Folik Asit Kullanma Bilinci!!!

bende folbiol kullanıyorum..
bir önceki hamileliğimde folik plus kullandım.doktorum bu sefer bunu verdi.
kilo aldırıyorsa ama bırakıp folik plusa geçerim tekrar..
tam rejime girmişken..

Günaydinn Arkadaşlar.. Benim Dr Megadyn Vermişti Günde 1 Tane Aliyorumm...14,30 Gibi.. Geçenlerde Acile Gittim Ordaki Kadin Dr Folic Plus Ver Günde 2 Kez Sabah Akşam Tok Karnina Aliyorumm.. Sanirim Bebeiş Gelişmiyodu Onadan Verdi Sanirim 8 Haftalikken Boyu 1,5 Cm Di Deee.. Normalde 2,5 Olmasi Gerekiyormuşş.........guatir Cikti Bende Bide.. T3 Ve T4 Yaptirdim Bakalim Bugün Dr Gidecem Hayirlisi Artikk..........

Doktor bana Folik Asit markası vermedi. Sadece kullanmaya devam et dedi.
Söz konusu Folik Asitse bende Folbiol aldım 1 lira. Diğer ithal olan hem pahalı hem de mideme dokundu içindeki kalsiyumdan sebep. Zaten gebelik planladığım için dengeli beslenmeye çalışıyorum.

evet unutmamak açısından tek seferde alabilirsin..ben mümkün olduğunca günde 3 tane almaya gayret ediyorum ama dışarıda işlerim varsa ve eve dönemiceksem;özellikle haftasonları hepsini bir seferde alıyorum....henüz hamile değilim ama folikplus içiyorum

caremale cnm bende 4 ay önce bebimi kaybettim tam 4 aylıktı doktor 6 ay korunma verdi bitiminde ise dolic plus içmeye başla dedi günde 3 tane alıyorum dikkat etmeye çalışıyorum çünkü benimde çok canım yandı çok.sanada tavsiyem dikkat et olurmu

arkadaşlar merhaba bende hamileligi düşünenlerdenim ama biraz geç kaldım sanırım folik asit kullanımına önümüzdeki aya bebk düşünüyoruz allah kısmet ederse.ama burada folbiol ve folik plus adlı ilacı duydum ama şimdilik folbiol aldım doktorla randevum temmuzun sonunda maalesef aslında rahim agzı yarası vardı yaktırdım 2 hafta önce sonrada aşırı akıntım oldugundan ve enfeksiyon oldugundan antibiyotik kullandım öglen son ilacı içtim ama merak ettigim asıl konu.şuanda folbiol sadece 1 tane günde içiliyormuş ve her bir tablet 5 mg ama gebelik öncesi 0,4 0,5 mg kullanılabiliyormuş şimdi bu 5mg 0,5 mg olması kafamı karıştırdı nasıl kullanıcam şasırdım doktorun sekreteri genelde doktorun folik plus verdigini söyledi bana da tedaviniz bitsin doktor size verir zaten dedi ama benim önümüzdeki ay düşündügümü bilmiyorki.....ne zor işler bunlar ama bebişimiz gelsin yeterki.lütfen bana yardımcı olurmusunuz kafam karıştı.

arkadaşlar ben hemoglobinim düşük olduğu için geçen yıl GYNOFERON 30 DEPO DRAJE kullndım
yinede öyle 12 lerde falan değil hemoglobinim
yaklaşık 1 yıla yakındır bebek istiyoruz ama hamile kalamadım dr a gittim ama 1 yıl dolması gerekmiş
1 yılım doluyo gidicem yani
bilmek istediğim folik asit bende kullanmalımıyım?

neden kimser cvp vermiyor yaa?smhsmh hamilelik öncesi 3 ay kullanılması gerekiyor ama zaten düşünüyorsanız yine de al sen depolamış olursun bende önümüzdeki aya düşünüyorum ve şimdi almaya başlıyorum yani bir ay öncesinden sen şimdiden al ne olur ne olmaz..

hamileliğimi öğrendiğimde gittiğim ilk doktor folibol verdi sonra kendi doktoruma gittiğimde bunun dozu çok yüksek 4 bölüp içmen gerekir buda sana eziyet dedi ve folic plas verdi günde 3 tane alıyorum ama gebelik öncesi kullanmadım umarım yardımcı olabilmişimdir

arkadaşlar ben de birşey sormak istiyorum 6 haftalık hamileyim. doktorum bana elevit diye bir ilac verdi içinde bir sürü vitamin ve folik asit var. yeterli geliyormudur? ayrıca folik asit kullanmam gerekirmi acaba?

kızlar merhaba..bende kısa kadar allah ızın verırse hamıle kalmak ıstıyorum.doktora gıdıp gereklı kontrollerımı yaptırdım.bana folık plas verdı.ona baslıcam sımdı.fakat bı kuskum var.bende kansızlık vardı acaba ona bı etkısı olurmu? bunu sormayı unuttum.bıde kılo aldırıyormu? cevaplara sımdıden tesekkurler..allah hepımızı bebıslerımıze kavustursun

Kızlar bende folbiol kullanıyorum yani dün başladım doktor ikiye bölerek iç dedi öyle yaptım B'nde ama dün bi parça içtim bügünde diğer kırdığım parçayı içtim.O hapı içmeli miyim Yada siz nasıl içiyorsunuz ikiye bölerek içenler? Kırdığınız parçayı diğer gün içiyor musunuz yoksa yeni hapı mı kırıp içiyorsunuz???

Doktorum bana da folbiol 5mg verdi, sonra doktor değiştirmek istedik daha iyi dediler diye, ikinci doktor da 5 mg folik asit çok fazla,4 günde 1 tablet iç dedi. Anlayamadım ne yapsam kalakaldım. Kimi dinliycemi bilemiyorum her kafadan bir ses... Ne zormuş bu işler Allah yardımcımız olsun...

bende şu anda folicplus kullanıyorum ve dediğin gibi rengi sarımtrak canım

gebelik planlı ise her tür eksik gedik karşılanıyor folik asit de içiliyor.. ben de 3-4 ay önce başlamıştım.. folikplus kullanıyordum içinde vitamin d ve kalsiyum olması sebebi ile bunu tercih ettim.. bulantı vb. bi sıkıntım olmadı.

bana da doktorum folbiol vermişti bir kaç ay içtim araştırıp folikplusa başladım ama o da güne 3 tane midemi bulandırıyor bitsin folbiole devam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…