- 21 Mayıs 2020
- 37
- 26
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile olduğumu yeni öğrendim. Pandemi sebebiyle doktora bir hafta sonraya sıra alabildim. Eczaneden folbiol folik asit (5mg) aldım, eczacı bunu önerdi yani. Aranızda kullanan var mı yan etkisini falan gördünüz mü yardımcı olurmusunuz![]()
Diafol ve folidays kullandım ama bana sorarsan en iyisi folidays çok iyi. Folik asitlerin hiç birinin yan etkisi bulunmaz sadece vitamin taksiyedir
Evet doktorum önermişti araştırırsan çoğu doktorun önerdiği bi folik asit canım.. ilk defa yan etkisi olan bi folik asit duydum kullanma onu benceBiraz araştırdımda bi kaç kişi baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyo diye yazmış ondan korktumfolidays i doktorunuz mu önerdi peki
Ben şubat ayından beri kullanıyorum hiç bi zararını görmedimHamile olduğumu yeni öğrendim. Pandemi sebebiyle doktora bir hafta sonraya sıra alabildim. Eczaneden folbiol folik asit (5mg) aldım, eczacı bunu önerdi yani. Aranızda kullanan var mı yan etkisini falan gördünüz mü yardımcı olurmusunuz![]()
Evet doktorum önermişti araştırırsan çoğu doktorun önerdiği bi folik asit canım.. ilk defa yan etkisi olan bi folik asit duydum kullanma onu bence
Ben şubat ayından beri kullanıyorum hiç bi zararını görmedim
Şubat ayında hamile kaldım kimyasal oldu bu ay tekrar denedik bakalımHamilemisin peki
Al canım araştırırsan iyi olduğunu anlarsın diofil da iyi aslında ama o çok iştah açıyor ve kilo yapıyor arkadaşım da ve bende olmuştu. Folidays in 2 kutusu var biri 30 kapsül biri 90. 30 lusu 50 lira 90 li 85 lira 90 li almani tavsiye ederim daha uyguna geliyor 3 ay gidiyorDoğru söylüyosun canım senin söylediğini alıyım en iyisi ben hem içim rahat eder
Ilk gebelik mıŞubat ayında hamile kaldım kimyasal oldu bu ay tekrar denedik bakalım
Hayırlı olsun.Ben kulluanıyorum. Folik asit olarak hep folbiol 5mg kullandım. Gün aşırı alıyorum.Hamile olduğumu yeni öğrendim. Pandemi sebebiyle doktora bir hafta sonraya sıra alabildim. Eczaneden folbiol folik asit (5mg) aldım, eczacı bunu önerdi yani. Aranızda kullanan var mı yan etkisini falan gördünüz mü yardımcı olurmusunuz![]()
Şubat ayında hamile kaldım kimyasal oldu bu ay tekrar denedik bakalım
Ilk gebelik mı
Al canım araştırırsan iyi olduğunu anlarsın diofil da iyi aslında ama o çok iştah açıyor ve kilo yapıyor arkadaşım da ve bende olmuştu. Folidays in 2 kutusu var biri 30 kapsül biri 90. 30 lusu 50 lira 90 li 85 lira 90 li almani tavsiye ederim daha uyguna geliyor 3 ay gidiyor
Teşekkür ederimHayırlı olsun.Ben kulluanıyorum. Folik asit olarak hep folbiol 5mg kullandım. Gün aşırı alıyorum.
Rica ederim aklina geldikce dua et banada canım hamilesin duan kabul olurEvet ilk gebeliğim o yüzden tecrübesizim doktora gitmemede var daha. Çok teşekkür ederim yardımın için ❤
Ederim canım allah gönlüne göre versin inşallah en yakın zamandaRica ederim aklina geldikce dua et banada canım hamilesin duan kabul olur
Amin canım sizde sağlıcakla alın kucağınıza inşallahEderim canım allah gönlüne göre versin inşallah en yakın zamanda![]()
Cok şükür gebeyim.9+6Teşekkür ederimhamilemisin peki ve doktormu önerdi
Evet ilktiIlk gebelik mı