- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
-
- Konu Sahibi CallanPinckney
sağol nazcım,jilliandan sonra seni t25e bekliyorum :))Hayırlı olsun başlığın canım. T25 ciler artsın bakalım=)
Bu akşam net kararımı vereceğim focusta çok cezbedici amannnn karar vermek ne zorsağol nazcım,jilliandan sonra seni t25e bekliyorum :))
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...els-30day-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/video su yok mu bunun ki Bide ölçüler i nasıl alıuoruzz ben spora başlarken oylesıne bı ölçü aldım ama neresi ne tam bılmeden soyle ölctüm. Basen neresi bilmiyorum ..
günde 25 dk hiç bişey değil
62,7
Bacak sağ sol 60
Poponun en geniş yeri 101
göbeğin en kalın yeri 89
Göbek üstü 85
Belin en ince yeri 75
Gögüs 95
ölçülerimiz neredeyse aynı benim alt taraf biraz daha zayıfvideo su yok mu bunun ki Bide ölçüler i nasıl alıuoruzz ben spora başlarken oylesıne bı ölçü aldım ama neresi ne tam bılmeden soyle ölctüm. Basen neresi bilmiyorum ..
günde 25 dk hiç bişey değil
62,7
Bacak sağ sol 60
Poponun en geniş yeri 101
göbeğin en kalın yeri 89
Göbek üstü 85
Belin en ince yeri 75
Gögüs 95
canım ya torentten indirebilirsin(yaklaşık 1 saatte,tabi internet hızına da bağlı) ya da google a T25 indir yazdığında indirme dosyaları çıkıyor ama onlar 2 günde filan iniyorben bu videoları indiricek link bulamadıgım icin baslayamadım banada yardımcı olursanız aranıza katılırım
çok çıtır gösteriyorlar gerçekten..işte sporun etkisit25 ile karı koca kilo verdi bunlar :):):) kocası 41 yasında tania da öyle. yani vakit dövünme ağlama vakti değil, hareket vakti kızlaaar
semicim sen alfa programında mısın,sanki betaya geçmişsin :))günaydın bebetolar,
valla callan benim yapamadığımı yaptı. başlık vs uğraşamam diye birilerinin açmasını bekliyordum. benim aslında bu 5. haftam olacaktı ama bazı sebeplerden ötürü baştan aldım şuan 3. haftamdayım.
mutluyum huzurluyum :)
semicim sen alfa programında mısın,sanki betaya geçmişsin :))