FOCUS T25 workout

Nerdeyse iki sene olmuş bu mesajı yazalı... sanırım bunu yazdıktan sonra t25i bırakmıştım Bu konuda mesajım olduğunu bile unutmuşum. Pazartesi bu programa tekrar başlamayı düşünüyorum, bu sefer kararlı bir şekilde...

T25te bugün üçüncü günümü yapıyor olacağım. Ilk iki günü değerlendirecek olursam ne jillian ne de başka bir egzersiz programında olmadığı kadar iyi terliyorum ve her yerimin çok iyi çalıştığını hissediyorum. O 25 dakika bittikten sonra da acayip mutlu oluyorum. Bu program beni iyi hissettirdi resmen. Şimdilik bırakacağımı düşünmüyorum...

cnm merhba devam ediyo musun bide bunlar hergün farklı video mu olacak sırası var mı

cnm merhba devam ediyo musun bide bunlar hergün farklı video mu olacak sırası var mı

Evet canım devam ediyorum. Alpha seviyesinde ikinci haftaya geçtim. Her gün farklı 25 dakikalık videolar var; cardio, tüm vücut, alt bölge, karın çalışması ve esneme olmak üzere 6 farklı video var işte cumartesi boş pazar günü esneme günü gibi çok keyifli geçiyor benim için. Ama biraz kondisyon gerekli; kalp hızını çok fazla artırıyor, 25 dakikada çok yoğun hareketler mevcut

Ben hamligumi attim simdi ilk hangi videoyla baslamaliyim

Bende insanity max 30 videolari var senin bunlar youtube de var mi indirmek mi gerekiyor

Bende insanity max 30 videolari var senin bunlar youtube de var mi indirmek mi gerekiyor

Sende insanity varsa onu yap dicem ama o da çok uzun benim vaktim olmadığı için bununla başladım direkt. Aynı adam benim gibi vakti olmayanlar için bu programı çıkarmış yine insanitydeki Tanya falan var. Ben torrentten indirmiştim canım t25 focus yazınca çıkıyor zaten

Insanity basladim simdi bitti canim yarim saat surdu modify hareketlerle basladim ona rağmen ter akiyor suan umarım devam edebilirim degisimleri cok guzel

Yapabilirsen çok güzel canım zaten onu yapanlar t25i beğenmiyor ama benim de 1 saate yakin ayırabilecek vaktim olmuyor maalesef bunu bitirince belki insanity devam ederim yaza doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…