Folik asit hapına ihtiyacı olanlar

tutawua

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
985
171
123
Arkadaşlar 3. ayım dolduğu için folik asit almayacağım artık. Kutuda almıştım yarısı duruyor. 30 küsür para vermiştim. İhtiyacı olan hamile bir arkadaşa ücretsiz yollamak istiyorum. Özelden ilk yazan arkadaşa yollayacağım. Lütfen alamayacak durumda olanlar mesaj atsın.

Nasıl bi hapmış o . Ben Folbiol kullanıyorum 3.5 TL sizinki nın adi ne . Bu kadar Pahalı olmasının sebebi nedir

Nasıl bi hapmış o . Ben Folbiol kullanıyorum 3.5 TL sizinki nın adi ne . Bu kadar Pahalı olmasının sebebi nedir
İlkten bende onu aldım sonra başka bi doktor plastik kutuda bi folik asit verdi dediği gbi 30 tl falandi.

Folic trio. İçinde kalsiyum ve vitamin D de var. Plastik kutuda ve hap sayısı fazla. Neyse ben hala amacıma ulaşamadım herhalde isteyen yok.

evet arkdslar bende baslıgı gördum yazmak ıstedım 30 tl ye aldm bende folık trıo 3. ayda bıraktımmm yarısındann cogu duruyo dıyebılırım 1 hafta kullandm ısteyen lere göderebılırm

Benimde uc ayim doldu ama kullanmaya devam ediyorum doktoruma sordum bir sikinti olmayacagini soyledi

güncel . ihtiyacı olan yok mu ?

Aa ben 50 tlye aldm hatta bi gram indrm yapmadı eczacı devlet karşılamadığı için mecbur aldm bir ay kullandm yeter dedi dr bnde ihtiyacı olan birine verdm içinde 120 adt vardı günde bir tane yeniliydu

Aa ben 50 tlye aldm hatta bi gram indrm yapmadı eczacı devlet karşılamadığı için mecbur aldm bir ay kullandm yeter dedi dr bnde ihtiyacı olan birine verdm içinde 120 adt vardı günde bir tane yeniliydu
Vaov rekor fiyat sende o zaman:) Hem çok vermişsin hem de az kullanmışsın sanki ilk 3 ay kullanılmalı diyorlar. Benim de yarısı duruyor işe yarasın istiyorum bedavadan yollayacağım.

Vaov rekor fiyat sende o zaman:) Hem çok vermişsin hem de az kullanmışsın sanki ilk 3 ay kullanılmalı diyorlar. Benim de yarısı duruyor işe yarasın istiyorum bedavadan yollayacağım.
Evet ya burda böyle grmcmede dr yazmştı eşi bir kaç eczanedn sordu 50 sn fiyattı yani iyi yapıyosnz elbet ihtiyacı olan biri çıkacakdr cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…