- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
neee çıkarırken çok zorlanmadım ben hiçç normalde fondoten kullanmam cildim pürüzsüz diyebilirim ama sarışın beyaz tenli olduğum için çok solgun görünüyorum bende birşey sürmediğim zaman bende düğünümden sonra aldım zaten makyajımıı çok beğenmiştim o gün hemen sipariş verdim :44: ama haklısınn yaş 30 a gelmeden kırışacağım bana tavsiye edeceğin bi ürünn varmıı hafiff renkk vericekk solgun mat görünümü kapatıcak kesinlikle sivilce leke iz vs. yok yüzümde
Vanilia ben dururmuyum tabi o urunden de almistim.Birsey ciksa ben alamasam deneyemesem resmen beni durter:))))) Acikcasi sebebi de bir kac iz var vucudumda simdi ayip olcak soylemesi ben bacaklarima jilet yapmistim gencken ve bacagimda kestigim yerler var. O izler gecmedi haliyle . Cok buyuk degil ama onlar icin almistim ben o Kryolan hatta dermablend de var. Ikiside guzel kapatiyo ama Allahim plastik boya gibi kalin resmen zor oluyo surerkende cikarirkende. Urunler agir yani hafif degil.Hani makyaj guzel oluyo olmuyor degil fakat gunluk kullanima uygun degil hergun kullansan eminim cildin bozulcaktir.Sende gunluk kullanim icin renkli nemlendirici al.Ayni fondoten gibi renk veriyor cilt rengini esitliyor fakat nemlendirici gibi zararsiz. Cogu markada var. Benim goz altimda kirisiklik basladi yasim 26 neden? Birincisi genc yasimdan beri gerekli gereksiz makyaj yaptim cok ucuz adi markalardan bile fondoten pudra aldim. Iyi halt ettim Simdi ceremesini cekiyorum.Bin turlu urun suruyorum gozumun altinda iki tane ince cizgi va r makyaj oraya doluyor hep kapatici kullaniyorum mecburen.Senin cildin ne guzel sorunsuz mahvetme Kryolan fondoten pudra bile iyi degil. Hele bak yaz geliyo arkadasim kisin neysede yazin hafif urun tercih etceksin neden mi? Terlemekten sicaktan makyaj hem eriyor, cilt emiyor yada akiyor ama nemlendiricider boyle olmuyor.