- 6 Şubat 2018
- 11.201
- 14.568
- Konu Sahibi Safsarisin
Öncelikle canım benim çok sevindim. Bak sana söylediğim gibi,sende enfeksiyon falan yok. Tüpleri tıkayacak olan enfeksiyon seni acıdan bağırtacak,ateşten bayıltacak,tuvaletten kusmaktan çıkamayacak vaziyete sokan enfeksiyondur,diğer doktorun başından attığını da onaylamış olduk,en azından önlem için antibiyotik kullandın her ihtimale karşı. Ama bir bilgi vermek istiyorum sana. :) Ben 1.64 boy, 41 kiloyum yani bayağı zayıfım,benim yumurtalıklarımda da polikistik over görünümü var. Ama bende pko yok :) yani şöyle açıklayayım polikistik over sadece görüntüyle açıklanan birşey değil bunun için 4-5 önemli belirti var mesela 1. Hormon 2.adet düzensizliği 3.göbek tarafında yağlanma-kilo problemi 4. Kıllanma
Eğer sende görüntüsü varsa sende sendrom değil görüntüsü var bu da yumurtan çok demek,yani iyi birşey. Ama hormonlarında bozukluk varsa bunu düzeltmen gerekiyor ve dediği gibi ideal kilondan yukarıya çıkmaman gerekiyor. Mesela benim yumurtalıklarım pko görüntüsünde ama ne tüylenme ne kilo ne de düzensizlik problemim var. Benimki sadece görüntü de öyle çıkıyor o da çok yumurtam olduğu için,doktor stres yapmadığım sürece ilk "denediğim"de gebe kalabileceğimi sağlıklı olduğumu söyledi hatta bugün 11.gün 18 mm yumurtam oluşmuş,yani yumurtam büyüyor çatlıyor umarım seninki de öyledir yumurtan çatlıyordur sağlıklısındır. :)
Canim benim sen cok zekisin gercekten ve dikkatlisin oncelikle senin solediklerin muayne esnasinda da aklima geldi tam cpr diyecekken doktor zaten muhteşemdi sagolsun herseye bakti
Evet bana zaten goruntu var yanyana yumurtalar vardi ekranda gösterdi bana bak yumurtan çok dedi pko olabilir ama su hormonlarina bakalim dedi benim adetimin 3.gunu fsh lh gibi hormonlarim olculmustu onlari gosterdim hepsini tek tek bilgisayarina kaydetti bana adet duzenimi sordu evlendikten sonra bozuldu ama 2 aydir duzenli dedim bana dediki zaten zayıflarda adetler duzenli oluyor dedi benim sorunum tiroid hormonu ben tiroidi baya baya hallettim ancak simdide yanlis doz dan düşürmüşler baya burda dahiliye uzmanina gidicem ve dediki iyiki hamile kalmamissin cunku düşük oluyor bu tip hastalarsa tiroidden dolayi dedi
Bendede tüylenme falan yok
45 kiloyum boyum 167 senin gibi arada 22 fark var boy kilo
Gobek tarafimda yaglanma da yok :)
Hehehehe icimi cok rahatlatiyorsun sen aşkım ben zaten duzenli gordum hep adetlerimi evlenince bozuldu ama cok stresliydik ilk zamanlar mevsim degisikligi vs oldu sogan suyuda yaptim vu arada
Zaten bise diyimmi doktor bana ilac bile vermedi folik asit haric yani cok ustunde durmadi pko goruntusunun hatta ikiz bebegi olan hastam da var dedi. Bana hic olumsuz konusmadi kilo alma dedi
Bende hemen laf soktum orda kocama dedimki askim annen duysun bunu
Ve doktor dediki evet duysun mutlaka soyleyin benim hatrim.icin senin kilo almaman lazim dedi
Ohhh kocama
Ben bazen kendimi begenmiyorum giydiklerimi yakistirmiyorum
Ama daha demin esimin yanina uzandim bacagimi kaldirdim yukari. Bana dedi ki senin bacaklarını yerim
Oysaki kibrit çöpü bence
Ben su trioid yani TSH i cozsem iyi olcak