FOLİK ASIT HAKKINDA

Kızlar biz bebiş düşündüğümüzde çalışmalara başladıktan 10 gün sonra folik asit kullanmaya başladım. Doktora falan gitmeden daha. Adetim en son 11 şubatta oldum, 23-25-27 şubat tarihlerini değerlendirdik. Ve şu ana hamişim. Folbiol 1 adet yeterli oluyo. Bazı folik asit vitaminleri var onlar günde 2 tane içilebiliyo ona dikkat et. İnşallah eşin geldikten sonra güzel haberi en yakın zamanda alırsın

İnşallah canım. Rabbim sana ve isteyen herkese en kısa süre içinde yavrularına kavuşmayı nasip etsin.

Folbiol hamsiler kalmaya yardımcı değilki ama
Ben 4 aydır kullanıyorum Cnm

Tatlim folik asit bi vitamindir bebegin omuriligi sagligini korumak icin bende hamileyim allahin izniyle sagsalim kucagima alirim ben gebeligin 5 haftasi basladim ictigim folbiol sabah aksam tok

tamam canlAARM tesekkur ederm hepınızden dau beklyrum dua edn daha yenıyım ama strese gırdım

kızlar ben de hamile kalmaya çalışıyorum ama dr um bana folik asit kullanmamı söylemedi doktora sormadan kullanmam zararlı olur mu çevremdekiler de kullanamı söyledi kimisi de doktoruna sormadan başlama dedi

Tatlım ben hamileyim öğrendikten sonra başladım hamileliğe yardımcı olmuyor sadece bebegin gelişimine katkı sağlıyor

Hamile kaldıgımda eksilerde kan ve demir degerlerim hiç C vitamini cok dengesiz beslenme. Sabah 1 puacayla aksama kadar full kahve cay sigara...

Balık meyve süt yararli besinler yok hergun fast food...

Şimdilerde ceviz sut bal balık et fındık meyve bol C vitamini kahve cay en aza cekildi.
O kadar organik besleniyorumki anlatamam. Cips cikolata 0...

Disardan yiyecek cok az.
Demir kan degerlerim cok iyiii.
Ama hamilelik yok...

Zamanı gelmediyse malesef cok cok iyi beslensende olmuyor.2 sene oldu. Hayırlısı...

Doktor kontrolü dışında kullanabiliriz sanırım bende tam bu konuyu araştıroyordum bende eylülde bi bebek istiyorum inşallah şimdiden sağlıklı beslenip vitaminlerimi almak istiyorum

3 bucuk senedir kullaniyorum bebek icin :) Bebek olmadi devam hic birakmadim zaten folic asit depolanmiyor o yüzden istediginiz zaman baslayabilirsiniz zarari da yok bebek icin yararli bir vitamin..
Gebeligi kolaylastirmaz sadece saglik icin.. Zaten 3-5lira birsey eczaneden direk alabilirsiniz folbiol ismi ..

Çok teşekkür ederim allah isteyen herkese sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah Bende sağlık için kulllanmak istiyorum Sağolun

merhaba aranıza yeni katıldım hamilelik öncesi folik asit günde bir defa alanlarda var 3 defa alanlarda kafam çok karıştı birde hangi markayı önerirsiniz

Folbiol kullanıyorum güldeniz 1 defa hamilelikte zaten doktor önerisiyle kullanırım inşallah eylüle daha var benim için 1 aydır kullanıyorum uyku düzene girdi faydalarını gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…