• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Folbiol folik asit kullanan var mı

cicek1996

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
37
26
3
Hamile olduğumu yeni öğrendim. Pandemi sebebiyle doktora bir hafta sonraya sıra alabildim. Eczaneden folbiol folik asit (5mg) aldım, eczacı bunu önerdi yani. Aranızda kullanan var mı yan etkisini falan gördünüz mü yardımcı olurmusunuz 🙏

Diafol ve folidays kullandım ama bana sorarsan en iyisi folidays çok iyi. Folik asitlerin hiç birinin yan etkisi bulunmaz sadece vitamin taksiyedir
Hamile olduğumu yeni öğrendim. Pandemi sebebiyle doktora bir hafta sonraya sıra alabildim. Eczaneden folbiol folik asit (5mg) aldım, eczacı bunu önerdi yani. Aranızda kullanan var mı yan etkisini falan gördünüz mü yardımcı olurmusunuz 🙏

Diafol ve folidays kullandım ama bana sorarsan en iyisi folidays çok iyi. Folik asitlerin hiç birinin yan etkisi bulunmaz sadece vitamin taksiyedir

Biraz araştırdımda bi kaç kişi baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyo diye yazmış ondan korktum 🤗 folidays i doktorunuz mu önerdi peki

Biraz araştırdımda bi kaç kişi baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyo diye yazmış ondan korktum 🤗 folidays i doktorunuz mu önerdi peki
Evet doktorum önermişti araştırırsan çoğu doktorun önerdiği bi folik asit canım.. ilk defa yan etkisi olan bi folik asit duydum kullanma onu bence

Ben şubat ayından beri kullanıyorum hiç bi zararını görmedim

Doğru söylüyosun canım senin söylediğini alıyım en iyisi ben hem içim rahat eder
Al canım araştırırsan iyi olduğunu anlarsın diofil da iyi aslında ama o çok iştah açıyor ve kilo yapıyor arkadaşım da ve bende olmuştu. Folidays in 2 kutusu var biri 30 kapsül biri 90. 30 lusu 50 lira 90 li 85 lira 90 li almani tavsiye ederim daha uyguna geliyor 3 ay gidiyor

Hamilelikten önce folbiol kullanıyordum gebelikte diafol kullandım ikisini de doktor önerdi sıkıntı olmaz geneli aynı

Hayırlı olsun.Ben kulluanıyorum. Folik asit olarak hep folbiol 5mg kullandım. Gün aşırı alıyorum.

Al canım araştırırsan iyi olduğunu anlarsın diofil da iyi aslında ama o çok iştah açıyor ve kilo yapıyor arkadaşım da ve bende olmuştu. Folidays in 2 kutusu var biri 30 kapsül biri 90. 30 lusu 50 lira 90 li 85 lira 90 li almani tavsiye ederim daha uyguna geliyor 3 ay gidiyor

Evet ilk gebeliğim o yüzden tecrübesizim doktora gitmemede var daha. Çok teşekkür ederim yardımın için ❤️

Teşekkür ederim 🙏 hamilemisin peki ve doktormu önerdi
Cok şükür gebeyim.9+6
Ben 4.5 yıllık evliyim. Evlenmeden 2 ay kadar önce önerdi doktor öyle başladım. Kayıplarım oldu gebeliğe hazırlık dönemlerim. Aşılama ve tüp bebek tedavileri geçirdim ve bu dönemlerde folik asit olarak hep folbiol kullandım.bazen yarım bazen gün aşırı. Bu gebeliğimde de çift çizgiyi görünce kendim başladım. Kontrole gidince de doktor devam ettirdi. Sadece dozu yüksek olduğu için gün aşırı alabilirsin dedi.

Back
X