- Konu Sahibi EvrimKuzey
-
Kızlar,
bende hamile olduğumu öğrendiğimde doktorumun önerisi ile Folic Plus almaya başladım,7 haftalıkken bebeğimi düşürdüm.Doktor bana yakında gebelik düşünüyorsanız,devam et almaya dedi.3 ay içinde düşünüyoruz yeniden denemeyi fakat 20 gün oldu ben ilacı almadım,zaten sabah öğle akşam hatırlamak çok zor oluyor benim için,ilacın üzerinde de yazıyor aynı anda üçünü alabilirsiniz diye ama emin olamadım bir türlü.Acaba 3 tanesini birden almamın sakıncası var mıdır?Folic Plus ı aynı anda 3 hap şeklinde alan biri var mı aranızda?a.s.
arkadaşlar merhaba bende hamileligi düşünenlerdenim ama biraz geç kaldım sanırım folik asit kullanımına önümüzdeki aya bebk düşünüyoruz allah kısmet ederse.ama burada folbiol ve folik plus adlı ilacı duydum ama şimdilik folbiol aldım doktorla randevum temmuzun sonunda maalesef aslında rahim agzı yarası vardı yaktırdım 2 hafta önce sonrada aşırı akıntım oldugundan ve enfeksiyon oldugundan antibiyotik kullandım öglen son ilacı içtim ama merak ettigim asıl konu.şuanda folbiol sadece 1 tane günde içiliyormuş ve her bir tablet 5 mg ama gebelik öncesi 0,4 0,5 mg kullanılabiliyormuş şimdi bu 5mg 0,5 mg olması kafamı karıştırdı nasıl kullanıcam şasırdım doktorun sekreteri genelde doktorun folik plus verdigini söyledi bana da tedaviniz bitsin doktor size verir zaten dedi ama benim önümüzdeki ay düşündügümü bilmiyorki.....ne zor işler bunlar ama bebişimiz gelsin yeterki.lütfen bana yardımcı olurmusunuz kafam karıştı.
bende şu anda folicplus kullanıyorum ve dediğin gibi rengi sarımtrak canımAklıma bir şey takıldı bende bir şey sormak istiyorum. Ben daha önce de folik plus kullandım aklımda kalan ilacın rengi beyazdı, dün yenisini aldım sarımsı bir rengi var acaba ben karıştırıyormuyum sizinkiler nasıl?fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?