How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Fön Makyaj

Saçıma 1000 lira istedi. Doğal renge mi dönsem diye düşünüyorum
Ben 7 yıldır kendim kesiyorum, boyamayı da 5 yıl önce bıraktım ama kuaförde boyattığım sayılıdır boya kullandığım 17 yılda, iyi ki kendi işimi kendim yapmayı öğrenmişim, resmen maaşını buraya göm diyorlar

Öleceğimi bilsem mahalle arasi kuaföre makyaj yaptırmam. İyi kuaförlerde de ruj, rimel, kalem kullanmam. Ten ürünlerimi, süngerimi kendim getiririm. Bir far kaldı bir de eyeliner zaten.

Keşke siz de bir yerden 2 3 parça malzeme alsaydınız. Tekli far, rimel ruj yeterdi. Yazik olmuş hem paraya hem yüzünüze.

Ben 7 yıldır kendim kesiyorum, boyamayı da 5 yıl önce bıraktım ama kuaförde boyattığım sayılıdır boya kullandığım 17 yılda, iyi ki kendi işimi kendim yapmayı öğrenmişim, resmen maaşını buraya göm diyorlar
Cidden işini iyi yapan birisine neyse de içime de sinmiyor. Onun için düşünmeye başladim

Valla nereye gittiginize gore degisir.
Orta boy sacimda dip acma boyama ve bakim maskeyle birliktr 1500 den asagi cikamiyorum. Ama gittigim yerler Nişantaşi ve Caddede bilindik yerler. Ayni islemi 500e de yaptirabilirim ama sacim yanabilir. Oyuzden nereye gittiginize gore degisir...

Offf istanbulda kuaforler ne pahalanmis oyle.su an isim.geregi istanbulda degil minik bir sehirdeyim.saclarimi buranin en iyi kuaforune yaptirdim.dip ve tum sac balyaj 400 tl.istanbulda iki yil once 600 e yaptirdigim islem ve asla yipranma,renkte dorelik va yok harika yapti.buradan ayeilmanin 3n kotu tarafi kuafor olacak

Porselen makyaj degilse mahalle arası kuaforu için çok fazla. Daha makyajı da beceren kuafore denk gelmedim. Sahneye çıkacak gibi yapıyorlar.

İkiyuz lira mi?????
Olsun,hayat dersi olmuş oldu. Bundan böyle asla fiyat sormadan koltuğa oturmazsiniz.
Ben unide bir kere kazıklandim, "bir lira ya,bir lira!! Günde bir lirayı nelere vermiyorsunuz" diyen satıcının gazına geldim, kitap seti aldım, o zamanın parasıyla iki aylık burs paramı ödedim taksit taksit bır sayfasını bile acmayacagim kitaplara.
Ama bana ders oldu. Üstünden 12 sene geçti, aaaassla bir tane bile gaza gelip bir şey almadım. Emin degilsem sepetimde bırakıyorum,birkaç gün sonra istersem alıyorum . Ya da mağazada deneyip emin olmadığım kıyafetleri bırakıyorum,birkaç gün sonra fikrim netlesirse alıyorum. Böyle böyle gaza gelmediğim için ne kurslardan,ne güzellik salonlarından,ne lazerlerden kurtuldum. Uzun vadede kâra geçtim
Dilerim siz de öyle olursunuz .
Son olarak fiyat bilgisi de ben vereyim,istanbulda birkaç hafta önce birine eşlik ettim. Kesim+açıcı+boya toplam 750 lira ödedi.

Offf istanbulda kuaforler ne pahalanmis oyle.su an isim.geregi istanbulda degil minik bir sehirdeyim.saclarimi buranin en iyi kuaforune yaptirdim.dip ve tum sac balyaj 400 tl.istanbulda iki yil once 600 e yaptirdigim islem ve asla yipranma,renkte dorelik va yok harika yapti.buradan ayeilmanin 3n kotu tarafi kuafor olacak
Antalya ilçesi ne İstanbul'u :(

Herşey çok pahalandı artık
Fiyatlar hergün değişiyor
Ne isteseler hiç itiraz etmeden veriyoruz
Bilemiyorum fiyatları da
Makyaj sıkıntı hele de o malzemeler ortak kullanılıyor
Bari kendi malzemelerinizle yapsaydı.

Valla herkes yolunu bulmuş. Bizim mahallede de tek kuaför var adamlar kapıya kesim için 50-80 TL yazmışlar. Neye göre 50 neye göre 80 alıyorlar merak ediyorum 😂
Biri arkadaşınız gitsin demiş ama telefonla arayıp sorun baktınız daha az fiyat söylüyor carlayın gidip. Yazık günah 200 TL az değil.

Ben seneden seneye saç kesimi dısında kuaför bilmem. O yüzden fiyatlar hakkında pek bi’ bilgim yok lakin mahalle kuaförü icin 200₺ fazla geldi.
Acilde olsa makyaj yaptırmamaya özen gösterin.

Bugün bunları yaptirmam gerekiyordu ve acelem vardı, mahalle arası bir kuaföre girdim, boş olduğunu görünce hemen oturdum. Kadın makyajımı yapmaya başlarken bugün 100 lira 10 lira gibi demeye başladı, bu ikisi bitince 200 lira istedi.Sırf fiyat sormayı unuttum diye bu kadar fiyat söylemesi normal mi? Ben akıllılık edip fiyat sorsaydım bu parayı isteyeceğini sanmıyorum.

Fön de düz fön
Fiyatı uygun geldi bana ,makyaj kursuna gittim sertifikamın çıkmasını bekliyorum birkaç haftaya elimde olcak yani günlük makyaj 300 den aşağı yapmam sanırım ama malzemelerim profesyonel jelinden tutun son sabitleyiciye kadar kryolan kullanıyorum. Size ne kullandığı çok önemli her yerde herkese makyaj yaptırmayın

Herkese ayni malzeme ve fircalari kullanan bir yerde makyaj yaptirmak🙄
Fiyat sormadan gitmeyin madem bir daha, yapacak bir sey yok💅

Back