Folik asit ve demir ilacı kullanımı.

Nehirh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
2.426
2.171
Ben 9+1 günlük gebeyim. Tuesto folin kullanıyordum gebelikten 3 ay öncesine ve şuana kadar. Bu hapta b12, folik asit, iyot,biotin,d3, çinko, b6 bulunuyor. Şimdi bi de doktor gyno ferro sanol verdi yani demir ilacı al dedi bende de bu vardı bunun içinde de; demir, folik asit, b12 bulunmakta. Acaba ikisini kullansam fazla doz mu almış olurum diye korkuyorum. Sadece birini mi kullanmalıyım yoksa birini sabah birini öğlen aynı gün kullansam da olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Ben 9+1 günlük gebeyim. Tuesto folin kullanıyordum gebelikten 3 ay öncesine ve şuana kadar. Bu hapta b12, folik asit, iyot,biotin,d3, çinko, b6 bulunuyor. Şimdi bi de doktor gyno ferro sanol verdi yani demir ilacı al dedi bende de bu vardı bunun içinde de; demir, folik asit, b12 bulunmakta. Acaba ikisini kullansam fazla doz mu almış olurum diye korkuyorum. Sadece birini mi kullanmalıyım yoksa birini sabah birini öğlen aynı gün kullansam da olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
Canım doktoruna danıştın mı? Keşke sorsaydın çünkü fazla olabilir ikisi. Normal şartlarda yediğin besinlerin içinde de var bu vitaminler. Herseyin fazlası zarar verir sonuçta. Doktoruna sor bir şey olmaz derse kullan canım

Canım doktoruna danıştın mı? Keşke sorsaydın çünkü fazla olabilir ikisi. Normal şartlarda yediğin besinlerin içinde de var bu vitaminler. Herseyin fazlası zarar verir sonuçta. Doktoruna sor bir şey olmaz derse kullan canım
Aslında sordum ama devlette çok da ilgilenmiyorlar, öyle başından savar gibi kullan kullan bir şey olmaz dedi. Ama benim için rahat etmedi sonuçta ilaç doğal bir şey değil.

Yanlış yönlendirmek istemem ama şöyle anlatayım. Pazartesi gün düşük yaptım bu dönemde gynoferrosanol kullanıyordum zaten. Çarşamba gün doktorum folik asit verdi. Ve demir ilacı kullandığımı biliyor.. Yani şöyle ki demir ilacı öncelikle sizin depolarınızı doldurmak için gerekli. Folik asitte anne ve bebeğe faydalı

Üyelik falan filan istemiyor mu, bi de cevap hemen geliyor mu? Tabiiki en doğrusunu onlar bilir, burada fikir alıyorum. Teşekkürker.
Uyelik istiyor, istediginiz doktora sorabiliyorsunuzherseyi , cevapliyorlar proflar falan. Ucretsiz uyelik

Uyelik istiyor, istediginiz doktora sorabiliyorsunuzherseyi , cevapliyorlar proflar falan. Ucretsiz uyelik

Sordum sorumu bakalım ne zaman cevap gelecek, hemen dönüş oluyor mu daha önce hiç kullanmadım?üyelik istemedi mail ile sorumu sordum kabul olmuştur umarım.

X