• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fön Makyaj

Bugün bunları yaptirmam gerekiyordu ve acelem vardı, mahalle arası bir kuaföre girdim, boş olduğunu görünce hemen oturdum. Kadın makyajımı yapmaya başlarken bugün 100 lira 10 lira gibi demeye başladı, bu ikisi bitince 200 lira istedi.Sırf fiyat sormayı unuttum diye bu kadar fiyat söylemesi normal mi? Ben akıllılık edip fiyat sorsaydım bu parayı isteyeceğini sanmıyorum.

Fön de düz fön
abarttılar iyice ya

Cidden işini iyi yapan birisine neyse de içime de sinmiyor. Onun için düşünmeye başladim
Çalıştığım ilçenin en iyi kuaförüne gitmiştim en son sağ olsun o zaman göre gayet fahiş bir fiyata çok kötü bir kesim yapmış ve kesim sonrası adam gibi kurutmamıştı bile, son oldu, kafama göre birini bulursam evde balyaj denemeyi düşünüyorum. Nasıl olsa kuaförlerin çoğu benim istediğimi değil kendi kafasındakini yapıyor. Rezil olacaksam düşük maliyetle olsun bari

Çalıştığım ilçenin en iyi kuaförüne gitmiştim en son sağ olsun o zaman göre gayet fahiş bir fiyata çok kötü bir kesim yapmış ve kesim sonrası adam gibi kurutmamıştı bile, son oldu, kafama göre birini bulursam evde balyaj denemeyi düşünüyorum. Nasıl olsa kuaförlerin çoğu benim istediğimi değil kendi kafasındakini yapıyor. Rezil olacaksam düşük maliyetle olsun bari
Ayy kesinlikle. Ama yapan var. Gerçekten Ankara'da bir sürü para veriyordum. Saçım hem yipranmiyor hem kizillasmiyordu. Helali hoş olsun mesela ona.
Ama onun dışında kızıllık istemiyorum lafını anlatamadim kimselere.

Back