- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
- Konu Sahibi Ruzgarli Tepe
Hangi kuaför orası ya
Bulunduğum şehirde en iyi yerlerden biri diyebilirimŞehrin en elit kuaförü galiba, bu ne ya
Düz boya ve föne de 900 almıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi kuaför orası ya
Bulunduğum şehirde en iyi yerlerden biri diyebilirimŞehrin en elit kuaförü galiba, bu ne ya
Ben 7 yıldır kendim kesiyorum, boyamayı da 5 yıl önce bıraktım ama kuaförde boyattığım sayılıdır boya kullandığım 17 yılda, iyi ki kendi işimi kendim yapmayı öğrenmişim, resmen maaşını buraya göm diyorlarSaçıma 1000 lira istedi. Doğal renge mi dönsem diye düşünüyorum
Cidden işini iyi yapan birisine neyse de içime de sinmiyor. Onun için düşünmeye başladimBen 7 yıldır kendim kesiyorum, boyamayı da 5 yıl önce bıraktım ama kuaförde boyattığım sayılıdır boya kullandığım 17 yılda, iyi ki kendi işimi kendim yapmayı öğrenmişim, resmen maaşını buraya göm diyorlar
Adana’yı biliyorum o yüzden sordum kuaförlerini de bilirimBulunduğum şehirde en iyi yerlerden biri diyebilirim
Düz boya ve föne de 900 almıştı
Ziyapaşa da deyim o zmaanAdana’yı biliyorum o yüzden sordum kuaförlerini de bilirim
Ziya hizar o zaman normal ama kesim de fiyatı çok abartmış ziyada olsa o para kesime verilmez benceZiyapaşa da deyim o zmaan
Antalya ilçesi ne İstanbul'uOfff istanbulda kuaforler ne pahalanmis oyle.su an isim.geregi istanbulda degil minik bir sehirdeyim.saclarimi buranin en iyi kuaforune yaptirdim.dip ve tum sac balyaj 400 tl.istanbulda iki yil once 600 e yaptirdigim islem ve asla yipranma,renkte dorelik va yok harika yapti.buradan ayeilmanin 3n kotu tarafi kuafor olacak
Fiyatı uygun geldi bana ,makyaj kursuna gittim sertifikamın çıkmasını bekliyorum birkaç haftaya elimde olcak yani günlük makyaj 300 den aşağı yapmam sanırım ama malzemelerim profesyonel jelinden tutun son sabitleyiciye kadar kryolan kullanıyorum. Size ne kullandığı çok önemli her yerde herkese makyaj yaptırmayınBugün bunları yaptirmam gerekiyordu ve acelem vardı, mahalle arası bir kuaföre girdim, boş olduğunu görünce hemen oturdum. Kadın makyajımı yapmaya başlarken bugün 100 lira 10 lira gibi demeye başladı, bu ikisi bitince 200 lira istedi.Sırf fiyat sormayı unuttum diye bu kadar fiyat söylemesi normal mi? Ben akıllılık edip fiyat sorsaydım bu parayı isteyeceğini sanmıyorum.
Fön de düz fön