.. mahvetti cildimi..

kızlar ben flormar kullanıyorum çok memmnunum en son 10tl aldım yine alcam tavsiye ederim hihoyyyt

canım ben clarins kullanıyorum, hem güneşe karşı da etkili çok memnunum fiyatı da 80-90 civarı

Eklentiler

• $IMG 0043.jpg
    $IMG 0043.jpg
    17 KB · Görüntüleme: 92
kızlar ben flormar kullanıyorum çok memmnunum en son 10tl aldım yine alcam tavsiye ederim hihoyyyt

ya canım bilmiyorum aslında flormar,avon,glden rose tarzı markalar kullanılmaması gerektigini düsünüyorum. hele de pudra, fondoten, goz farı gibi onemli cilt ürünlerinde daha kaliteli markalar kullanılması gerektigini düsünüyorum. bu cilt bize uzun yıllar lazım di misengözlerimebaksanab

şeker ben genelde sevilden alıyorum ama fiyatını tam hatırlayamadım çünkü birçok şey alıyorum. sen bi bak sevil e bence

pardon tatlım ya haklısın ben de yanında biseyler alıyorum hep normalde daha ucuza geliyo tabia.s

dun sewıle gıttım estee we La Prairie denedım kesınlıkle estee daha ıı kapatıo kı la praire nın fıyatı 170 dusunun yanı

este louder double wear ın fiyatı sevilde 68 tl düşünüorum almayı ama yorumları takip etmekteyim kullananlardan.
ben 2 hafta önce lancaster fondoten aldım fiyatı 66 tl fondoten ipeksi bi görünüm verior ayrıca allığı harika hem pudra olarak hem de allık olara ayrıca far olarak bile kulalnılabilior:teytey: kesinlkle tavsiye ederim allık ta lancaster ınfınıte bronze fiyatı 83 tl

X