TÜP BEBEK ANKARA

9 haftalık kalp atışı olmayan bebeği genetiğe gönderdinizmi? Ben göndermiştim bir sorun çıkmamıştı bebekte
Yok gondermemistik o gebelik klomenle olmuştu drum da başka bir Dr du kürtajı da o yaptı ve olabilir normal diyip ilgilenmedi. Tolga hoca ise bunun için genetik yaptirdi embriyolara ngsa yani tüm kromozomlara bakildi.

Yok gondermemistik o gebelik klomenle olmuştu drum da başka bir Dr du kürtajı da o yaptı ve olabilir normal diyip ilgilenmedi. Tolga hoca ise bunun için genetik yaptirdi embriyolara ngsa yani tüm kromozomlara bakildi.
Teşekkür ederim bende genetiğe göndermeyi düşünüyorum embriyoyu

Genart'ı sadece doktorların opu ya da transfer olarak kullandığı bir yer olarak görmeyin, Genart'ı da ben tavsiye edebilirim

Ben bugün Beta değerimi öğrendim 2. Denememiz oldu. Ankara üniversitesinde yavuz emre hocaya yaptırdık . Merak ettiğiniz konu olursa cevap verebilirim
Merhabalar, sistem nasıl işliyor acaba, muayene dışında acil bir durum olursa hocaya ulaşabiliyor musunuz mesela?

Merhabalar, sistem nasıl işliyor acaba, muayene dışında acil bir durum olursa hocaya ulaşabiliyor musunuz mesela?
Haftaiçi Sekreteri'nin numarası var ona ulaşıp o hocayla görüşüyor muayeneyi hoca yapıyor opuyu transfer işkemlerine hep hoca giriyor.

Merhaba benim de ikinci tedavim ilki samsun da peof. Tayfun Alper oldu tam bir fiyaskosu. İkinci için çok araştırdık novaart ve Tolga Ecemiş arasin da kaldık Tolga hocayla görüştükten sonra kendisin de karar verdik. Temmuz da opu oldum 4 adet 5aa embriyomuz genetikli şekilde donduruldu. Ekim de transfer olu ama inşallah. Tavsiye ederim görüşme ucretsiz zaten. Bi görüşün.
merhaba tayfun alperden neden memnun kalmadınız benim doktorum onu önerdi kararsızım

X